Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/znate-li-sto-je-to-influencerica-a-zblurano-vividno-flambojantno-1083045/
ja sam za uvođenje engleskog u cijelosti, i da postanemo Irska mediterana..
Re: Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
influencerica = osoba oboljela od gripe
dobarmarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/znate-li-sto-je-to-influencerica-a-zblurano-vividno-flambojantno-1083045/
pri tome nasi zaboravljaju da ce ih drugi daleko vise cijenit upravo po razlicitosti I specificnosti koja ih odvaja of uobicajenog
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
da, i ja sam odmah to pomislio kad sam procitao naslovTotenkopf wrote:influencerica = osoba oboljela od gripe
npr. ovdje su svi volili ivanisevica zato stoje bio prirodan, nenamjesten spontan I karakteristican bez poze. Ove "konjusarke sto trce pocasni krug" sa lingvistickim vratolomijama baziranim na pokondirenoj tikvi su teza komedija osim ako ih ne zalimo.prckov wrote:dobarmarcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/znate-li-sto-je-to-influencerica-a-zblurano-vividno-flambojantno-1083045/
pri tome nasi zaboravljaju da ce ih drugi daleko vise cijenit upravo po razlicitosti I specificnosti koja ih odvaja of uobicajenog
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
influencerice .....cirkus
- ako sam dobro prevela to bi trebalo biti nešto kao fensi-šmensi .... nije daje iskonsko hrvatsko, al ga barem ceo svet razume
- ne mogu se pohvaliti da ne koristim engliš izvedenice ...npr. u svakodnevnici kažem pejstaj mi, ili pričekaj da se davnloda, ili skoči kroz vindovs .....
- ako sam dobro prevela to bi trebalo biti nešto kao fensi-šmensi .... nije daje iskonsko hrvatsko, al ga barem ceo svet razume
- ne mogu se pohvaliti da ne koristim engliš izvedenice ...npr. u svakodnevnici kažem pejstaj mi, ili pričekaj da se davnloda, ili skoči kroz vindovs .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
zablurati ....o, gospe moja
Noor wrote:zablurati ....o, gospe moja
prekostrašno .... morala sam pročitati članak da skontan kaj kaj znači .....
..... influencerice -aaaabokte kak je krenila sezona viroza i još malo gripa, pravo sam se prepala da je neka nova šema - do sad bilo tipA, tipŽ ...a sada još specijalizirane prenositeljice .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
da mi netko tako dođe govoriti stjer'o bih ga u kurac mutavi.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Nešto nemam pojma, a kako koristim Photoshop znam šta je zblurati.
Inače, kad se neke aplikacije koristite na engleskom nekako lakše je i izražavati se na engleskom,
odnosno prilagođenom engleskom. :)
Inače, kad se neke aplikacije koristite na engleskom nekako lakše je i izražavati se na engleskom,
Trinity-
2014-04-17
dobro u IT bransi,svi uglavnom koriste Inglis,ali kad se neki purgeraj,a niti digitron ne zna koristiti,pocne navbacivati kovanicama,ima da se covjerk izbljuje..Triny wrote:Nešto nemam pojma, a kako koristim Photoshop znam šta je zblurati.
Guest- Guest
ja ne volim ni program menađere...ni prođekt menađere...aj ti menađere...tim lidere...zvizde malterine i sve te preseranse...lasi mi rastu 100 na sat :Dorion wrote:Noor wrote:zablurati ....o, gospe moja
..... influencerice -aaaabokte kak je krenila sezona viroza i još malo gripa, pravo sam se prepala da je neka nova šema - do sad bilo tipA, tipŽ ...a sada još specijalizirane prenositeljice .....
a sunce ti , zove mene jedna firma nekad u hr, imate li vremena da nas menager svrati, reko imam, ono tgovacki putnik , o kru te hebo s menageromNoor wrote:ja ne volim ni program menađere...ni prođekt menađere...aj ti menađere...tim lidere...zvizde malterine i sve te preseranse...lasi mi rastu 100 na sat :Dorion wrote:Noor wrote:zablurati ....o, gospe moja
znas sto je mene najvise kak da kazem,žacnulo,kad su umjesto Kadrovske Sluzbe uveli naziv Ljucki Resursi...pasimmaterpoharo..resursi..ono sto se trosi i sto se zamijeni kao dio auta..nekad si bio Kadar,ta rijec je znacila nesto,sad si samo puki Resusrs..e qrca vise i toga,nece moj Bog nikom vise biti Resurs..Leviathan2 wrote:a sunce ti , zove mene jedna firma nekad u hr, imate li vremena da nas menager svrati, reko imam, ono tgovacki putnik , o kru te hebo s menageromNoor wrote:ja ne volim ni program menađere...ni prođekt menađere...aj ti menađere...tim lidere...zvizde malterine i sve te preseranse...lasi mi rastu 100 na sat :Dorion wrote:Noor wrote:zablurati ....o, gospe moja
Guest- Guest
meni je strašno ono chef umjesto kuhar....posve neprirodno...anglofilska uguzba punom parom
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
a da...još malo i nema više ni pravih poštara..to budu sve post menađeri, a mesari u mesnici meat menađeriLeviathan2 wrote:a sunce ti , zove mene jedna firma nekad u hr, imate li vremena da nas menager svrati, reko imam, ono tgovacki putnik , o kru te hebo s menageromNoor wrote:ja ne volim ni program menađere...ni prođekt menađere...aj ti menađere...tim lidere...zvizde malterine i sve te preseranse...lasi mi rastu 100 na sat :Dorion wrote:Noor wrote:zablurati ....o, gospe moja
ae, kad kuhar zvuči tako prosto, znojno, masno i zgužvanoepikur37 wrote:meni je strašno ono chef umjesto kuhar....posve neprirodno...anglofilska uguzba punom parom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jel ti kazes serpa ili seflja...epikur37 wrote:meni je strašno ono chef umjesto kuhar....posve neprirodno...anglofilska uguzba punom parom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Jel ti kazes serpa ili seflja...epikur37 wrote:meni je strašno ono chef umjesto kuhar....posve neprirodno...anglofilska uguzba punom parom
nije šerpa bolan, to je teća
ja kažem kutlača a žena kaciol :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Kokain, zaplena i slicno
» Corona memes i slično
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Mogerini o Šešelju: Bila sam u Skupštini, slično je bilo
» Ruski veleposlanik u HR: "Ponove li Turci nešto slično snažno ćemo odgovoriti!"
» Corona memes i slično
» Najbolji do sada dokaz krađe izborima - zanimljivo nije niti video, niti išta slično - nego neki zakoni iz statistike
» Mogerini o Šešelju: Bila sam u Skupštini, slično je bilo
» Ruski veleposlanik u HR: "Ponove li Turci nešto slično snažno ćemo odgovoriti!"
Page 1 of 7