Island ipak nije bajka
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Island ipak nije bajka
Leviathan2 wrote:ja imam placu manju od 5000 eura, jel to problem,danni1 wrote:Aj malo smanji te cifre. Ti si odbio plaču 50 000+ kuna, domar i kotlokrpa zarađivo 100 000kn !?Leviathan2 wrote:bio sam na islandu, meni je ok jedino mi se ne svidja klima, zimi je ok a i prek ljeta, medjutim onaj prelaz je starava a to razdoblje uzima najveci dio godine, sa zime na ljeto i sa ljeta na zimu,marcellus wrote:Island je ok, uređen i civiliziran, samo što je neko rekao te nordijske zemlje su ekscesno skupe, ono kava 10 eura piva 15, stanovi su ekscesno skupi, u biti za nekakav normalan život ti treba masu love. A sad to je sve skupa danas ko i sedamdesetih kad se išlo u njemačku: 20 godina rmbaš na baušteli i živiš ko podstanar u rupi na periferiji minkena da bi jednog dana kupio rabljeni W123 s kojim ćeš ljeti doć na rodnu grudu i tamo se s njim preseravat jer svi drugi voze jugiće i onda kad odeš u penziju sagradio na naslijeđenom placu kuću na tri kata koja se gradi idućih 20 godina, kako kaplje koja mirovina.
zapad je ok ako si mlad, ako imaš jako dobar faks, inače je u biti pušiona, u švabiji nije preko soma i pol do dva eura plaća za obične poslove za koje ne treba neka velika stručnost. A s tim tamo jedeš govna ko i ovdje s pet somova kuna.
nije ni skup previse, cjene su u rangu belgije ili holadnije, bar sto se tice mog zakljucka, ljudi su radoznali i nisam imao problema stupat u kontakt,
placa ovisi sto radis, ja sam imao ponudu da prejdem na nekih 7000 eura kad preracunas, medjutim nema sanse da bih ostao duze od one godine koliko sam bio vezan ugovorom,
jedino kao i svi sjevernjaci su gadljivi od petak do nedelje, opijanje do besvjesti, za alkohol bi dali i guzice, ja sam u bazi pekao rakiju, 80eura litar, i to prava rakijetina a ne praskovaca,
srecom nisu me copili, tek dvije godine poslije su provalili jednog od nasljednika kotla, uzeli mu kotao i morao platit kaznu 5000 eura plus firma jer je djelatnost obavljana u firminoj bazi
bio sam sa jednim zagrebcaninom gore, on jebio 10 godina i mislim da se vratio doma, radio je na dva posla, u nekom hotelu kao domar gdje mu je i zena radila, te je radio kao varioc i bravar na ribarskim prodicama, ono, krpanje i to, znao je izaci i do 18 000 eura na mjesec, kupio je na hvaru kucu i jednu na tresnjevki, valjda se vratio nazad
jel netko od vas jajara na ovom forumu ikad radio za manje od 5000€ ?
Razbacujete se tu s ciframa, da vas čovjek izvrne za burek ne bi skupio.
a na islandu sam odbio placu i mjesto iz dva razloga, ugovor mi nije pasao jer bi se obvezao, i morao bih hodati po onim vukojebinama koje ni gugl ne moze naci, i klima, mrzim zimu i hladnocu a da ostanem 5 godina po ugovoru, zajebi
a zarade za koje mi je zagrebcan pricao jesu prije bile na islandu jebacke do one krize,
sto se tice domara i kotlokrpe, covjek je jebacki bravar i varioc, to znam jel je radio u montingu, a kad je kampanja ribolova onda se radi i po 2 sihte odjedared, i ne pita se koliku satnicu zelis
a ako bas zelis, mogu ti kupit buregdzinicu ( ako ti je do bureka )
i 7 državljanstava.. i plaću 5000€ --- kako da ne.. zašto ne uslikaš jednu od tih 7 putovnica, i svoju platnu listu.. samo preko imena stavi paprić i napiši "čardak".. tako da ne otkrivaš indetitet a mi znamo da si ti..
