Island ipak nije bajka
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Island ipak nije bajka
to tipkaj regoču i epiju i ostalima desničarima "katolicima konzervativicima" koji uživaju u dobrom materijalnom životu na račun državne sise, i kukaju o tome kako je "zapad degeneriran jer je njima super" .. ja sam za materijalizam , bogatstvo, i obiljecroatia yes wrote:Pinochet wrote:
to da, za 10ak godina je ovo zečje jebalište.. da krepa sutra jedna turistička sezona, u ZGu nebi ostalo živjeti više od 300 000 stanovnika, a Dalmacija bi bila kao Slavonija..
što kažeš, znači da nema stranaca ogrezlih u materijalizam i konzumerizam koji dolaze tu kod nas i troše mi bi propali, umrli od gladi
jer hrvatski čovjek koji sljedi kršćanski svjetonazor slabo troši, ne konzumira, te se onda nema radi koga pokretati ekonomija, nema posla
pa se svi onda sele tamo gdje nema morala, u zemlje gdje vlada materijalizam i konzumerizam
Guest- Guest
ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Ne znam zašto se ta zemlja u medijima prikazuje kao obećana zemlja jer to nije, Ljude je strah pisati istinu jer se boje. Vjerujte mi da je i gore od ovog što sam napisa.
evo kod mene u carstvu demokracije I naprednosti cura dobila otkaz zato sto je na svom fejsbuku napisala da je ok glasat no u vezi gey brakova. Jos se ta I u medijima pofalila kako ju je kaznila otkazom. Eto ti i policije I sudije
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
opet ti "falis more a drzis se obale"Pinochet wrote:to tipkaj regoču i epiju i ostalima desničarima "katolicima konzervativicima" koji uživaju u dobrom materijalnom životu na račun državne sise, i kukaju o tome kako je "zapad degeneriran jer je njima super" .. ja sam za materijalizam , bogatstvo, i obiljecroatia yes wrote:Pinochet wrote:
to da, za 10ak godina je ovo zečje jebalište.. da krepa sutra jedna turistička sezona, u ZGu nebi ostalo živjeti više od 300 000 stanovnika, a Dalmacija bi bila kao Slavonija..
što kažeš, znači da nema stranaca ogrezlih u materijalizam i konzumerizam koji dolaze tu kod nas i troše mi bi propali, umrli od gladi
jer hrvatski čovjek koji sljedi kršćanski svjetonazor slabo troši, ne konzumira, te se onda nema radi koga pokretati ekonomija, nema posla
pa se svi onda sele tamo gdje nema morala, u zemlje gdje vlada materijalizam i konzumerizam
2014-04-19
Može ju tužit i dobit odštetu.prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Ne znam zašto se ta zemlja u medijima prikazuje kao obećana zemlja jer to nije, Ljude je strah pisati istinu jer se boje. Vjerujte mi da je i gore od ovog što sam napisa.
evo kod mene u carstvu demokracije I naprednosti cura dobila otkaz zato sto je na svom fejsbuku napisala da je ok glasat no u vezi gey brakova. Jos se ta I u medijima pofalila kako ju je kaznila otkazom. Eto ti i policije I sudije
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
navodno je ova bila kontraktor kod nje pa ne mozeEva_ wrote:Može ju tužit i dobit odštetu.prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
nebitno, cijela javnost promovira yes-vote, a ostali se I fizicki napadaju, ukljucujuci I bivseg prime ministra
2014-04-19
Nema veze u kojem svojstvu i angažmanu. Diskriminacija temeljem nebitnog stava i ne utjecajućeg na prirodu posla, imala bi podlogu za dobru tužbu.
2017-03-21
ma to su nebitne stvari sad, vazno je da te moze prijavit za homofobiju ako si protiv gej brakova kad se ovo I ako usvoji, zatim za seksizam pa izgubis poso ili za sale koje su seksisticke ili homofobne ili voteva ista stvar. Narod te prijaviEva_ wrote:Nema veze u kojem svojstvu i angažmanu. Diskriminacija temeljem nebitnog stava i ne utjecajućeg na prirodu posla, imala bi podlogu za dobru tužbu.
2014-04-19
Pa vratiš lopticu. Neš ti sporta.prckov wrote:ma to su nebitne stvari sad, vazno je da te moze prijavit za homofobiju ako si protiv gej brakova kad se ovo I ako usvoji, zatim za seksizam pa izgubis poso ili za sale koje su seksisticke ili homofobne ili voteva ista stvar. Narod te prijaviEva_ wrote:Nema veze u kojem svojstvu i angažmanu. Diskriminacija temeljem nebitnog stava i ne utjecajućeg na prirodu posla, imala bi podlogu za dobru tužbu.
