Srbi bi da obnove monarhiju
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Srbi bi da obnove monarhiju
Ovu anegdotu je ispričao Maceov brat u dokumentarnom filmu o njemu. Ima na Jutjubu. Dinamo nigde ne pominju.vuksadinare wrote:hm..moze biti ali ja sam od jednog poznatog grobara osbno cuo da je mance bio kao klinac dinamovac a i otac mu ej bio naviajc dinama za razluku od brata koji ej bio partizanovac...u tome govori prilog da je izajvio da bi osim partizana jedino mogao igrati u ondasnjoj ligi za dinamo...a bio je takorec na pragu odlaska u dinamo...i almanasima sam pronasao da su iz dinama bas igrali na ulogu oca koji mu je dinamovac..sad...koja ej istina pitaj boga tesko je to stvarno doznati...dzango wrote:Nije. Istina je da mu je otac veliki partiyanovac. Jednom dok su bili napolju on i brat, deca iz kraja su ih naložila da navijaju za Zvezdu. Kada su došli kući i rekli ocu, ovaj ih je izvacio napolje da spavaju na ulici. Tek kada su se iskreno pokajali, ovaj ih je pustio u kuću. Brat mu je devedestih radio u Partizanu kao vozač.vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pozovi se na onoga međuratnoga političara Pižona, taj je Srbin od glave do pete.pizzon wrote:yebiga, sad moram da menjam nick
Imal je problemah, noćni pozivi, prietnje... pa je otišal na sigurno.pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
licno msm da štrljič grize mooda sto je napustio beograd,
gde je bio gospodin glumac.
sta je hteo, to verovatno samo on zna. na kraju je vratio
cerku u beograd.
to sam gledao...velim svatko ima svoju pricu...sto je istina najbolje zna mance koju ej odnio u grob..moze biti da mu brat i nece bas to priznati ili iz nelagode da je kao djecak navijao za dinamo..sto da ne..pa klinci kao klinci su mijenjali navijacka misljenja u toj dobi...malo za ovog malo za onog...dzango wrote:Ovu anegdotu je ispričao Maceov brat u dokumentarnom filmu o njemu. Ima na Jutjubu. Dinamo nigde ne pominju.vuksadinare wrote:hm..moze biti ali ja sam od jednog poznatog grobara osbno cuo da je mance bio kao klinac dinamovac a i otac mu ej bio naviajc dinama za razluku od brata koji ej bio partizanovac...u tome govori prilog da je izajvio da bi osim partizana jedino mogao igrati u ondasnjoj ligi za dinamo...a bio je takorec na pragu odlaska u dinamo...i almanasima sam pronasao da su iz dinama bas igrali na ulogu oca koji mu je dinamovac..sad...koja ej istina pitaj boga tesko je to stvarno doznati...dzango wrote:Nije. Istina je da mu je otac veliki partiyanovac. Jednom dok su bili napolju on i brat, deca iz kraja su ih naložila da navijaju za Zvezdu. Kada su došli kući i rekli ocu, ovaj ih je izvacio napolje da spavaju na ulici. Tek kada su se iskreno pokajali, ovaj ih je pustio u kuću. Brat mu je devedestih radio u Partizanu kao vozač.vuksadinare wrote:stanojko je'l istina da je mance bio u djecackim danima dinamovac....sumnju tome moze probuditi i ono kad je mance umalo iz partizana presao u dinamo..te je izjavljivao da iza partizana jedino moze igrati jos u dinamu...cuo sam tu pricu...da mu je otac bio dinamovac i dragan mance a brat veliki partizanovac i da je brat imao veliki utjecaj na njega normalno kao stariji brat da potpise za partizan...nakon igranja u cini mi se fk zemun...ali da je i dinamo tad ozbiljno bio zagrizao...zbog oca mu..ali d as ena koncu odlucio za partizan zbog brata...ali polovicom osamdesetih umalo nije na koncu presao iz partizana u dinamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije li desno Aleksandar II.? A Petar bi bil lievo, onaj s alatom?pizzon wrote:
znaci menjam nick
postajem : budući kralj - petar III
na slici desno
to su original srbi
Ti se samo prisjećaj Tuđmana, hrvatsko-muslimanskoga jedinstva i granice na Drini.Sora wrote:I da
Jos cete se sjetiti
Tita
I bratstva i jedinstva .