Guest- Guest
ne znam sta ti podrazumjevas pod cinkanje, ovaj slucaj sto sam ja naveo nije cinkanje. Stvar je u tome ako se ne slazes sa mainstream stavovima i ideologijom ti si osuden od drustva, izbacen sa posla ili usutkan na razne nacine. Ja govorim o "ideoloskoj policiji". Npr. dojucerasnji najbolji prijatelji ili cak i clanovi obitelji te se odreknu ukoliko podes propitkivat mejnstrim narativ a kamoli kritizirat ili nedaj boze ne slagat se sa njim. Ili kad u Sveckoj ne smiju rec da imigranti ili nedobog konkretno muslimani pocine najvise silovanja i da su odgovorni za ne znam preko 90% silovanja ili kriminalnih djela. To je strah rec istinu. Ja sam tako shvatio ovog sto veli ljudi je strah rec istinu, nadam se da on nije mislio na kamere kraj cesta ili zabrani voznje u alkoholiziranom stanju. Ukoliko si pritiv imigracije ti si islamofob i rasista, ukoliko kritiziras feminizam ti si mizogonist i seksista a ukoliko si jos na nekom bitnom polozaju izgubis ga. Tj. ostanes bez posla. Sta je politicka korektnost nego moralna policija.jasambrend wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Ne znam zašto se ta zemlja u medijima prikazuje kao obećana zemlja jer to nije, Ljude je strah pisati istinu jer se boje. Vjerujte mi da je i gore od ovog što sam napisa.
evo kod mene u carstvu demokracije I naprednosti cura dobila otkaz zato sto je na svom fejsbuku napisala da je ok glasat no u vezi gey brakova. Jos se ta I u medijima pofalila kako ju je kaznila otkazom. Eto ti i policije I sudije
Za razliku od Kroejse...ovdje je cinkanje nacionalni sport... višestruki svjetski prvaci u cinkanju i gledanju tuđeg posla i to uglavnom vezano uz glupost, a kada se zlostavljaju djeca ili muž mlati ženu, okreće se glava...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kad si vec spomeno "domestic violence" ovdje je napravljena industrija od toga. Ogromne pare se ulazu u to pa se izmisljaju statistike da bi se opravdalo pa I ostvarilo jos vise para, jos vise birokracije I jos vise kontrole drzave I poreza.prckov wrote:ne znam sta ti podrazumjevas pod cinkanje, ovaj slucaj sto sam ja naveo nije cinkanje. Stvar je u tome ako se ne slazes sa mainstream stavovima i ideologijom ti si osuden od drustva, izbacen sa posla ili usutkan na razne nacine. Ja govorim o "ideoloskoj policiji". Npr. dojucerasnji najbolji prijatelji ili cak i clanovi obitelji te se odreknu ukoliko podes propitkivat mejnstrim narativ a kamoli kritizirat ili nedaj boze ne slagat se sa njim. Ili kad u Sveckoj ne smiju rec da imigranti ili nedobog konkretno muslimani pocine najvise silovanja i da su odgovorni za ne znam preko 90% silovanja ili kriminalnih djela. To je strah rec istinu. Ja sam tako shvatio ovog sto veli ljudi je strah rec istinu, nadam se da on nije mislio na kamere kraj cesta ili zabrani voznje u alkoholiziranom stanju. Ukoliko si pritiv imigracije ti si islamofob i rasista, ukoliko kritiziras feminizam ti si mizogonist i seksista a ukoliko si jos na nekom bitnom polozaju izgubis ga. Tj. ostanes bez posla. Sta je politicka korektnost nego moralna policija.jasambrend wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Ne znam zašto se ta zemlja u medijima prikazuje kao obećana zemlja jer to nije, Ljude je strah pisati istinu jer se boje. Vjerujte mi da je i gore od ovog što sam napisa.
evo kod mene u carstvu demokracije I naprednosti cura dobila otkaz zato sto je na svom fejsbuku napisala da je ok glasat no u vezi gey brakova. Jos se ta I u medijima pofalila kako ju je kaznila otkazom. Eto ti i policije I sudije
Za razliku od Kroejse...ovdje je cinkanje nacionalni sport... višestruki svjetski prvaci u cinkanju i gledanju tuđeg posla i to uglavnom vezano uz glupost, a kada se zlostavljaju djeca ili muž mlati ženu, okreće se glava...
