Zivot Tome Horvatincica
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zivot Tome Horvatincica
A što sam krivo napisal?vuksadinare wrote:koji si ti kreten mili boze..onda se cudis sto te trpaju pod beograd... dete kretenjastreb wrote:1971. godina-godina geneze hrvatskog privrednog kriminala.
Pa pročitao sam izvještaj CK SKH iz 1971. na temu tzv Hrvatskog proljeća.
Razne tendencije pod plaštom hrvatskog domoljublja htjeli su srušiti samoupravni socijalistički sistem,samo kako bi se domogli sredstava za proizvodnju,hotela,kapitala i para.
To su 1992-98 i učinili.
I onda su se tobože izdavali za nekakve domoljube. Pa Horvatinčić i Todorićev otac su ti najzorniji primjeri.
Ako su toliko željeli samostalnu Hrvatsku,zašto su istovremeno podrivali (i) socijalističko samoupravljanje???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni takvi tehnomenadžeri i liberalbirokrati koji su tih godina pod krinkom nacionalizma i patriotizma tobože stradali,a 90-tih pokazali pravo lice,nisu nikakvi domoljubi,nego obični kriminalci i lopine.
2014-04-22
I zanimljivo da među tim proljećarima ima najmanje radnika i radnica. Ti tu uopće nemaš mehaničara,zidara, radnika na kombajnima,tokara,rudara, bravara,ribara...uglavnom tehnomenadžerski sloj,potpomognut političkim kadrovima unutar same Partije,intelektualcima također partijcima,ili bivšim komunistima,među kopjima i par narodnih heroja,oficira kao i stanovitim brojem studenata i klerikalaca.
Dakle tipična proturadnička klasa.
2014-04-22
To "proljeće" više vi meni nećete prodavati kao bubrege pod muda.
Zaboravite. Pročitani ste.
Tito,Bakarić,Baltić,Dragosavac,Bilić,Ema Derossi-Bjelajac,Milka Planinc,Šuvar i drugi svjesni komunisti su barem na 20 godina spasili Hrvatsku i hrvatski narod.
Jednog dana će im se i to priznati.
Zaboravite. Pročitani ste.
Tito,Bakarić,Baltić,Dragosavac,Bilić,Ema Derossi-Bjelajac,Milka Planinc,Šuvar i drugi svjesni komunisti su barem na 20 godina spasili Hrvatsku i hrvatski narod.
Jednog dana će im se i to priznati.
2014-04-22
koji trndara... ..pa moj ujac stradao '71..a bio obicni radnik u dalmatinki sinjjastreb wrote:I zanimljivo da među tim proljećarima ima najmanje radnika i radnica. Ti tu uopće nemaš mehaničara,zidara, radnika na kombajnima,tokara,rudara, bravara,ribara...uglavnom tehnomenadžerski sloj,potpomognut političkim kadrovima unutar same Partije,intelektualcima također partijcima,ili bivšim komunistima,među kopjima i par narodnih heroja,oficira kao i stanovitim brojem studenata i klerikalaca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dzizs...pa ak se boris protiv socijalizma onda si pobogu za kontru tj kapitalizamjastreb wrote:A što sam krivo napisal?vuksadinare wrote:koji si ti kreten mili boze..onda se cudis sto te trpaju pod beograd... dete kretenjastreb wrote:1971. godina-godina geneze hrvatskog privrednog kriminala.
Pa pročitao sam izvještaj CK SKH iz 1971. na temu tzv Hrvatskog proljeća.
Razne tendencije pod plaštom hrvatskog domoljublja htjeli su srušiti samoupravni socijalistički sistem,samo kako bi se domogli sredstava za proizvodnju,hotela,kapitala i para.
To su 1992-98 i učinili.
I onda su se tobože izdavali za nekakve domoljube. Pa Horvatinčić i Todorićev otac su ti najzorniji primjeri.
Ako su toliko željeli samostalnu Hrvatsku,zašto su istovremeno podrivali (i) socijalističko samoupravljanje???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jastrebe, tebe treba poslati kod manitua. koje si ti govno komunističko, živiš od ove države. ujebenoj si mirovini s 45g i sereš li ga sereš. vas srbende stvarno treba poslat na duže putovanje.
2014-12-30
Čovjek je nakaza o čovjeka .....
Olovio se pomoću usnimljenih dokaznih materijala sramnog ponašanja državnih i javnih "elita" bivše i sadanje države. Mora da se brutalno osigurao na svim nivojima.... u suprotnom bi ga već netko trajno skinuo.
Olovio se pomoću usnimljenih dokaznih materijala sramnog ponašanja državnih i javnih "elita" bivše i sadanje države. Mora da se brutalno osigurao na svim nivojima.... u suprotnom bi ga već netko trajno skinuo.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
skinut će ga već netko.orion wrote:Čovjek je nakaza o čovjeka .....
2014-12-30
Hoće da. Pogodit će ga u nogu,a Horvatinčić će već za dva dana plesati na nekoj svadbi.veber wrote:skinut će ga već netko.orion wrote:Čovjek je nakaza o čovjeka .....
Mogu ga i gađati bocama,ali će tom liku sa flašama,molotovljevim koktelom netko zapaliti auto.
Već viđeno u Hrvatskoj.
2014-04-22
Kakve veze ima moje sadašnje stanje sa Horvatinčićem???veber wrote:jastrebe, tebe treba poslati kod manitua. koje si ti govno komunističko, živiš od ove države. ujebenoj si mirovini s 45g i sereš li ga sereš. vas srbende stvarno treba poslat na duže putovanje.
Zar ja ne smijem kritizirati ništa u ovoj državi,jer sam odmah Srbin???