eto recimo branko miljuš...jedan od odlicnih igraca iz one sjajne generacije sliskovic,gudelj,braca vujovic,vulic...je bio partizanovac od glave do pete a za hajduk je odlicno igraop i davao sve od sebe..te izjavio da bi iza hajduka mogao jedino za partizan igrati nikako za zvezdu i dinamo..da bi isto tako nedugo u jendom intervjuu rekao da on je oduvijek navijao za hajduk a ne za partizan..sto isto nije istina jer mu je najbliza rodbina onaj novinar crne kronike dusan miljus kojeg osobno znam...rekao mi da je kao djecak navijao za partizan i nosio kao klinac u lapcu kad su igrali nogomet majicu sa partizanovim grbom...a oni su prvi rođaci djeca od dva brata..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Regoč wrote:Antijunak wrote:Pa imali su Draškovića i SPO, pa od toga ništa.
Po meni to kad su u pitanju Srbi ima negativan prizvuk.
Treba ih držati na oku, jer od projekta Velike Srbije se nije odustalo, samo se to pokušava ubaciti u drugi celofan.
slobodno nas vi drzite
Guest- Guest
Noor wrote:pa i je, samo kad pogledaš sav taj tekst u crvenoj, plavoj i zelenoj boji (dobro, sad nije, nestalo mu farbe ) pa bold, italic...ovo ono...mene jeza prođe od strahaLeviathan2 wrote:nogom u guzicuKavran wrote:redder4 wrote:HALO svi VI ostali koji ovdje trubite i SERETE svoje visokoumneUMOTVORINE smatrajući sebe uzvišenijim i naprednijim pred našim NEPRIJATELJIMA SRBIMA !!
S kojim argumentima i pravima ( osim vlastitih podsprdavanja prema drugoj naciji - bez nekih utvrđenih polazišta ) većina ovdje pokušava prezentirati neki događaj KOJI NE MORA biti takav kakvim ga mnogi žele prikazati - HALO : VEĆINA od vas na ovome forumu zna da ja NE VOLIM SRBE - NO ISTO tako ne mogu i neću dozvoliti da se neke NEISTENE netkome IMPUTIRIJU u svrhu PROMOVIRANJA lažnih POSTAVKI i da na kraju mnogi steknu - JOŠ GORE budu uvjereni da je to " PRAVA ISTINA " !!
DOK - nas HRVATE u MEĐUVREMENU PLJAČKAJU i ROBE NAŠI HRVATI - učljanjeni u razne PARTIJSJE ORGANIZACIJE - ----
BUDITE LI SE - ili vam je potreban POKRET NOGOM U GUZICU --- svi vi koje sebe smatrate HRVATIMA ??
tvoj prijedlog je ...?
reder j e zajeban igrac :D
Evo, Noorka ;
Samo zbog tebe da te slučajno ne strefi prevelika jeza ili možebitno zatajenje srca od silnoga straha odsada neću više " farbati " slova - no, bold i italic ću ipak morati upotrebljavati - nadam se da me potpuno razumiješ .
Eto nadam se da smo se uspjeli dogovoriti - srdačan pozdrav !
Guest- Guest
Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:Regoč wrote:Antijunak wrote:Pa imali su Draškovića i SPO, pa od toga ništa.
Treba ih držati na oku, jer od projekta Velike Srbije se nije odustalo, samo se to pokušava ubaciti u drugi celofan.
slobodno nas vi drzite
A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:Regoč wrote:Antijunak wrote:Pa imali su Draškovića i SPO, pa od toga ništa.
slobodno nas vi drzite
Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:Regoč wrote:Antijunak wrote:Pa imali su Draškovića i SPO, pa od toga ništa.
slobodno nas vi drzite
Ne brini, srpski gedza uvek prezivi... Za vas nisam siguran. Do sada ste se provlacili bez kazne, ali ne moze ni to doveka...Regoč wrote:Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:Regoč wrote:
slobodno nas vi drzite
Gedže nas ni ne zanimaju. Istočno od Drine, a južno od Save i Dunava činite što vas je volja.Stanojko wrote:Ne brini, srpski gedza uvek prezivi... Za vas nisam siguran. Do sada ste se provlacili bez kazne, ali ne moze ni to doveka...Regoč wrote:Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:
slobodno nas vi drzite
A ko ste "vi"?Regoč wrote:Gedže nas ni ne zanimaju. Istočno od Drine, a južno od Save i Dunava činite što vas je volja.Stanojko wrote:Ne brini, srpski gedza uvek prezivi... Za vas nisam siguran. Do sada ste se provlacili bez kazne, ali ne moze ni to doveka...Regoč wrote:Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:
Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.
