Srbi bi da obnove monarhiju
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Srbi bi da obnove monarhiju
vuksadinare wrote:nemam pojma..znam da s evratio 1993 godine...pizzon wrote:da li je ikada pojasnio zasto je napustio beogradvuksadinare wrote:nije je on vratio nego ona sama otisla on je rekao da je to njen izbor..inace strljic je blizak hdz-u..dobija on tu dosta uloga..bio je ravnjatelj splitskog ljeta..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
licno msm da štrljič grize mooda sto je napustio beograd,
gde je bio gospodin glumac.
sta je hteo, to verovatno samo on zna. na kraju je vratio
cerku u beograd.
ja se secam da je odjednom nestao,
i tek kasnije saznam da je hrvatskoj
Guest- Guest
strljic nije rođeni beograđanin on je dosao sa 19 godina u beograd na studij glume..inace je i on slavonac mada je njegov otac koloniziran u slavoniju isto iz dalmacije negdje iz okolice drnisa...recimo petrovic,mance su rođeni u beogradu i odrasli tamo...ali strljic je osmadestih nekoliko godian zivio na relaciji split-beograd po pola godine jer je imao nagaznam u splitskom hnk-u..dosta je glumio tada i u hrvatskim filmovima i serijama najcesce sa radnjom u dalmaciji..pa eto..valjda mu nije trebala prilagodba ili neodlucnost da promjeni sredinu jer nije tamo nikad zivio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:strljic nije rođeni beograđanin on je dosao sa 19 godina u beograd na studij glume..
inace je i on slavonac mada je njegov otac koloniziran u slavoniju isto iz dalmacije negdje iz okolice drnisa...recimo petrovic,mance su rođeni u beogradu i odrasli tamo...ali strljic je osmadestih nekoliko godian zivio na relaciji split-beograd po pola godine jer je imao nagaznam u splitskom hnk-u..dosta je glumio tada i u hrvatskim filmovima i serijama najcesce sa radnjom u dalmaciji..pa eto..valjda mu nije trebala prilagodba ili neodlucnost da promjeni sredinu jer nije tamo nikad zivio
to znam
Guest- Guest
..a prije odlaska u split rastao se od zene..pa ga nije vise nesto vezalo za beograd..
2015-09-08
inace na onom tvom popisu nema glumica nede arneric i anice dobre..koje su isto hrvatice
2015-09-08
znaci menjam nick
postajem : budući kralj - petar III
na slici desno
to su original srbi
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
2015-09-08
I da
Jos cete se sjetiti
Tita
I bratstva i jedinstva .
Jos cete se sjetiti
Tita
I bratstva i jedinstva .
Iskreno, ne znam. Nikada me fudbal nije previse zanimao. Ali mozda kolege znaju... :)vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
eh..malo vrlo malo ej falilo da mance pređe iz partizana u dinamo..jer je tada trazio od uprave partizana bolej uvjete ugovora kao najbolji igrac partizana tada..sto ej i logicno..ali da uprava na to nije pristajala..i vec je boravio u zagrebu milimetar je falilo da potpise za dinamo...a onda je opet buraz uskocio i cini mi se najbolji mu frend suigrac iz partizana onaj plavokosi kako mu ono bijese prezime.
2015-09-08
ah da stevanovic...on i buraz od mancea su dosli u zagreb sprijeciti ga da potpise...sto su i uspjeli...
2015-09-08
Belom je cerka vrhunska odbojkasica. Uzela zlato sad na evropskom prvenstvu...vuksadinare wrote:ah da stevanovic...on i buraz od mancea su dosli u zagreb sprijeciti ga da potpise...sto su i uspjeli...
to ne znam..ali znam da je lik bio zujo na terenu..dobar trkac ali ga lopta nije nesto ljubila..a golovi su mu bili krumpiraski...pogodi ga u glavu,koljeno..ali je zvezdi zabijao jebiga..Stanojko wrote:Belom je cerka vrhunska odbojkasica. Uzela zlato sad na evropskom prvenstvu...vuksadinare wrote:ah da stevanovic...on i buraz od mancea su dosli u zagreb sprijeciti ga da potpise...sto su i uspjeli...
2015-09-08
Antijunak wrote:Pa imali su Draškovića i SPO, pa od toga ništa.
Po meni to kad su u pitanju Srbi ima negativan prizvuk.