Ispalo je npr. ovdje kod mene da su ti uhljebi iz industrije obiteljskog nasilja izasli sa cifrom da 33% zena u brakovimaje izlozeno obiteljskom nasilju a stvarna statistika je pokazala da je to 1,5% i to ogromnom vecinom kod aboridzina, alkoholicara i raznih ovisnika. Moj stav o tome je da zenama ako hoce da se razvedu od muzeva iz bilo kojeg razloga treba to omogucit, tj. treba drzava da ima instrumente da zastiti zenu ukoliko taj razvod ne ide glatko. Ili muza ako takvih ima. Ko je tu kriv I ko izaziva nasilje je jako tesko odredit osim ko je fasovo vise u fizickom smislu. To je lako, medutim i bez fizickog nasilje nekog mozes DALEKO gore sredit nego ikakvo fizicko nasilje. Fizicko nasilje za neke bi bio blagoslov da su imali umjesto onog kroz sta su prosli. Tako da ja to ne jebem puno a i inace slabo jebem u zadnje vrijeme kad smo vec kod toga. Kad industrija obiteljskog nasilja dobije krila pretvori se u ideoloskog parazita koji pije krv i zdravom tkivu, pa tako ode u ideoloske avanturu koja pametno dode do zakljucka da je nesto sasvim pogresno sa muskoscu generalno pa traze pare da to fiksaju uz pomoc reklame di se djeca prikazuju kao nasilnici i da ih treba od malih nogu da prostis jebat uglavu da bi se taj problem rjesio. A vidi sad razliku, to nije individualno (kao sto je obiteljsko nasilje) nego generalno svi muski. I ti si brende problem samo toga nisi svjestan. To ti se moj jaro ovdje zove "unconscious bias". To ti je urodeno i mos se jebat, nego mander price daj pare da to ispravimo.
2014-04-19
Amen.prckov wrote:ne znam sta ti podrazumjevas pod cinkanje, ovaj slucaj sto sam ja naveo nije cinkanje. Stvar je u tome ako se ne slazes sa mainstream stavovima i ideologijom ti si osuden od drustva, izbacen sa posla ili usutkan na razne nacine. Ja govorim o "ideoloskoj policiji". Npr. dojucerasnji najbolji prijatelji ili cak i clanovi obitelji te se odreknu ukoliko podes propitkivat mejnstrim narativ a kamoli kritizirat ili nedaj boze ne slagat se sa njim. Ili kad u Sveckoj ne smiju rec da imigranti ili nedobog konkretno muslimani pocine najvise silovanja i da su odgovorni za ne znam preko 90% silovanja ili kriminalnih djela. To je strah rec istinu. Ja sam tako shvatio ovog sto veli ljudi je strah rec istinu, nadam se da on nije mislio na kamere kraj cesta ili zabrani voznje u alkoholiziranom stanju. Ukoliko si pritiv imigracije ti si islamofob i rasista, ukoliko kritiziras feminizam ti si mizogonist i seksista a ukoliko si jos na nekom bitnom polozaju izgubis ga. Tj. ostanes bez posla. Sta je politicka korektnost nego moralna policija.jasambrend wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
2014-04-14
Prckoprckov wrote:Une znam sta ti podrazumjevas pod cinkanje, ovaj slucaj sto sam ja naveo nije cinkanje. Stvar je u tome ako se ne slazes sa mainstream stavovima i ideologijom ti si osuden od drustva, izbacen sa posla ili usutkan na razne nacine. Ja govorim o "ideoloskoj policiji". Npr. dojucerasnji najbolji prijatelji ili cak i clanovi obitelji te se odreknu ukoliko podes propitkivat mejnstrim narativ a kamoli kritizirat ili nedaj boze ne slagat se sa njim. Ili kad u Sveckoj ne smiju rec da imigranti ili nedobog konkretno muslimani pocine najvise silovanja i da su odgovorni za ne znam preko 90% silovanja ili kriminalnih djela. To je strah rec istinu. Ja sam tako shvatio ovog sto veli ljudi je strah rec istinu, nadam se da on nije mislio na kamere kraj cesta ili zabrani voznje u alkoholiziranom stanju. Ukoliko si pritiv imigracije ti si islamofob i rasista, ukoliko kritiziras feminizam ti si mizogonist i seksista a ukoliko si jos na nekom bitnom polozaju izgubis ga. Tj. ostanes bez posla. Sta je politicka korektnost nego moralna policija.jasambrend wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...asilovski wrote:Strahovlada na Islandu samo na MaxLuburić portalu
Muslimsni i silovanje ..to je tebi povezano?