Mi.Stanojko wrote:A ko ste "vi"?Regoč wrote:Gedže nas ni ne zanimaju. Istočno od Drine, a južno od Save i Dunava činite što vas je volja.Stanojko wrote:Ne brini, srpski gedza uvek prezivi... Za vas nisam siguran. Do sada ste se provlacili bez kazne, ali ne moze ni to doveka...Regoč wrote:Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:
A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?
ne priznajem to, tvoji postovi u crno bijeloj tehnici više neće biti istiredder4 wrote:Noor wrote:pa i je, samo kad pogledaš sav taj tekst u crvenoj, plavoj i zelenoj boji (dobro, sad nije, nestalo mu farbe ) pa bold, italic...ovo ono...mene jeza prođe od strahaLeviathan2 wrote:nogom u guzicuKavran wrote:redder4 wrote:HALO svi VI ostali koji ovdje trubite i SERETE svoje visokoumneUMOTVORINE smatrajući sebe uzvišenijim i naprednijim pred našim NEPRIJATELJIMA SRBIMA !!
S kojim argumentima i pravima ( osim vlastitih podsprdavanja prema drugoj naciji - bez nekih utvrđenih polazišta ) većina ovdje pokušava prezentirati neki događaj KOJI NE MORA biti takav kakvim ga mnogi žele prikazati - HALO : VEĆINA od vas na ovome forumu zna da ja NE VOLIM SRBE - NO ISTO tako ne mogu i neću dozvoliti da se neke NEISTENE netkome IMPUTIRIJU u svrhu PROMOVIRANJA lažnih POSTAVKI i da na kraju mnogi steknu - JOŠ GORE budu uvjereni da je to " PRAVA ISTINA " !!
DOK - nas HRVATE u MEĐUVREMENU PLJAČKAJU i ROBE NAŠI HRVATI - učljanjeni u razne PARTIJSJE ORGANIZACIJE - ----
BUDITE LI SE - ili vam je potreban POKRET NOGOM U GUZICU --- svi vi koje sebe smatrate HRVATIMA ??
tvoj prijedlog je ...?
reder j e zajeban igrac :D
Evo, Noorka ;
Samo zbog tebe da te slučajno ne strefi prevelika jeza ili možebitno zatajenje srca od silnoga straha odsada neću više " farbati " slova - no, bold i italic ću ipak morati upotrebljavati - nadam se da me potpuno razumiješ .
Eto nadam se da smo se uspjeli dogovoriti - srdačan pozdrav !
šalim se malo na konto toga da si grozan, opusti se....ništa loše, malo zeke ne škodi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Regoč wrote:Nije li desno Aleksandar II.? A Petar bi bil lievo, onaj s alatom?pizzon wrote:
znaci menjam nick
postajem : budući kralj - petar III
na slici desno
to su original srbi
na slici desno.
kad gledas frontalno auto, desni far, levi far, uvek je kontra od nase ruke.
tako je isto i sa slikama.
tako je, petar III je sin, onaj mladji, sece badnjak.
Last edited by pizzon on Tue 17 Oct - 6:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
to je vec nisko, cudno komentarisanje.Regoč wrote:Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.Stanojko wrote:A ko ji ste to "vi"? Vermaht, NATO? Iz koje si ti price?Regoč wrote:Za vrat. Prvom prilikom stisnut ćemo do kraja. Nećemo se zajebati kao 41. i 95.pizzon wrote:Regoč wrote:
slobodno nas vi drzite
ne znas sta nosi buducnost
Guest- Guest
kic wrote:
tre, dosta ti je jedan account.
koji bog? nisam ja tre!!!
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Tja, stagod to bilo...Regoč wrote:Mi.Stanojko wrote:A ko ste "vi"?Regoč wrote:Gedže nas ni ne zanimaju. Istočno od Drine, a južno od Save i Dunava činite što vas je volja.Stanojko wrote:Ne brini, srpski gedza uvek prezivi... Za vas nisam siguran. Do sada ste se provlacili bez kazne, ali ne moze ni to doveka...Regoč wrote:
Tebi je svejedno, bitno da izdahneš.
Similar topics
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
Page 8 of 11