Srbi bi da obnove monarhiju
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: Srbi bi da obnove monarhiju
vuksadinare wrote:znas da je pižon hrvat...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...a mogao si recimo uzeti dule...pizzon wrote:Noor wrote:
nemoj zezat, toliki forumski staž već imaš?! ja sam počela točno pred 10 godina :)
ja vise, jedno godinu dana ako ne i vise, lutao sam sa izborom nicka, kada sam izabrao pizzon,
tu sam stao, i nikada ga nisam kasnije menjao niti sam pozeleo.
pizzon, verovatno vec 12 godina, plus 1 ili vise neki drugi, recimo, glecer i t.d.
ipak, svaka cast savicu, ali, pizzon je bio kompletniji igrac.
bio je 3 u 1 ), dribling, paker, precizan udarac.
ne znam, to samo vi znate )
Guest- Guest
a moram te opet nauciti..b.t.w i slavoljub muslin..pa jebote najbolji igraci su vam bili hrvati..muslin,pizon petrovic,prosinecki..pizzon wrote:vuksadinare wrote:znas da je pižon hrvat...pizzon wrote:vuksadinare wrote:...a mogao si recimo uzeti dule...pizzon wrote:
ja vise, jedno godinu dana ako ne i vise, lutao sam sa izborom nicka, kada sam izabrao pizzon,
tu sam stao, i nikada ga nisam kasnije menjao niti sam pozeleo.
pizzon, verovatno vec 12 godina, plus 1 ili vise neki drugi, recimo, glecer i t.d.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
za muslina znam, normalno i prosineckivuksadinare wrote:a moram te opet nauciti..b.t.w i slavoljub muslin..pa jebote najbolji igraci su vam bili hrvati..muslin,pizon petrovic,prosinecki..pizzon wrote:vuksadinare wrote:znas da je pižon hrvat...pizzon wrote:vuksadinare wrote:
...a mogao si recimo uzeti dule...
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vladimiru petrovicu je deda franjo otac slavko ,vesna sestra,brat zlatko otac mu je iz slavonije konkretno iz donjih andrijevaca koje je hrvatsko selo..no otac mu je bio vojno lice koji je imao sluzbu u beogradu..pizzon wrote:za muslina znam, normalno i prosineckivuksadinare wrote:a moram te opet nauciti..b.t.w i slavoljub muslin..pa jebote najbolji igraci su vam bili hrvati..muslin,pizon petrovic,prosinecki..pizzon wrote:vuksadinare wrote:znas da je pižon hrvat...pizzon wrote:
2015-09-08
ne znam, ali i mance je bio hrvat, to smo znali u startu, pa smo ga svi simpatisalivuksadinare wrote:vladimiru petrovicu je deda franjo otac slavko ,vesna sestra,brat zlatko otac mu je iz slavonije konkretno iz donjih andrijevaca koje je hrvatsko selo..no otac mu je bio vojno lice koji je imao sluzbu u beogradu..pizzon wrote:za muslina znam, normalno i prosineckivuksadinare wrote:a moram te opet nauciti..b.t.w i slavoljub muslin..pa jebote najbolji igraci su vam bili hrvati..muslin,pizon petrovic,prosinecki..pizzon wrote:vuksadinare wrote:
znas da je pižon hrvat...
Guest- Guest
eto ja sam naprimjer mislio da je žungul hrvat a srbin je...
2015-09-08
jebiga i ja mislio da je pižon srbin dok nisam prcitao jedan njegov intervju prije nekoliko godina...kad je rekao..da voli otici u slavoniju odakle su njegovi porijeklom u donej andrijevce gdje mu ej deda franjo imao dobre konje najbolje i koje je kao klinac cesto jasio kad bi dosao na praznike..pizzon wrote:ne znam, ali i mance je bio hrvat, to smo znali u startu, pa smo ga svi simpatisalivuksadinare wrote:vladimiru petrovicu je deda franjo otac slavko ,vesna sestra,brat zlatko otac mu je iz slavonije konkretno iz donjih andrijevaca koje je hrvatsko selo..no otac mu je bio vojno lice koji je imao sluzbu u beogradu..pizzon wrote:za muslina znam, normalno i prosineckivuksadinare wrote:a moram te opet nauciti..b.t.w i slavoljub muslin..pa jebote najbolji igraci su vam bili hrvati..muslin,pizon petrovic,prosinecki..pizzon wrote:
2015-09-08
Poznate ličnosti[uredi]
Poznate ličnosti koje u potpunosti imaju hrvatsko poreklo ili su samo po ocu hrvatskog porekla:- Marijan Beneš, bokser.
- Stjepan Bobek, fudbalski reprezentativac, trener.
- Goran Bregović[19], muzičar.
- Aljoša Vučković[20], glumac.