Budaletino
Ne shecam se da je u Bosni koja ima većinsko muskimansko stanovništvo, nesto puno silovanja bilo.
Nasla sam za tebe specijalno komentar serijatskih zakona u vezi silovanja
Prema šerijatu, čovjek za koga se dokaže da je izvršio silovanje kažnjava se smrtnom kaznom. Mnogi su iznenađeni ovako “žestokom” kaznom. Neki su čak rekli da je islam gruba, barbarska religija! Upitao sam na stotine nemuslimana: Pretpostavimo, ne dao Allah, da neko siluje tvoju ženu, majku ili sestru. Ti si sudija, a silovatelj se nalazi pred tobom. Kakvu kaznu bi mu propisao?Svi su mi odgovorili da bi ga osudili na smrt! Neki su otišli toliko daleko, pa su rekli da bi ga mučili do smrti.
Ako vam neko siluje ženu ili majku ili sestru ili kćerku, bez razmišljanja podržavate smrtnu kaznu za onog ko ih je silovao. Međutim, ako je silovana tuđa žena, majka, sestra ili kćerka, smrtna kazna je barbarski i divljački zakon. Zašto zastupate dvostruke standarde!?
Prcko, ne seri balone
Politicka korektnost ima smisla
Samo ju ti ne shvacas
Treba ti crtati zasto ima smisla i da je TVOJE KARIKIRANJE KOREKTNOSTI samo dokaz slabog razumjevanja
Politicka korektnost mora biti u funkciji istine a ne lazi.
Samo to.
Kuća Šenoa sinonim je za kulturnu baštinu koju su stvorili članovi obitelji Šenoa kroz četiri generacije - tijekom 182 godina života u Zagrebu. Smrću Zdenka Šenoe (2005.), jedinog unuka Augusta Šenoe, izgubljena je posljednja krvna veza s Augustom Šenoom.
August Šenoa smatra se jednim od najutjecajnijih hrvatskih pisaca u 19. stoljeću i tvorcem moderne hrvatske književnosti. Šenoa se okušao u svim književnim vrstama, a neka od najznačajnijih njegovih djela su: Zlatarovo zlato, Čuvaj se senjske ruke, Seljačka buna, Diogenes, Prijan Lovro, Prosjak Luka i Kletva - koju nažalost nije dovršio zbog prerane smrti, u dobi od samo 43 godine.
“Ljubite se do groba,
Samo ljubav uzvisuje čovjeka do zvijezda.
Ali ljubite i cijeli svijet,
A prije svega taj divni kraj koji vas je rodio.
Siromašan je, mnogo mu ljubavi treba.
Na ovoj grudi trajte pošteno dane svoje,
Za nju radite, nju mi branite;
Ne mami vas tašta čast,
Ne zaslijepi vas sjajno tuđinstvo.
