Zivot Tome Horvatincica
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zivot Tome Horvatincica
naveo sam već prije, na drugoj temi. LAŽE, a sutkinju treba stavit na jedrilicu i talijanima dati hoto brod pa neka ju pravomoćno izmasakriraju propelerima.marcellus wrote:ne znam, meni je njegov iskaz potpuno kontradiktoran, ono prvo je rekao da je mahao talijanima a kasnije da se onesvijestio
valjda je mahao u nesvjesti
veber- Posts : 53509
2014-12-30
inače ne sumnjam da ni čačić ne bi išao u zatvor da mu se sudilo u hrvatskoj, taj je isto skrivio sto saobraćajki i nikad nije osuđen, jedino je imao jebeni peh da je ovo dvoje ubio u mađarskoj
uđe tomo u pekaru, kaže dajte mi dva talijana
da vam ih prepolovim?
ne treba, sam ću.
da vam ih prepolovim?
ne treba, sam ću.
žalosnokaja wrote::)
A sto je najjače, on i dalje ima vozačku
@marc-morbidan, ali smiješan
2014-12-30
ali sada imamo sinkopu kao presedan. doduše ne postoji u hr pravosuđu ali se možemo pozvat na presudu ili otići u šibenik na sud.
prije dosta godina jurcao sam po autoputu. 284 me snimilo, presretač me nije uspio uhvatiti jer je blokan na 250.
na naplati ivanja reka dočekala me "ekipa"
prvo su zavirili pod haubu, pustili me na lijepe oči. nisu me priveli.
na sudu:
-12 000kn kazna
-1 g bez vozačke
-svi bodovi
-liječnički pregled
-vozačka 3×na jednu godinu
kada sam pitao sutkinju zašto takva kazna, na užas mog odvjetnika, obrazloženje je bilo:
-skup auto
-prihodi (ponudio sam sudu platit 36000kn, a da mi uzmu vozačku na 3mj-odbijeno)
-odgojna mjera (sada vozim do 180)
znači sudstvo nije isto za sve, nisam iz dobre obitelji niti nemam para ko horvatinčić
prije dosta godina jurcao sam po autoputu. 284 me snimilo, presretač me nije uspio uhvatiti jer je blokan na 250.
na sudu:
-12 000kn kazna
-1 g bez vozačke
-svi bodovi
-liječnički pregled
kada sam pitao sutkinju zašto takva kazna, na užas mog odvjetnika, obrazloženje je bilo:
-skup auto
-prihodi (ponudio sam sudu platit 36000kn, a da mi uzmu vozačku na 3mj-odbijeno)
znači sudstvo nije isto za sve, nisam iz dobre obitelji niti nemam para ko horvatinčić
2014-12-30
Nije Tomo bitan nego da je sasvim normalno potkupit suca i ne tražit uvjet nego oslobađajucu, znači propadanje na najgoru potenciju, potpuni rasap...
Kermit-
2014-04-17
jel ima negdje na internetu price list?asilovski wrote:Nije Tomo bitan nego da je sasvim normalno potkupit suca i ne tražit uvjet nego oslobađajucu, znači propadanje na najgoru potenciju, potpuni rasap...
2014-12-30
i onda se još brižno pitamo zašto nema investicija
pa koji bi razumni i pametni poduzetnik ulagao u državi u kojoj je korupcija na svim razinama nacionalna disciplina, a pravna ofrljativnost i nesigurnost skoro pravilo
pa koji bi razumni i pametni poduzetnik ulagao u državi u kojoj je korupcija na svim razinama nacionalna disciplina, a pravna ofrljativnost i nesigurnost skoro pravilo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
poslovično skloni mitu, azijati, direktno koreanci, odustali su od Hyundai EU u hrvatskoj i otišli u slovačku ili češku.Neve wrote:i onda se još brižno pitamo zašto nema investicija
2014-12-30
Gluposti sinkopa vrijedi kada se potplati, naime nisu mogli ništa drugo izmisliti u njegovom predmetuveber wrote:ali sada imamo sinkopu kao presedan. doduše ne postoji u hr pravosuđu ali se možemo pozvat na presudu ili otići u šibenik na sud.
na sudu:
-12 000kn kazna
-1 g bez vozačke
-svi bodovi
-liječnički pregled
-skup auto
Kermit-
2014-04-17
Ako ti je toliko loše zašto ne odeš odavde heheh ovo je samo simptom potpuno rasula, a kad ode još 300 iljada tek ćeš onda vidjeti zečje jebališteNeve wrote:i onda se još brižno pitamo zašto nema investicija
Kermit-
2014-04-17
dobro al ne kužim kako je on morao više puta promijenit iskaz - jedan je bio da mu je otkazalo kormilo pa je mahao talijanima, drugi da je pao u nesvijest, a da mu sud to svjedno uvaži kao obranu?
marc, nisi ti nikad bio na gliseru ili jahti. nema kormila, upravljaš motorima. najčešće su upareni, 2,4,6 rijetko kao kod mog frenda tri. kada ulaziš u luku na pristran gase se dva, a voziš na srednjem. kod 4 imaš problem vozit 3mph pa onda dva daviš, a s druga dva lagano uplovljavaš.marcellus wrote:dobro al ne kužim kako je on morao više puta promijenit iskaz - jedan je bio da mu je otkazalo kormilo pa je mahao talijanima, drugi da je pao u nesvijest, a da mu sud to svjedno uvaži kao obranu?
vještaka i sutkinju na jedrilicu i neka horvatinčić pokaže kako je to bilo.
2014-12-30
najbitnije je da joj novinari ime ne okaljaju, to što si ga je sama namazala govnima, nema veze.
ponosna je do kraja!
ponosna je do kraja!
Nadrealno odvratnoNoor wrote:najbitnije je da joj novinari ime ne okaljaju, to što si ga je sama namazala govnima, nema veze.
ponosna je do kraja!
Kermit-
2014-04-17
mozda je pao u nesvjest vise putamarcellus wrote:dobro al ne kužim kako je on morao više puta promijenit iskaz - jedan je bio da mu je otkazalo kormilo pa je mahao talijanima, drugi da je pao u nesvijest, a da mu sud to svjedno uvaži kao obranu?
serijski
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:mozda je pao u nesvjest vise putamarcellus wrote:dobro al ne kužim kako je on morao više puta promijenit iskaz - jedan je bio da mu je otkazalo kormilo pa je mahao talijanima, drugi da je pao u nesvijest, a da mu sud to svjedno uvaži kao obranu?
serijski
tak je i naš zagorac guma pal u nesvest
pa mu nisu uvažili
dobar članak. lik je bio povezan sa svima. do 90etih sa komunističkom partijom, nakon 90tih je postao domoljub , katolik i HDZovac.. kao i većina komunista
Guest- Guest
Najbolje od svega, Tomo je već prije presude razgledavao nove glisere na sajmu, očito je već onda znao da je slobodan...
ma nije znao da je slobodan, tražio je nekaj da napadne veću jedrilicu, možda i trajekt.catabbath wrote:Najbolje od svega, Tomo je već prije presude razgledavao nove glisere na sajmu, očito je već onda znao da je slobodan...
2014-12-30
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tužna priča o tome kako Trump uništio život Stephanie Land
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
Page 2 of 5