- Ivan Gubijan, bacač kladiva, osvajač prve jugoslovenske medalje na Olimpijskim igrama 1948.
- Ivana Dulić-Marković, potpredsednik Vlade Srbije, u prvoj Vladi Vojislava Koštunice.
- Jozo Laurenčić, filmski glumac i prvi profesor glume na Fakultetu dramskih umetnosti.
- Toni Laurenčić, glumac.
- Josip Leko, predsednik hrvatskog Sabora.
- Ljubomir Magaš — Ljuba Zemunac, kriminalac.[traži se izvor]
- Florijan Matekalo, fudbaler, trener.
- Franjo Mihalić, atletičar, jugoslovenski reprezentativac.
- Slavoljub Muslin[21], fudbaler, selektor reprezentacije Srbije.
- Siniša Pavić[22], scenarista.
- Vladimir Petrović Pižon[21][23], fudbaler, trener, selektor reprezentacije Srbije.
- Ratko Rudić, vatrepolista, jugoslovenski reprezentativac i hrvatski trener.
- Ivan Ćurković[24], fudbaler, predsednik FK Partizan, predsednik OKS.
- Vanja Udovičić, vaterpolista, ministar sporta u Prvoj i Drugoj Vladi Aleksandra Vučića.
- Andrija Hebrang, političar.
- Antun Šoljan, književnik.
- Aleksandar Šoštar[25], vaterpolista.
- Franjo Šoštarić, fudbaler, jugoslovenski reprezentativac.
- Iva Štrljić, glumica.
ipak jeste hrvat
Guest- Guest
stari mu ej navijao za hajduk...kao i otac od slavoljuba muslina..inace u donjim andrijevcima odakle je stari od pizzona...vecinom su hajdukovci...jer 50% mjesta su porijeklom dalmatinci...sad ne znam je'l stari od pizzona porijeklom dalmatinac ali pižon ej rekao da mu je stari bio bio hajdukovac pa da je znalo biti iskrenja kad bi igrali hajduk i zvezda...on igrac zvezde a stari isao na marakanu sa hajdukovom zastavom...ako bi hajduk pobjedio zvezdu stari ga je gadno cimao ili obrnuto
2015-09-08
...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
licno msm da štrljič grize mooda sto je napustio beograd,
gde je bio gospodin glumac.
sta je hteo, to verovatno samo on zna. na kraju je vratio
cerku u beograd.
Guest- Guest
kadskontas dosta je hrvata igralo u zvezdi...golmani mrkusic i ivkovic...pizzon,filipovic,bracun,prosinecki,juric
2015-09-08
nije je on vratio nego ona sama otisla on je rekao da je to njen izbor..inace strljic je blizak hdz-u..dobija on tu dosta uloga..bio je ravnjatelj splitskog ljeta..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
cerku u beograd.
2015-09-08
da im je bilo lose, da ih je srdina potiskivala,
ne bi ni mogli da budu vrlo uspesni kao sto su bili
ne bi ni mogli da budu vrlo uspesni kao sto su bili
Guest- Guest
da li je ikada pojasnio zasto je napustio beogradvuksadinare wrote:nije je on vratio nego ona sama otisla on je rekao da je to njen izbor..inace strljic je blizak hdz-u..dobija on tu dosta uloga..bio je ravnjatelj splitskog ljeta..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
cerku u beograd.
Guest- Guest
nemam pojma..znam da s evratio 1993 godine...pizzon wrote:da li je ikada pojasnio zasto je napustio beogradvuksadinare wrote:nije je on vratio nego ona sama otisla on je rekao da je to njen izbor..inace strljic je blizak hdz-u..dobija on tu dosta uloga..bio je ravnjatelj splitskog ljeta..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
cerku u beograd.
2015-09-08
vuksadinare wrote:nemam pojma..znam da s evratio 1993 godine...pizzon wrote:da li je ikada pojasnio zasto je napustio beogradvuksadinare wrote:nije je on vratio nego ona sama otisla on je rekao da je to njen izbor..inace strljic je blizak hdz-u..dobija on tu dosta uloga..bio je ravnjatelj splitskog ljeta..pizzon wrote:vuksadinare wrote:...hrvat je i onaj zoran filipovic sto je isto igrao za zvezdu...u generaciji sa pizzonom...ali on je hrvat iz bosne konkretnije vareša odakle je i onaj glumac boro stjepanovic...
cerku u beograd.
ja se secam da je odjednom nestao,
i tek kasnije saznam da je hrvatskoj
Guest- Guest
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» pokušaji velike obnove su propali od obnove odustali i država i građani
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Srbi ko Srbi:Izmislii izjavu pa udarili po Mirku Novoselu
» Reforme i obnove u CUH
Page 6 of 11