Ostajte što jeste,
I ne dajte da vam djeca budu drugo
Nego što ste vi!”
August Šenoa (iz Diogenesa)
Sore, povezano mi je silovanje u svedskoj sa muslimanima a ne opcenito. Bosnu nisam ni pomeno. Ne stavljaj mi rijec u usta jer cu ja tebi stavit nesto u usta kad te uzmem za zenu a nije politicki korektno. Povezano mi je da to nije politicki korektno rec u sveckoj iako je istina. I to ne samo u sveckoj nego opcenito u zemljama di je politicka korektnost na snazi.Sora wrote:Prckoprckov wrote:Une znam sta ti podrazumjevas pod cinkanje, ovaj slucaj sto sam ja naveo nije cinkanje. Stvar je u tome ako se ne slazes sa mainstream stavovima i ideologijom ti si osuden od drustva, izbacen sa posla ili usutkan na razne nacine. Ja govorim o "ideoloskoj policiji". Npr. dojucerasnji najbolji prijatelji ili cak i clanovi obitelji te se odreknu ukoliko podes propitkivat mejnstrim narativ a kamoli kritizirat ili nedaj boze ne slagat se sa njim. Ili kad u Sveckoj ne smiju rec da imigranti ili nedobog konkretno muslimani pocine najvise silovanja i da su odgovorni za ne znam preko 90% silovanja ili kriminalnih djela. To je strah rec istinu. Ja sam tako shvatio ovog sto veli ljudi je strah rec istinu, nadam se da on nije mislio na kamere kraj cesta ili zabrani voznje u alkoholiziranom stanju. Ukoliko si pritiv imigracije ti si islamofob i rasista, ukoliko kritiziras feminizam ti si mizogonist i seksista a ukoliko si jos na nekom bitnom polozaju izgubis ga. Tj. ostanes bez posla. Sta je politicka korektnost nego moralna policija.jasambrend wrote:prckov wrote:ne treba ti policija, narod je policijajasambrend wrote:
Ahahahaha..čuvena islandska tajna policija sve prati... cardakovci su gluplji od...a nemaš s kim ni usporediti koja je to razina glupoce...
Muslimsni i silovanje ..to je tebi povezano?
Budaletino
Ne shecam se da je u Bosni koja ima većinsko muskimansko stanovništvo, nesto puno silovanja bilo.
Nasla sam za tebe specijalno komentar serijatskih zakona u vezi silovanja
Prema šerijatu, čovjek za koga se dokaže da je izvršio silovanje kažnjava se smrtnom kaznom. Mnogi su iznenađeni ovako “žestokom” kaznom. Neki su čak rekli da je islam gruba, barbarska religija! Upitao sam na stotine nemuslimana: Pretpostavimo, ne dao Allah, da neko siluje tvoju ženu, majku ili sestru. Ti si sudija, a silovatelj se nalazi pred tobom. Kakvu kaznu bi mu propisao?Svi su mi odgovorili da bi ga osudili na smrt! Neki su otišli toliko daleko, pa su rekli da bi ga mučili do smrti.
Ako vam neko siluje ženu ili majku ili sestru ili kćerku, bez razmišljanja podržavate smrtnu kaznu za onog ko ih je silovao. Međutim, ako je silovana tuđa žena, majka, sestra ili kćerka, smrtna kazna je barbarski i divljački zakon. Zašto zastupate dvostruke standarde!?
Prcko, ne seri balone
Politicka korektnost ima smisla
Samo ju ti ne shvacas
Treba ti crtati zasto ima smisla i da je TVOJE KARIKIRANJE KOREKTNOSTI samo dokaz slabog razumjevanja
Politicka korektnost mora biti u funkciji istine a ne lazi.
Samo to.