Treba ih držati na oku, jer od projekta Velike Srbije se nije odustalo, samo se to pokušava ubaciti u drugi celofan.
Velika Srbija je konačni cilj ukupne srbske politike. Nju podcjenjuju samo četnički jataci.jastreb wrote:Velika Srbija je drek na šibici i njime se plaše još samo pravaši i keleminci. Ako i to.Antijunak wrote:
Treba ih držati na oku, jer od projekta Velike Srbije se nije odustalo, samo se to pokušava ubaciti u drugi celofan.
Nije. Istina je da mu je otac veliki partiyanovac. Jednom dok su bili napolju on i brat, deca iz kraja su ih naložila da navijaju za Zvezdu. Kada su došli kući i rekli ocu, ovaj ih je izvacio napolje da spavaju na ulici. Tek kada su se iskreno pokajali, ovaj ih je pustio u kuću. Brat mu je devedestih radio u Partizanu kao vozač.vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
Dobra.Stanojko wrote:Belom je cerka vrhunska odbojkasica. Uzela zlato sad na evropskom prvenstvu...vuksadinare wrote:ah da stevanovic...on i buraz od mancea su dosli u zagreb sprijeciti ga da potpise...sto su i uspjeli...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Aleksandra II. ubit će Srbin? To želiš reći? A što vam je s Obrenovićima?Serbinho-3 wrote:Kavran wrote:Leviathan2 wrote:nek je, i treba biti, cijeni svoje i ne podcjenjuj tudje, u dnrh je sve obratnoKavran wrote:Leviathan2 wrote:
nogom u guzicu
reder j e zajeban igrac :D
je .... sve 5.
karađorđeviće poštovati? neka se gone u pičku materinu. ona debilčina pavelić je jednu jedinu dobru stvar u životu napravio kad je organizirao atentat na aleksandra.
osim toga tituliraju se za nekakve prinčeve jugoslavije ... koje jebene jugoslavije? da je ''princ srbije'' pa ne bih ništa rekao. njihov problem. ali jugoslavije? idioti.
Nisu potrebni ni nama, jer su gurali ka Hrvatima i Slovencima, umesto da su Srbiju pustili da dise.
hm..moze biti ali ja sam od jednog poznatog grobara osbno cuo da je mance bio kao klinac dinamovac a i otac mu ej bio naviajc dinama za razluku od brata koji ej bio partizanovac...u tome govori prilog da je izajvio da bi osim partizana jedino mogao igrati u ondasnjoj ligi za dinamo...a bio je takorec na pragu odlaska u dinamo...i almanasima sam pronasao da su iz dinama bas igrali na ulogu oca koji mu je dinamovac..sad...koja ej istina pitaj boga tesko je to stvarno doznati...dzango wrote:Nije. Istina je da mu je otac veliki partiyanovac. Jednom dok su bili napolju on i brat, deca iz kraja su ih naložila da navijaju za Zvezdu. Kada su došli kući i rekli ocu, ovaj ih je izvacio napolje da spavaju na ulici. Tek kada su se iskreno pokajali, ovaj ih je pustio u kuću. Brat mu je devedestih radio u Partizanu kao vozač.vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
2015-09-08
Ovu anegdotu je ispričao Maceov brat u dokumentarnom filmu o njemu. Ima na Jutjubu. Dinamo nigde ne pominju.vuksadinare wrote:hm..moze biti ali ja sam od jednog poznatog grobara osbno cuo da je mance bio kao klinac dinamovac a i otac mu ej bio naviajc dinama za razluku od brata koji ej bio partizanovac...u tome govori prilog da je izajvio da bi osim partizana jedino mogao igrati u ondasnjoj ligi za dinamo...a bio je takorec na pragu odlaska u dinamo...i almanasima sam pronasao da su iz dinama bas igrali na ulogu oca koji mu je dinamovac..sad...koja ej istina pitaj boga tesko je to stvarno doznati...dzango wrote:Nije. Istina je da mu je otac veliki partiyanovac. Jednom dok su bili napolju on i brat, deca iz kraja su ih naložila da navijaju za Zvezdu. Kada su došli kući i rekli ocu, ovaj ih je izvacio napolje da spavaju na ulici. Tek kada su se iskreno pokajali, ovaj ih je pustio u kuću. Brat mu je devedestih radio u Partizanu kao vozač.vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
Page 7 of 11