Zivot Tome Horvatincica
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Zivot Tome Horvatincica
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/podsjecamo-tko-je-zapravo-tomislav-horvatincic-1076932/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zivot Tome Horvatincica
vidi se da je drmao i za juge udba je nasa sudba..i kad mi kaze neko neka institucije rade svoj posao masam se za pistolj
2015-09-08
jel kaze ono epi udba kurci palci ...ili ringo 'nema vise udbasa'..jok nema a vid tome jebote tita je mogao ucjenjivat i nikom nista..
2015-09-08
haha čuj pa ubio dvoje ljudi u dvije odvojene nesreće u jugi i nije mu suđeno, u prvom slučaju dobio nešto uvjetno ali tek kad je muž žrtve podnio privatnu tužbu
zaštićen ko medvjed bio i onda. Usput, ako su ti u jugi dozvolili da imaš svoj restoran u kom se skupljaju budže i javne ličnosti, pa čak i hotel, onda znači da si surađivao i dojavljivao što se priča, tim više što su u babylonu bile kamere.
to ti je išlo, onako, dođu ti dvojica i sjednu i naruče i zamole te da podijeliš s njima ako neko priča protiv tite ili neki hrvatski nacionalizam i to, naravno nije da moraš al onda će ti doć inspekcija i naš štakore u kuhinji, heroin iza šanka, i neprijavljene radnike i zatvorit lokal
zaštićen ko medvjed bio i onda. Usput, ako su ti u jugi dozvolili da imaš svoj restoran u kom se skupljaju budže i javne ličnosti, pa čak i hotel, onda znači da si surađivao i dojavljivao što se priča, tim više što su u babylonu bile kamere.
to ti je išlo, onako, dođu ti dvojica i sjednu i naruče i zamole te da podijeliš s njima ako neko priča protiv tite ili neki hrvatski nacionalizam i to, naravno nije da moraš al onda će ti doć inspekcija i naš štakore u kuhinji, heroin iza šanka, i neprijavljene radnike i zatvorit lokal
Nema sto iza ovog pravosudnog skandala su srbi i jugoudba :D jeben te zivote
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Udbaš ili ne, ali od talijanskih okupatora smo sigurni dok je naseg Tomice...dajte mu velered nečega...
darth_vader-
2014-04-17
Tomo je kanalizacija, da je meni nekoga zgazio ja bi ga naciljala blizu kakvog zida i gas , da ga ostruzu za zida.
Meni je zanimljivije od te kanalizacije Maja Šupe i takvi koji sve to omogućavaju . Ona je jasno i transparentno dovela u pitanje neovisnost i nepristranost suda i zabranila da se pokazuje prvobitna skica nesreće koju je " onesvjesteni " crtao, batalila prometne vještake koji jasno kažu da kad gliseru opustis volan ne ide ravno jer to nije auto i ne završava tamo gdje je završio i ništa , nitko da se javi , da pokrene neki stegovni postupak, da takve nakaze makne iz pravosuđa , ništa. Ogledalo pravde u RH. Fuj..
Meni je zanimljivije od te kanalizacije Maja Šupe i takvi koji sve to omogućavaju . Ona je jasno i transparentno dovela u pitanje neovisnost i nepristranost suda i zabranila da se pokazuje prvobitna skica nesreće koju je " onesvjesteni " crtao, batalila prometne vještake koji jasno kažu da kad gliseru opustis volan ne ide ravno jer to nije auto i ne završava tamo gdje je završio i ništa , nitko da se javi , da pokrene neki stegovni postupak, da takve nakaze makne iz pravosuđa , ništa. Ogledalo pravde u RH. Fuj..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:Nema sto iza ovog pravosudnog skandala su srbi i jugoudba :D jeben te zivote
ne osamdesete i osamdeset devete mu nisu sudili za prometne nesreće sa smrtnim ishodom jer ga je udba proganjala a HDZ štitio
Last edited by marcellus on 14/10/2017, 11:31; edited 1 time in total
tomo sam lijepo kaže da je apolitičan dakle dobar si je bio sa svima u svim režimima, a i znao je ko je s kojom kurvom išo u krevet u babylonu koji je u biti bio hotel-kupleraj, tako da je držao svakog za jaja po potrebi
Sve ok, da se ne vraćamo u prošlost. Danas je evidentno korumpirana sutkinja njemu omogućila da se odšeta . Je li on njoj dao lovu ili ju je jebo nebitno. Ako to prođe bez nekih sankcija po nju onda je sve moguće ..marcellus wrote:tomo sam lijepo kaže da je apolitičan dakle dobar si je bio sa svima u svim režimima, a i znao je ko je s kojom kurvom išo u krevet u babylonu koji je u biti bio hotel-kupleraj, tako da je držao svakog za jaja po potrebi
2015-08-15
Ako se ništa ne dogodi po pitanju nje, onda su korumpirani suci Bog i batina i oni mogu najgoreg kriminalca osloboditi i nisu uopće dužni niti praviti se nepristrani. Znaci možes sve ako platiš suca.