Recimo u engleskoj (Manchester) imas pakistance koji su vrbovali I silovali iskljucivo maloljetne curice i iskljucivo nemuslimanke a politicki je nekorektno rec da je to namjerno radeno iskljucivo krscanskim curicama. Pa tako kazu da je za to kriva mizogonija. Al ga seru, jelde sore? Druga stvar, politicka korektnost nije u funkciji istine niti se njome bavi. PK je moralni sistem i njegova funkcija je formiranje I cuvanje vrijednosti u drustvu u skladu sa tim sistemom. I zato sore ne zovi ime Istine uzalud. A primjera da istina u nekim slucajevima nije politicki korektna ima puno. Znanost je patrijahalna pa imamo feministicku znanost. Bice da i u znanosti ima vise istina. Tako niti rod ne mozes odredit jer nije politicki korektno bez obzira na biolosku realnost. Takode ne smijes rec da je u nekih rasa inteligencija generalno manja/veca itd. A najgore je sto je ta histericna PK autoritarna I netolerantna kao I svako dosadasnje smece koje je ljevica "proizvela". Pa je tako politicki nekorektna kosulja u NASA-inog znanstvenika. Sekspir je seksist I mizogonist. Evo kod mene ovdje u (gacama) australiji na prirodnomatematickom faksu se tzv "Hall's marriage theorem" zabranjuje jer nije politicki korektan jer je uvredljiv, nije uvrstio ostale rodove osim muskaraca i zena. Kako je afirmitivna akcija u funkciji istine ili bilo cega sto ima veze s mozgom, a politicki je korektna. Ima toga kolko hos
Nego pusti to sore, sto se ti osjecas prozvanom kad se muslimani u negativnom kontekstu pomenu. Zar ti nisi rekla da su sve dzamije zlo..pardon, crkve - a to je tebi ko biva isto. Ili islamski moral valja a krscanski nevalja? A? Jesi li ti uopce svjesna da cemo se mi uzet u crkvi. A? Nije politicki korektno znam, ali nisam ni ja ljevicar. A seks ce nam bit interesno-tradicionalan. Npr. kad ti meni za rucak das pitu ja tebi navece dam daljinski.
2014-04-19
danni1 wrote:Aje...bravari iz Montinga su nenadjebivi, to znam iz prve ruke. Svaki je mogo ponest šinu od 400kg i povuć kilometar vara do gableca.Leviathan2 wrote:ja imam placu manju od 5000 eura, jel to problem,danni1 wrote:Aj malo smanji te cifre. Ti si odbio plaču 50 000+ kuna, domar i kotlokrpa zarađivo 100 000kn !?Leviathan2 wrote:bio sam na islandu, meni je ok jedino mi se ne svidja klima, zimi je ok a i prek ljeta, medjutim onaj prelaz je starava a to razdoblje uzima najveci dio godine, sa zime na ljeto i sa ljeta na zimu,marcellus wrote:Island je ok, uređen i civiliziran, samo što je neko rekao te nordijske zemlje su ekscesno skupe, ono kava 10 eura piva 15, stanovi su ekscesno skupi, u biti za nekakav normalan život ti treba masu love. A sad to je sve skupa danas ko i sedamdesetih kad se išlo u njemačku: 20 godina rmbaš na baušteli i živiš ko podstanar u rupi na periferiji minkena da bi jednog dana kupio rabljeni W123 s kojim ćeš ljeti doć na rodnu grudu i tamo se s njim preseravat jer svi drugi voze jugiće i onda kad odeš u penziju sagradio na naslijeđenom placu kuću na tri kata koja se gradi idućih 20 godina, kako kaplje koja mirovina.
zapad je ok ako si mlad, ako imaš jako dobar faks, inače je u biti pušiona, u švabiji nije preko soma i pol do dva eura plaća za obične poslove za koje ne treba neka velika stručnost. A s tim tamo jedeš govna ko i ovdje s pet somova kuna.