2017-03-21
alkar eva unistaEva_ wrote:Pa vratiš lopticu. Neš ti sporta.prckov wrote:ma to su nebitne stvari sad, vazno je da te moze prijavit za homofobiju ako si protiv gej brakova kad se ovo I ako usvoji, zatim za seksizam pa izgubis poso ili za sale koje su seksisticke ili homofobne ili voteva ista stvar. Narod te prijaviEva_ wrote:Nema veze u kojem svojstvu i angažmanu. Diskriminacija temeljem nebitnog stava i ne utjecajućeg na prirodu posla, imala bi podlogu za dobru tužbu.
idi setaj
2014-04-19
Pa najlakše šetat i odustat. A kao stari vam je narodni pozdrav ZDS. Prije će bit ZKSprckov wrote:alkar eva unistaEva_ wrote:Pa vratiš lopticu. Neš ti sporta.prckov wrote:ma to su nebitne stvari sad, vazno je da te moze prijavit za homofobiju ako si protiv gej brakova kad se ovo I ako usvoji, zatim za seksizam pa izgubis poso ili za sale koje su seksisticke ili homofobne ili voteva ista stvar. Narod te prijaviEva_ wrote:Nema veze u kojem svojstvu i angažmanu. Diskriminacija temeljem nebitnog stava i ne utjecajućeg na prirodu posla, imala bi podlogu za dobru tužbu.
idi setaj
2017-03-21
prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
daj link to mi je dobra homofobna tema
cekaj dok nademmarcellus wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
2014-04-19
http://www.smh.com.au/business/workplace-relations/teen-who-lost-job-over-no-vote-has-grounds-for-legal-discrimination-claim-20170920-gyl63t.html
bilo je jos nesto gore sa nekim svecenikom ali nisam obraco puno paznju pa ne znam tocno sta, pogledacu I to da nadem
bilo je jos nesto gore sa nekim svecenikom ali nisam obraco puno paznju pa ne znam tocno sta, pogledacu I to da nadem
2014-04-19
The Australian
A Christian teenager who was “fired” from a children’s party business in Canberra has defended her right to speak out in support of traditional marriage after being accused of homophobia and hate speech. Madeline, 18, last night told The Australian she …
‘It’s not okay to vote No’: Boss fires worker over same-sex marriage viewsABC Online
‘I’m not a homophobe’: Woman fired for opposing same-sex marriage defends her stanceSBS
‘It’s not okay to be homophobic’: Canberra contractor sacked for ‘vote no’ Facebook postHerald Sun
http://aussiedaily.com.au/australian-daily-news-headlines/ssm-scandal-job-lost-over-no-vote-the-australian/
A Christian teenager who was “fired” from a children’s party business in Canberra has defended her right to speak out in support of traditional marriage after being accused of homophobia and hate speech. Madeline, 18, last night told The Australian she …
‘It’s not okay to vote No’: Boss fires worker over same-sex marriage viewsABC Online
‘I’m not a homophobe’: Woman fired for opposing same-sex marriage defends her stanceSBS
‘It’s not okay to be homophobic’: Canberra contractor sacked for ‘vote no’ Facebook postHerald Sun
http://aussiedaily.com.au/australian-daily-news-headlines/ssm-scandal-job-lost-over-no-vote-the-australian/
2014-04-19
Ima ti i ja jedan pedofilskopederski slučaj silovanja, pa ga please isto uvrsti u svoju domaću zadaću.marcellus wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Svecenik-u-Slavoniji-silovao-djecaka-pa-mu-porucio-Ovo-znamo-samo-ti-Bog-i-ja-.-Sud-ga-osudio-na-drustveno-korisni-rad
2017-03-21
mesić sindromprckov wrote:najvise fale zepad oni koji nikad tamo ne bi otisli
il nemaju muda da odu
dršte lopova
prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Za razliku od Kroejse...ovdje je cinkanje nacionalni sport... višestruki svjetski prvaci u cinkanju i gledanju tuđeg posla i to uglavnom vezano uz glupost, a kada se zlostavljaju djeca ili muž mlati ženu, okreće se glava...
darth_vader-
2014-04-17
Island vs Zagreb u brojkama
Consumer Prices in Reykjavik are 116.20% higher than in Zagreb | |
Consumer Prices Including Rent in Reykjavik are 147.81% higher than in Zagreb | |
Rent Prices in Reykjavik are 278.88% higher than in Zagreb | |
Restaurant Prices in Reykjavik are 181.72% higher than in Zagreb | |
Groceries Prices in Reykjavik are 144.11% higher than in Zagreb | |
Local Purchasing Power in Reykjavik is 28.08% higher than in Zagreb |
You would need around 42,128.32kn (696,621.56kr) in Reykjavik to maintain the same standard of life that you can have with 17,000.00kn in Zagreb
Dakle dodaj sad da je u Hrvatskoj 30% sive ekonomije... nije to baš tolko veći standard kad gledaš i cijene.
a mi se ovdje znamo i snać za tih 28% razlike, na ovaj ili onaj način, ljudi smo dogovorimo se... na Islandu se ne moš snać, za to se ide u zatvor
Dakle dodaj sad da je u Hrvatskoj 30% sive ekonomije... nije to baš tolko veći standard kad gledaš i cijene.
a mi se ovdje znamo i snać za tih 28% razlike, na ovaj ili onaj način, ljudi smo dogovorimo se... na Islandu se ne moš snać, za to se ide u zatvor
...i možeš gledati u sunce...aben wrote:je, ali ako rodiš 4 ure dnevno, tako da ti ostane puno vrimena. uvik je trade of; ako već nemoš šoldov za brod, bar imoš vrimena.epikur37 wrote:aben wrote:8000 kn?
to je ok samo za sinekure, ako rodiš 20 uri sedmično. inače neš broda viti...
to je pristojna plaća, posao + malo u fušu.
Trinity-
2014-04-17
Pitanje za đodu i asilu.
Ako je vani puno bolje,zašto ne iselite?
Ako je vani puno bolje,zašto ne iselite?
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dodo ipak nije pozvan
» Prisilno cjepljenje u Sloveniji!!!! Ili ipak nije ??
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
» Prisilno cjepljenje u Sloveniji!!!! Ili ipak nije ??
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
Page 4 of 8