Mirovine
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Mirovine
hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
kak volim mirovinu, milina ziva
i ne skidaju mi vise za staz sa platne liste , yeeeah
Pinochet wrote:to je ovaj drugi mirovinski fond, taj drugi stup je ono što je kao građanima posebna štednja sa strane, da ne ovise od državi... kao nagovaralo se građane da investiraju u drugi stup , da će im dobro doći u starosti, na kraju drugi stup je spržio trećinu ulaganja u Todorića :D :DAntijunak wrote:RayMabus wrote:Ćuj to je neidrživo, sama logika ti to kaže, dakle treba ti najmanje dva koja uplaćuje u mirovinski za jednog penzionera podmiriti, sutra na ovu dvojicu treba četri radnika
Alo Alo
Na mirovine se godišnje potroši 34 milijarde kuna, a iz mirovinskih fondova se prikupi svega 19 milijardi kuna ili 55% dok ostatak se namiruje iz proračuna. Što znači da sadašnji mirovinski sustav definitivno puca, ako postotak padne ispod 50%.
Pitanje je koliko u mir. fondovima ima danas love jer sam čuo da se sredstva iz mir. fondova preljevaju u Agrokor.
Nije se nikog nagovaralo, nego si jedino imao mogućnost izbora u koji ćeš...i drugi je obvezan stup...
darth_vader-
2014-04-17
jo spominjen doktore,Pinochet wrote:malo trolaš previše.
nitko ne spominje doktore, ali ovakve stvari nas guraju u propast, ne doktori ili vatrogasci, koji su zadnja rupa na svirali Čardaka.. prvo treba nadmiriti ovakve
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzovac-koji-je-govorio-istinu/1001646.aspx
uhljebi
2014-04-16
Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
neboi se Megy... dok je boraca biće i penzija.....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
eno odjedared se sora pocela javljat a prije me nije primjecivala
:-)
2014-04-12
A stos..mlade curke ne znaju cijeniti sigurne stvari(Pemzije) u suton svojega zivota,sto jest najbitnije...Leviathan2 wrote:ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
teta-Sora je pak znalica po tom pitanju..
Guest- Guest
beba, sad treba spremat za pemziju, vidis kak je svijet sklon promjenama a politicari rezanjima svega i svacegamaggie13 wrote:i ja sam borac, morat cu se za sebe izborit.orion wrote:maggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
kak svetac veli, charapa i to u najcvrscu valutu, zlato, ili chf
uff, sad si gotov :-DLeviathan2 wrote:ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
Tako mi i treba kad oklijevam i cekam vidjeti sto se sve nudi..peMzija, ovo-ono...:-P
2014-04-12
mozda je i njoj dogorilo do nokata :Dpismejker wrote:A stos..mlade curke ne znaju cijeniti sigurne stvari(Pemzije) u suton svojega zivota,sto jest najbitnije...Leviathan2 wrote:ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
teta-Sora je pak znalica po tom pitanju..
Leviathan2 wrote:beba, sad treba spremat za pemziju, vidis kak je svijet sklon promjenama a politicari rezanjima svega i svacegamaggie13 wrote:i ja sam borac, morat cu se za sebe izborit.orion wrote:nekretnine, zlato...sad znas koji saldo trazim, hahahamaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
2014-04-12
eo iskrso jose jedan uredan fush, zvali iz jedne firme da im gori pod nogicama, mozda padne 20 tauzenki a mozda i vise, oni nude 20, idem u ponedeljak ciganit da vidim ocel malo dolozit :Dpismejker wrote:A stos..mlade curke ne znaju cijeniti sigurne stvariLeviathan2 wrote:ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
i neka povucena nekretnina po mogucnosti nigdje zavedena.ali i u takvom habitatu,gdje bas nikoga to posebno niti ne zanima..Leviathan2 wrote:beba, sad treba spremat za pemziju, vidis kak je svijet sklon promjenama a politicari rezanjima svega i svacegamaggie13 wrote:i ja sam borac, morat cu se za sebe izborit.orion wrote:maggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
rezervni staš,svakako..kao i rezerva hrane bar za 2 godine..
Levi,se sjecas onih injekcija koje si primio u JNA,a poslije kojih su ti mogli podsiti krepanog psa pd kozu i ne bi infekciju dobio,a pojesti,doslovno sVE i niti mucninu ne bi imao...jedjah tada graff u konzeri mojeg godista...
Guest- Guest
drzim palceve da uspijes...Leviathan2 wrote:eo iskrso jose jedan uredan fush, zvali iz jedne firme da im gori pod nogicama, mozda padne 20 tauzenki a mozda i vise, oni nude 20, idem u ponedeljak ciganit da vidim ocel malo dolozit :Dpismejker wrote:A stos..mlade curke ne znaju cijeniti sigurne stvariLeviathan2 wrote:ja lijepo zvao aj se megi udaj da ti ostane penzija, a nes timaggie13 wrote:Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!Leviathan2 wrote:hehehe, ima mirovina imaaaa, :D
e pa neka neces,
Guest- Guest
ma ja bario megi da se uda da joj ostane pemzija, ona bi nebi pa drz nedajNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
i odjedared se sora pocela javljat na moje postove a prije nikad, startala je malo ostro pa ce vjerojatno da se onda mali primiti
ma znas kak to ide ;D
2014-04-12
Kaze teta-Sora da se jos uvijek erotično osjeca...pa eto,mogo bi se ti i osladiti za svoju Pemziju..Leviathan2 wrote:ma ja bario megi da se uda da joj ostane pemzija, ona bi nebi pa drz nedajNoor wrote:šta se tu pemzije dijele? ima l' viška?
i odjedared se sora pocela javljat na moje postove a prije nikad, startala je malo ostro pa ce vjerojatno da se onda mali primiti
ma znas kak to ide ;D
Guest- Guest
to gore imam, :Dpismejker wrote:i neka povucena nekretnina po mogucnosti nigdje zavedena.ali i u takvom habitatu,gdje bas nikoga to posebno niti ne zanima..Leviathan2 wrote:beba, sad treba spremat za pemziju, vidis kak je svijet sklon promjenama a politicari rezanjima svega i svacegamaggie13 wrote:i ja sam borac, morat cu se za sebe izborit.orion wrote:maggie13 wrote:
Briga tebe, ja je vidjet necu..kazu u clanku :-!
rezervni staš,svakako..kao i rezerva hrane bar za 2 godine..
Levi,se sjecas onih injekcija koje si primio u JNA,a poslije kojih su ti mogli podsiti krepanog psa pd kozu i ne bi infekciju dobio,a pojesti,doslovno sVE i niti mucninu ne bi imao...jedjah tada graff u konzeri mojeg godista...
a nisam bio u jna, nesposoban :D
al dobio sam tu injekciju il neku slicnu na cipru,
» Ošle mirovine
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
» Tko ima pravo a tko ne na njemačke mirovine?
» Hrvatski BDP raste, rastu i mirovine
» Ošle mirovine
» Braniteljima se ukidaju mirovine!
» Tko ima pravo a tko ne na njemačke mirovine?
» Hrvatski BDP raste, rastu i mirovine
Page 4 of 7