nije ni skup previse, cjene su u rangu belgije ili holadnije, bar sto se tice mog zakljucka, ljudi su radoznali i nisam imao problema stupat u kontakt,
placa ovisi sto radis, ja sam imao ponudu da prejdem na nekih 7000 eura kad preracunas, medjutim nema sanse da bih ostao duze od one godine koliko sam bio vezan ugovorom,
jedino kao i svi sjevernjaci su gadljivi od petak do nedelje, opijanje do besvjesti, za alkohol bi dali i guzice, ja sam u bazi pekao rakiju, 80eura litar, i to prava rakijetina a ne praskovaca,
srecom nisu me copili, tek dvije godine poslije su provalili jednog od nasljednika kotla, uzeli mu kotao i morao platit kaznu 5000 eura plus firma jer je djelatnost obavljana u firminoj bazi
bio sam sa jednim zagrebcaninom gore, on jebio 10 godina i mislim da se vratio doma, radio je na dva posla, u nekom hotelu kao domar gdje mu je i zena radila, te je radio kao varioc i bravar na ribarskim prodicama, ono, krpanje i to, znao je izaci i do 18 000 eura na mjesec, kupio je na hvaru kucu i jednu na tresnjevki, valjda se vratio nazad
a na islandu sam odbio placu i mjesto iz dva razloga, ugovor mi nije pasao jer bi se obvezao, i morao bih hodati po onim vukojebinama koje ni gugl ne moze naci, i klima, mrzim zimu i hladnocu a da ostanem 5 godina po ugovoru, zajebi
a zarade za koje mi je zagrebcan pricao jesu prije bile na islandu jebacke do one krize,
sto se tice domara i kotlokrpe, covjek je jebacki bravar i varioc, to znam jel je radio u montingu, a kad je kampanja ribolova onda se radi i po 2 sihte odjedared, i ne pita se koliku satnicu zelis
I to kad im je bil loš dan.
Stribor-
2015-09-22
wine je onako, kao staka za neke stvari, imam ja i windovse na istom kompu, za ako zatreba, crnjak su pa ih koristim samo za neke stvaripismejker wrote:eto.. i sto nam fali...mlaćamo lovu,nis ne radimo i jos se pride zajebajemo...Leviathan2 wrote:a drska od fino obradjenog drveta lagano presvucena mekom plastikom da ne nabijas zuljeve, ma nema, milina za picit, jos kad ukljucim program namjesalici, jbte , radi ko ves masina,pismejker wrote:flexericu na rame,onu finu malo Bošovu,850,pa svako malo kad zbrusihs lopatu,bolje ces drljati i raditi,i biti ucinkovitiji..Leviathan2 wrote:naravno, jos ako imas kvalitetnu lopatu, iiiii :Dpismejker wrote:
yahh..!!! sve zavisi sto znas na mjesalici raditi,jel..
malo ljevo malo desno pa opici u 5 ko centrifuga, hop cup i gotov materijal, zamo nalijes u japaner i vozi,
ja ne vozim, to imamo japance, tj rumunje i bosance :D
Levi,jel koristis mozda win programe na Linuxu preko WINE programa..(kompatibilnost..) jesul programi efikasniji na windowsima ili Linuxu,odnosno iskoristavanje mjesalice?
wine kao wine ne moze zamjenit sve programe koje podrzava vindovz tako da se uvijek moras zapitat sto ti je prakticnije i na to odlucit,
za sad manjaro dobro sluzi, nemam problema, tu i tamo se prebacim na windove mada su mi neki stari poznanici obecali jedan emulator a navodno je wine pickin dim u odnosu na njega , inace nema ga u mas distribuciju, ono, samo izmedju njih
nemam blage ni kak se zove , al ko ga jebe, probati pa vidjet
poceo i ti ko norka, :D,Pinochet wrote:Leviathan2 wrote:ja imam placu manju od 5000 eura, jel to problem,danni1 wrote:Aj malo smanji te cifre. Ti si odbio plaču 50 000+ kuna, domar i kotlokrpa zarađivo 100 000kn !?Leviathan2 wrote:bio sam na islandu, meni je ok jedino mi se ne svidja klima, zimi je ok a i prek ljeta, medjutim onaj prelaz je starava a to razdoblje uzima najveci dio godine, sa zime na ljeto i sa ljeta na zimu,marcellus wrote:Island je ok, uređen i civiliziran, samo što je neko rekao te nordijske zemlje su ekscesno skupe, ono kava 10 eura piva 15, stanovi su ekscesno skupi, u biti za nekakav normalan život ti treba masu love. A sad to je sve skupa danas ko i sedamdesetih kad se išlo u njemačku: 20 godina rmbaš na baušteli i živiš ko podstanar u rupi na periferiji minkena da bi jednog dana kupio rabljeni W123 s kojim ćeš ljeti doć na rodnu grudu i tamo se s njim preseravat jer svi drugi voze jugiće i onda kad odeš u penziju sagradio na naslijeđenom placu kuću na tri kata koja se gradi idućih 20 godina, kako kaplje koja mirovina.
