Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
nek idu zenekserks_ wrote:je, ali će volja uteć ,pa je triba iskoristit dok je ovde hahaprckov wrote:a nimaju noge nece uteckserks_ wrote:a i moraju se masline brati:)prckov wrote:polako longiRayMabus wrote:
moga san se i ja uhljebiti ali primam naknadu s biroa a i još sam pod stresom
Treba mi pauza
vrag ti odnija prisu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
to sve nešto fino, odma nokat pukne i nema je više:)prckov wrote:nek idu zenekserks_ wrote:je, ali će volja uteć ,pa je triba iskoristit dok je ovde hahaprckov wrote:a nimaju noge nece uteckserks_ wrote:a i moraju se masline brati:)prckov wrote:
polako longi
vrag ti odnija prisu
Gost- Guest
još su zelenekserks_ wrote:Masline čekaju, dosta je bilo linčarenja, neće se same ubrat:)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
uuu ja princezakserks_ wrote:to sve nešto fino, odma nokat pukne i nema je više:)prckov wrote:nek idu zenekserks_ wrote:je, ali će volja uteć ,pa je triba iskoristit dok je ovde hahaprckov wrote:a nimaju noge nece uteckserks_ wrote:
a i moraju se masline brati:)
a znaju jist
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jednu makinju ću ubrat a ostalo kome se bere nek bere, ionako stari to prodaje a lovu sebi
Pa eto brate beri, ja ću samo jednu turu a za ostalo me boli kurac, nek slobodno i otpadne
Pa eto brate beri, ja ću samo jednu turu a za ostalo me boli kurac, nek slobodno i otpadne
2014-04-11
Ja nemam zarade od tih maslina, uberem jednu turu i platim preradu i podilim okolo
Nula kuna zarada, jedino trošak prerade i rad
Tako da ja jednu makinju ubrat a za ostalo me boli kurac kad nema lovu od tog nego stari
Tako da ja jednu makinju ubrat a za ostalo me boli kurac kad nema lovu od tog nego stari
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja nemam zarade od tih maslina, uberem jednu turu i platim preradu i podilim okolo
i onda te još tiraju da u 3 ujutro ideš čuvat makinju, da ti ne uvali neko livo ulje..veselo hehe
Gost- Guest
Ja ga baš i ne konzumiram, meni dovoljno i pedeset litara i onda to poklonim okolo
2014-04-11
teškokserks_ wrote:RayMabus wrote:Ja nemam zarade od tih maslina, uberem jednu turu i platim preradu i podilim okolo
i onda te još tiraju da u 3 ujutro ideš čuvat makinju, da ti ne uvali neko livo ulje..veselo hehe
Uljara je odma tu, radio sam dvije zime tu, znam pogon i personal
2014-04-11
Kserks ja sam dvije zime radio u uljari
Baš toj pored kuće
Em znam pogon i proces em ljude koji tu rade
Baš toj pored kuće
Em znam pogon i proces em ljude koji tu rade
2014-04-11
Bila dobra para, ekipa ali radiš non stop ali nije problem kad je ekipa odlična
Kupio uljaru prije petnajst godina, upute na talijanski i treba mu strojar
Evo me
Kupio uljaru prije petnajst godina, upute na talijanski i treba mu strojar
Evo me
2014-04-11
Tri miseca zimi, dvanajst sati u svaki dan
Dupla plača
Diš to zimi zaradit a kući si
Dupla plača
Diš to zimi zaradit a kući si
2014-04-11
To mu je trebalo prve dvije godine da se uhoda
Tija on mene i za stalno ali to mi drugo nije pasalo baš pa nisam
Tija on mene i za stalno ali to mi drugo nije pasalo baš pa nisam
2014-04-11
Nije meni problem radit
Radija san na pumpi deset godina, vikende praznike noćne
Ni dana bolovanja u tih deset godina
Radija san na pumpi deset godina, vikende praznike noćne
Ni dana bolovanja u tih deset godina
2014-04-11
Zato meni ti uhljeb poslovi ne pašu, nema kreativnosti
Prije ću otići čuvat sobove u Norvešku za dobru lovu par mjeseci nego čulit ko pizda negdje samo tako
Prije ću otići čuvat sobove u Norvešku za dobru lovu par mjeseci nego čulit ko pizda negdje samo tako
2014-04-11
Život je igra, posao je igra
Čovjek koji je zadovoljan svojim poslom zadovoljan je i životom
Zato to kod mene tj nikad ne radim di je to loše
Čovjek koji je zadovoljan svojim poslom zadovoljan je i životom
Zato to kod mene tj nikad ne radim di je to loše
2014-04-11
A i uostalom Scientolozi ne vole pirgo osobe
To su ti ti koji negdje rade a gledaju samo sebe i kako će pobjeći od posla
To ti ja sve najurim
To su ti ti koji negdje rade a gledaju samo sebe i kako će pobjeći od posla
To ti ja sve najurim
2014-04-11
Većina uhljeba ti je pirgo
Rade posao koji ih u biti nezanima, gledaju kako će šta prije doma, zabušavaju i tako to
Ne rade ono što vole
Rade posao koji ih u biti nezanima, gledaju kako će šta prije doma, zabušavaju i tako to
Ne rade ono što vole
2014-04-11
Inaće mi puca kurac više za sve, nisam kreirao obitelj, nemam kome ostaviti a ima toga dosta
Đabe pričat o ovome kad guziš muške
Đabe pričat o ovome kad guziš muške
2014-04-11
Zato sam ja davno plan B
On ukratko glasi
AKO JA IDEM U PIČKU MATERINU E BOGA MI IDETE I SVI VI OSTALI S MENOM
HASTA LA VISTA
On ukratko glasi
AKO JA IDEM U PIČKU MATERINU E BOGA MI IDETE I SVI VI OSTALI S MENOM
HASTA LA VISTA
2014-04-11
Ide pokolj pilića
Desnica na istoku Evrope
Okruživanje Lijevice i onda konačni
Pokolj
Desnica na istoku Evrope
Okruživanje Lijevice i onda konačni
Pokolj
2014-04-11
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
Page 5 of 6