Srbi bi da obnove monarhiju
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Srbi bi da obnove monarhiju
Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
malo su zbunjola sadslidingdoorsoperator wrote:Kavran wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Ekipa fantazira da si ti tre91.
a što sad .... rekoh im - nisam.
Bez brige. Tupit će oni svoje i dalje.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:malo su zbunjola sadslidingdoorsoperator wrote:Kavran wrote:slidingdoorsoperator wrote:
E! Uključujući tu i šefa.
Ne mogu sad samo tako priznati da su se zeznuli. :)
Guest- Guest
Ako već imaju dinastiju, politički bi bilo najprimjerenije uvesti monarha kao reprezentativnu ulogu a politički život ostaviti u klasičnoj parlamentarnoj demokraciji.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:malo su zbunjola sadslidingdoorsoperator wrote:Kavran wrote:slidingdoorsoperator wrote:
E! Uključujući tu i šefa.
Ne mogu sad samo tako priznati da su se zeznuli. :)
2017-10-06
Želja za autokracijom?[uredi VE | uredi]
Istraživanja na području Europske Unije, čije sve države imaju politički sustav liberalne demokracije pokazuju postupno razočaranje stanovništva ovim modelom pošto smatraju, da nemaju nikakav utjecaj na politiku i traže da tamošnja liberalna demokracija bude zamijenjena nekim autokratskim režimom, gdje se državni vođa neće brinuti o izborima. Dok u Njemačkoj takvo razmišljanje ima 33 posto stanovnika, u Francuskoj i Velikoj Britaniji ih je 40%, a postotak se još povećava u drugim državama sve do 60 % stanovnika u Poljskoj i Portugalu.[1]
Istraživanja na području Europske Unije, čije sve države imaju politički sustav liberalne demokracije pokazuju postupno razočaranje stanovništva ovim modelom pošto smatraju, da nemaju nikakav utjecaj na politiku i traže da tamošnja liberalna demokracija bude zamijenjena nekim autokratskim režimom, gdje se državni vođa neće brinuti o izborima. Dok u Njemačkoj takvo razmišljanje ima 33 posto stanovnika, u Francuskoj i Velikoj Britaniji ih je 40%, a postotak se još povećava u drugim državama sve do 60 % stanovnika u Poljskoj i Portugalu.[1]
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
lani si se jednom obrisao, pa se vratio kao new user..tog se sjećam :)pizzon wrote:Noor wrote:nemoj zezat, toliki forumski staž već imaš?! ja sam počela točno pred 10 godina :)pizzon wrote:Noor wrote:a kic ko kic, mogao je i prešutjeti, bilo bi zanimljivijepizzon wrote:
nisam, procitao sam kic.a
on ga predstavio )
ja, toliko godine koristim samo pizzon
jos malo pa ce pizzon da slavi punoletsvo )
ja vise, jedno godinu dana ako ne i vise, lutao sam sa izborom nicka, kada sam izabrao pizzon,
tu sam stao, i nikada ga nisam kasnije menjao niti sam pozeleo.
pizzon, verovatno vec 12 godina, plus 1 ili vise neki drugi, recimo, glecer i t.d.
2017-10-06
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=17&nav_category=11&nav_id=1315175
A viđu im premijera.
Oni bi pored ovakvih monarhiju...ma hajte, molim vas...
A viđu im premijera.
pravo muževanEroo wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=17&nav_category=11&nav_id=1315175
A viđu im premijera.
2017-10-06
Svaka bi ga poželila za muža...Noor wrote:pravo muževanEroo wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=17&nav_category=11&nav_id=1315175
A viđu im premijera.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
....i svaka majka za zetaEroo wrote:Svaka bi ga poželila za muža...Noor wrote:pravo muževanEroo wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=10&dd=17&nav_category=11&nav_id=1315175
A viđu im premijera.
2017-10-06
Daćemo vam jednog Karađorđevića.jastreb wrote:Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pismejker wrote:ima stara balkanska izreka..Jedi..Pij sa srbinom,ali mu ledja ne okreci..
:-) je li to i Židov kaže ??? :-D :-D
immortal-
2014-04-16
A i uobnovljenoj monarhiji pizzon ce biti dvorska luda....
2016-11-17
Bolje Petrovića.dzango wrote:Daćemo vam jednog Karađorđevića.jastreb wrote:Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i? kad će krunidba? da i ovog roknemo ako počne previše srati.
Last edited by Kavran on 18/10/2017, 22:31; edited 1 time in total
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
dzango wrote:Daćemo vam jednog Karađorđevića.jastreb wrote:Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
što ne vrate prezime na izvorno ''petrović'' umjesto ovog poturčenog?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Previše nas podseća na hrvateKavran wrote:dzango wrote:Daćemo vam jednog Karađorđevića.jastreb wrote:Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
što ne vrate prezime na izvorno ''petrović'' umjesto ovog poturčenog?
bolje i turčin samo da ne bude hrvat
Uništava prirodu, vidim.pizzon wrote:Regoč wrote:Nije li desno Aleksandar II.? A Petar bi bil lievo, onaj s alatom?pizzon wrote:
znaci menjam nick
postajem : budući kralj - petar III
na slici desno
to su original srbi
na slici desno.
kad gledas frontalno auto, desni far, levi far, uvek je kontra od nase ruke.
tako je isto i sa slikama.
tako je, petar III je sin, onaj mladji, sece badnjak.
Naravno da ima. Pisal je njetko ovdje da je na benzinskoj crpki negdje u Italiji upoznal njegova unuka ili tako nješto.jastreb wrote:Mogli bi i mi obnoviti moharhiju,samo ne znam ima li još živih potomaka Vojvode od Spoletta.
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
Page 10 of 11