Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Ide pokolj pilića
Desnica na istoku Evrope
Okruživanje Lijevice i onda konačni
Pokolj
Desnica na istoku Evrope
Okruživanje Lijevice i onda konačni
Pokolj
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
A onda u vodimo konzervatizam
Žene doma rađat a ne konkurirati muškom snižavati cijenu rada i uzimat mu poslove
Žene doma rađat a ne konkurirati muškom snižavati cijenu rada i uzimat mu poslove
2014-04-11
To šta vi ovdje ne osjećate
Mala zemlja i rubna
Hr je uvijek kopirala trendove sa zapada
Mala zemlja i rubna
Hr je uvijek kopirala trendove sa zapada
2014-04-11
Sada osim uhljeba imamo i usise.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pinochet wrote:r
jebeni srbi , sa svojim napadom na RH, mentalno su nas vratili 100godina nazad, jer ovakvi Čardakovci će nas razjebati da to neće biti istine
Znali su Srbi kakvi smo, zato su i otišli i ostavili nas same, gadovi!
crvenkasti-
2014-04-17
zato nam je crveni ostao :~crvenkasti wrote:Pinochet wrote:r
jebeni srbi , sa svojim napadom na RH, mentalno su nas vratili 100godina nazad, jer ovakvi Čardakovci će nas razjebati da to neće biti istine
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:zato nam je crveni ostao :~crvenkasti wrote:Pinochet wrote:r
Ja sam ostao jer sam glup i jer sam postao Hrvat, ja sam drugo.
crvenkasti-
2014-04-17
hrvatski Schindler, samo s tudjim novcima :^^
raymabuse bokteraniuzeo .....
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Spasava ljude od zla kapitalizmakic wrote:
hrvatski Schindler, samo s tudjim novcima :^^
Kermit-
2014-04-17
Sere Pinoče. Isti su bili i pre. I tada su im za sve bili krivi Srbi. Kada im se ne digne u krevetu, njima opet krivi Srbi.crvenkasti wrote:Pinochet wrote:r
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"Uhljebio sam puno znanih i neznanih. Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijave, referenci, onda bismo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio "preko veze". Nema onog tko se javio za neki posao a da nije imao neku "preporuku", neku "vezu". Volio bih da sam ih puno više "uhljebio".
Pa svi imaju neku preporuku to ne bi trebalo biti čudno, svatko bi radije zaposlio nekoga za koga mu netko garantira i preporuči ga. Iako jasno ovdje je riječ o krajnosti i uhljebljivanju bez premca jer znamo kako to funkcionira čisti interes i upošljavanje onoga koga politika odredi. Bez iznimike kada je riječ o strankama.
Pa svi imaju neku preporuku to ne bi trebalo biti čudno, svatko bi radije zaposlio nekoga za koga mu netko garantira i preporuči ga. Iako jasno ovdje je riječ o krajnosti i uhljebljivanju bez premca jer znamo kako to funkcionira čisti interes i upošljavanje onoga koga politika odredi. Bez iznimike kada je riječ o strankama.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Momak rođen u Bosni, emigrirao u Njemačku(sve 5) i ... onda se u Hrvatskoj uhljebio preko HDZa na državnu sisu i ne radi kurca i troši pare
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» Domoljubi nastavljaju prskati po Čardaku - HDZovac natrpao na državnu sisu cijelu rodbinu
» Bandić AS.. njegova partija narasla sa 1 zastupnika na 10 uz pomoć uhljebljivanja i trpačine na državnu sisu ..
» Plenković se sve više oslanja na MOST?Je li mu uopće HDZ više važan?Vrije nezadovoljstvo u HDZ-u na nivou županija,MOST im vrbuje ljude a Plenkovića to puno ne tangira
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
Page 6 of 6