2015-08-15
kaja wrote:Sve ok, da se ne vraćamo u prošlost. Danas je evidentno korumpirana sutkinja njemu omogućila da se odšeta . Je li on njoj dao lovu ili ju je jebo nebitno. Ako to prođe bez nekih sankcija po nju onda je sve moguće ..marcellus wrote:tomo sam lijepo kaže da je apolitičan dakle dobar si je bio sa svima u svim režimima, a i znao je ko je s kojom kurvom išo u krevet u babylonu koji je u biti bio hotel-kupleraj, tako da je držao svakog za jaja po potrebi
ne znam, meni je njegov iskaz potpuno kontradiktoran, ono prvo je rekao da je mahao talijanima a kasnije da se onesvijestio
valjda je mahao u nesvjesti
sjećam se na starom forumu kako si ga branio.marcellus wrote:epikur37 wrote:Nema sto iza ovog pravosudnog skandala su srbi i jugoudba :D jeben te zivote
ne osamdesete i osamdeset devete mu nisu sudili za prometne nesreće sa smrtnim ishodom jer ga je udba proganjala a HDZ štitio
rekao si otprilike; čovjeku se desila nesreća, svakom od nas se to moglo desiti. bilo je to u jeku projekta cvjetni ;):
nemoj me tjerat da idem prčkat po arhivi, znaš da mi je sjećanje kao kod slona.
2014-12-30
makar dobro, treba shvatiti, bila je mokra podloga a jasno da na mokroj podlozi vozilo loše koči jel
a niko nije ni alkotestirao talijane
a niko nije ni alkotestirao talijane
veber wrote:sjećam se na starom forumu kako si ga branio.marcellus wrote:epikur37 wrote:Nema sto iza ovog pravosudnog skandala su srbi i jugoudba :D jeben te zivote
rekao si otprilike; čovjeku se desila nesreća, svakom od nas se to moglo desiti. bilo je to u jeku projekta cvjetni ;):
nemoj me tjerat da idem prčkat po arhivi, znaš da mi je sjećanje kao kod slona.
ne, nego sam rekao da njega linčuju isti mediji koji čačića za istu stvar brane time da se svakom može desit nesreća...
Ma vidis da je Maji to potpuno nebitno .marcellus wrote:kaja wrote:Sve ok, da se ne vraćamo u prošlost. Danas je evidentno korumpirana sutkinja njemu omogućila da se odšeta . Je li on njoj dao lovu ili ju je jebo nebitno. Ako to prođe bez nekih sankcija po nju onda je sve moguće ..marcellus wrote:tomo sam lijepo kaže da je apolitičan dakle dobar si je bio sa svima u svim režimima, a i znao je ko je s kojom kurvom išo u krevet u babylonu koji je u biti bio hotel-kupleraj, tako da je držao svakog za jaja po potrebi
ne znam, meni je njegov iskaz potpuno kontradiktoran, ono prvo je rekao da je mahao talijanima a kasnije da se onesvijestio
Inače članak ti je odličan.
2015-08-15
naveo sam već prije, na drugoj temi. LAŽE, a sutkinju treba stavit na jedrilicu i talijanima dati hoto brod pa neka ju pravomoćno izmasakriraju propelerima.marcellus wrote:ne znam, meni je njegov iskaz potpuno kontradiktoran, ono prvo je rekao da je mahao talijanima a kasnije da se onesvijestio
2014-12-30
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Tužna priča o tome kako Trump uništio život Stephanie Land
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Flambojantne fešnable influencerice i tome slično
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
Page 1 of 5