Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Zato i je dobija tri mandata
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Kad bi se smanjio broj uhljeba mi bi u javnom sektoru mogli računati na povećanje plaća.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kad su nam poduzetnici za kurac onda jedino cardak mozes biti...da su poduzetnici bolji,posteniji i imaju fer odnos prema radnicima manje bi i cardaka bilo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
[quote="vuksadinare"]kad su nam poduzetnici za kurac onda jedino cardak mozes biti...da su poduzetnici bolji,posteniji i imaju fer odnos prema radnicima manje bi i cardaka bilo..[/quote
Ima neke istine u ovoj izjavi ]
2014-04-11
ne neke istine nego je to jedina istina..pa uostalom sam pinoče je rejkao od cardaka su gori jedino nasi poduzetnici..pa prema tome ko producira vise uhljebljenja sami poduzetnici...tjeras ljude da se uhljebljuju jer ih tlacis i slabo placas..RayMabus wrote:vuksadinare wrote:kad su nam poduzetnici za kurac onda jedino cardak mozes biti...da su poduzetnici bolji,posteniji i imaju fer odnos prema radnicima manje bi i cardaka bilo..[/quote
2015-09-08
Pinochet wrote:
HDZ-ov šibenski župan: Svi su zaposleni preko veze, volio bih da sam ih uhljebio još i više
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
ljepse im se za 3500 kuna onda negdje uhljebiti odraditi osam sati..vikend i praznici slobodni,znas kad ces na godisnji i to je to
2015-09-08
Yoda si vidija kako teretana napravi od nule čovika..koke se lipe, jebe okolo, uživa, uhljebljuje i sve mu se gleda kroz prste ....teretana yoda:)))
Gost- Guest
jasna stvarvuksadinare wrote:ljepse im se za 3500 kuna onda negdje uhljebiti odraditi osam sati..vikend i praznici slobodni,znas kad ces na godisnji i to je to
2014-04-11
Upravu je vučina, to je dobro primijetio
2014-04-11
pogotovo je ljepse ko ima malu djecu em si vise sa djecom...ne dođes prebijen sa posla pa nemas vremena za njih jer si u komi...
2015-09-08
točnovuksadinare wrote:pogotovo je ljepse ko ima malu djecu em si vise sa djecom...ne dođes prebijen sa posla pa nemas vremena za njih jer si u komi...
2014-04-11
kad poslodavci promjene odnos prema radniku kad ih bolje plate,imaju ljduski odnos daju vise slobodnog vremena...cardak ce se smanjiti kao sto ej to slucaj vani..
2015-09-08
...zato su ove glupe optuzbe zasto si cardak...pa brate mili opromjeni donos prema radnicima i to pitanje ce postati suvisno..
2015-09-08
točnovuksadinare wrote:...zato su ove glupe optuzbe zasto si cardak...pa brate mili opromjeni donos prema radnicima i to pitanje ce postati suvisno..
2014-04-11
jebote od svih poduzetnika u hravstkoj 5% ih je normalno...odnosno imaju normalan odnos prema radnicima i shvacaju ako je bolje radnicima bolej i njima...problem u hravtskoj je sto se svaki kurac docepao novca pa hoce glumit poduzetnike..prvo sto s ehitno mora napraviti donjeti strozi zakon o dobivanju dozvole za poduzetnistvo..pa onda svaki duilber ne bi mogao biti poduzetnik ako ima love i zajebati radnike..
2015-09-08
Ne ide on kod ljudi nego ljudi kod njega, da je ovo okolo ok onda bi radili tamo a ne ovako
Jbte kod nas zaposleni daju otkaz i idu vanka
Pametnom dovoljno
Pametnom dovoljno
2014-04-11
upravo tako doduše ja se nemam šta žaliti jer ne prihvaćam svaki posao nego samo tamo di je ovih 5%vuksadinare wrote:jebote od svih poduzetnika u hravstkoj 5% ih je normalno...odnosno imaju normalan odnos prema radnicima i shvacaju ako je bolje radnicima bolej i njima...problem u hravtskoj je sto se svaki kurac docepao novca pa hoce glumit poduzetnike..prvo sto s ehitno mora napraviti donjeti strozi zakon o dobivanju dozvole za poduzetnistvo..pa onda svaki duilber ne bi mogao biti poduzetnik ako ima love i zajebati radnike..
2014-04-11
vuksadinare wrote:jebote od svih poduzetnika u hravstkoj 5% ih je normalno...odnosno imaju normalan odnos prema radnicima i shvacaju ako je bolje radnicima bolej i njima...problem u hravtskoj je sto se svaki kurac docepao novca pa hoce glumit poduzetnike..prvo sto s ehitno mora napraviti donjeti strozi zakon o dobivanju dozvole za poduzetnistvo..pa onda svaki duilber ne bi mogao biti poduzetnik ako ima love i zajebati radnike..
...." idemo jeleni lopatari, dosta ste sidili" vođa gradilišta se obraća radnicima, još mi suze idu:)
normalo da im radnici odlaze.
Last edited by kserks_ on Wed 18 Oct - 13:51; edited 1 time in total
Gost- Guest
problem nije od danas vec od pojave poduzetnistva na ovim prostorima...'vidio mujo da je haso postao poduzetnik pa pozelio i on'..a to ne ide tako...recimo u nizozemskoj bez problema mozes ti postati poduzetnik ali ima jedna kvaka..prvo ti ispitaju porijeklo imovine..drugo skolovanost..trece popunis upitnik kakav ces odnos imati prema zaposlenicima...koji ej mozda i najvazniji uz ono o porijeklu novca..RayMabus wrote:Ne ide on kod ljudi nego ljudi kod njega, da je ovo okolo ok onda bi radili tamo a ne ovako
Pametnom dovoljno
2015-09-08
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
Page 2 of 6