Izmislite nešto uvjerljivije.
2014-04-22
jastreb wrote:Hoće da. Pogodit će ga u nogu,a Horvatinčić će već za dva dana plesati na nekoj svadbi.veber wrote:skinut će ga već netko.orion wrote:Čovjek je nakaza o čovjeka .....
Mogu ga i gađati bocama,ali će tom liku sa flašama,molotovljevim koktelom netko zapaliti auto.
Već viđeno u Hrvatskoj.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ti jesi srbin i jebeni jugonostalgičar i u mirovini sa 45, daj odjebi.jastreb wrote:Kakve veze ima moje sadašnje stanje sa Horvatinčićem???veber wrote:jastrebe, tebe treba poslati kod manitua. koje si ti govno komunističko, živiš od ove države. ujebenoj si mirovini s 45g i sereš li ga sereš. vas srbende stvarno treba poslat na duže putovanje.
Zar ja ne smijem kritizirati ništa u ovoj državi,jer sam odmah Srbin???
Izmislite nešto uvjerljivije.
na traktor i u majčicu zemlju, pa citiraj njegoša i zazivaj socijalizam.
2014-12-30
Ja zazivam socijalizam,ali za to nije potrebno ići u Srbiju.veber wrote:
ti jesi srbin i jebeni jugonostalgičar i u mirovini sa 45, daj odjebi.
na traktor i u majčicu zemlju, pa citiraj njegoša i zazivaj socijalizam.
Zar ne? Ili si i ti među onima koji automatski svakog marksistu i lenjinistu smatraju Srbima?
Pa to su vas napumpali oni iz 71-ve.
2014-04-22
Ja sam
1. Socijalistkinja
2. Marksistkinja
3. Jugofilka
4. Mrzim crkvu u popove
6. Sumnjam u domoljubne istine
7. Prezirem budale kpje nisu u stanju shvatit sto se događa dok ih se pljačka u ime nekog kurca , bilo kog
Itd itd
Pljuc mulci tipa vebera
Pa ti VEBER NISI DO KOLJENA JASTREBU
I TO BI NJEGA NEKUDA ..SLAO
NANIJEM TI KULUTURU I NACIONALNU OSVIJEŠTENOST
1. Socijalistkinja
2. Marksistkinja
3. Jugofilka
4. Mrzim crkvu u popove
6. Sumnjam u domoljubne istine
7. Prezirem budale kpje nisu u stanju shvatit sto se događa dok ih se pljačka u ime nekog kurca , bilo kog
Itd itd
Pljuc mulci tipa vebera
Pa ti VEBER NISI DO KOLJENA JASTREBU
I TO BI NJEGA NEKUDA ..SLAO
NANIJEM TI KULUTURU I NACIONALNU OSVIJEŠTENOST
veber wrote:jastrebe, tebe treba poslati kod manitua. koje si ti govno komunističko, živiš od ove države. ujebenoj si mirovini s 45g i sereš li ga sereš. vas srbende stvarno treba poslat na duže putovanje.
Fašističko sranje veberovo
I nis drugo
ja svakog lijenca, zovem tako.jastreb wrote:
Zar ne? Ili si i ti među onima koji automatski svakog marksistu i lenjinistu smatraju Srbima?
to što si srbin je nebitno, bitno je da arlukčeš za jugom i socijalizmom dok s 45g si u mirovini.
sve vas treba poslati alahu.
2014-12-30
veber wrote:ja svakog lijenca, zovem tako.jastreb wrote:
to što si srbin je nebitno, bitno je da arlukčeš za jugom i socijalizmom dok s 45g si u mirovini.
Budalo nemaštovita
Napuši se kurca
jebem vam mater komunistikosocijalističko. tvoji i jastrebovi su u bazenu mojeg djeda čuvali jebene ovce. skurili parket da bi se grijali, pokrali sve što se dalo pokrast. čudi me kako nisu klavir uništili.Sora wrote:veber wrote:jastrebe, tebe treba poslati kod manitua. koje si ti govno komunističko, živiš od ove države. ujebenoj si mirovini s 45g i sereš li ga sereš. vas srbende stvarno treba poslat na duže putovanje.
Fašističko sranje veberovo
I nis drugo
sve vas treba na rehabilitaciju.
2014-12-30
kaj je srbendo ružna i stara? kada si zadnji put primila kurac?Sora wrote:veber wrote:ja svakog lijenca, zovem tako.jastreb wrote:
Budalo nemaštovita
Napuši se kurca
bilo je to 41e, kaj ne?
2014-12-30
Definitivno si neinteligentan i nemaštovita
Gle
Ovo je vrijeme kad takvi ko ti PROPADAJU , TONU, GUBE NA SVIM POLJIMA . OSOBNO I POSLOVNO
iskreno. Meni je zao tebe i takvih
Zbog vas Hrbatska ne bude nikad se digla sa zadnje pozicije u EU
SELJACINE OPTEREĆENE IDEOLOGIJOM
drugi vec planiraju buducnost, alternativu, umjetnu inteligenciju
A mi..
veberujemo u ovce
Gle
Ovo je vrijeme kad takvi ko ti PROPADAJU , TONU, GUBE NA SVIM POLJIMA . OSOBNO I POSLOVNO
iskreno. Meni je zao tebe i takvih
Zbog vas Hrbatska ne bude nikad se digla sa zadnje pozicije u EU
SELJACINE OPTEREĆENE IDEOLOGIJOM
drugi vec planiraju buducnost, alternativu, umjetnu inteligenciju
A mi..
veberujemo u ovce
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tužna priča o tome kako Trump uništio život Stephanie Land
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
Page 4 of 5