i 7 državljanstava.. i plaću 5000€ --- kako da ne.. zašto ne uslikaš jednu od tih 7 putovnica, i svoju platnu listu.. samo preko imena stavi paprić i napiši "čardak".. tako da ne otkrivaš indetitet a mi znamo da si ti..
rekoh da nemam placu 5000 eura :D, imam manju,
i nemam 7 drzavljanstava,
neda mi ih se nabrajat,
a da ti uslikam putovnicu, :D
sa brojevima na njoj, ne budali jebate, onda ti mogu napisat ime prezime datum rodjenja adresu i poslat i foto, isti kurac,
a, imam samo 3 putovnice, rvacku, svicarsku i cyparsku, , ostale mi ne trebaju,
aj mozda idem izvadit potvrde o drzavljanstvima pa ih kopiram i zakacim ovdje da vas zadovoljim :D
jebate, jos da vam narucim i misu kovaca da vam nesto otpjeva :D
smanjuje se to, još malo i biće jednaLeviathan2 wrote:poceo i ti ko norka, :D,Pinochet wrote:Leviathan2 wrote:ja imam placu manju od 5000 eura, jel to problem,danni1 wrote:Aj malo smanji te cifre. Ti si odbio plaču 50 000+ kuna, domar i kotlokrpa zarađivo 100 000kn !?Leviathan2 wrote:
bio sam na islandu, meni je ok jedino mi se ne svidja klima, zimi je ok a i prek ljeta, medjutim onaj prelaz je starava a to razdoblje uzima najveci dio godine, sa zime na ljeto i sa ljeta na zimu,
rekoh da nemam placu 5000 eura :D, imam manju,
i nemam 7 drzavljanstava,
neda mi ih se nabrajat,
a da ti uslikam putovnicu, :D
sa brojevima na njoj, ne budali jebate, onda ti mogu napisat ime prezime datum rodjenja adresu i poslat i foto, isti kurac,
a, imam samo 3 putovnice, rvacku, svicarsku i cyparsku, , ostale mi ne trebaju,
aj mozda idem izvadit potvrde o drzavljanstvima pa ih kopiram i zakacim ovdje da vas zadovoljim :D
jebate, jos da vam narucim i misu kovaca da vam nesto otpjeva :D
ona romska i zdrao djaci
Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
Guest- Guest
pismejker wrote:zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
nema tamo prave zime - snijeg hladnoća i zubato sunce .... samo ledena kišurina i još hladniji vjetrovi -od sunca ni s......
Otići turisitički je OK , otići živjeti .....
2017-06-06
zavisi,da li si na obali ili u kontinentalnom dijelu...preferiram kontinentalni,posto je tamo kad je zima ,zima jest..orion wrote:pismejker wrote:zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
nema tamo prave zime - snijeg hladnoća i zubato sunce .... samo ledena kišurina i još hladniji vjetrovi -od sunca ni s......
Guest- Guest
pismejker wrote:zavisi,da li si na obali ili u kontinentalnom dijelu...preferiram kontinentalni,posto je tamo kad je zima ,zima jest..orion wrote:pismejker wrote:zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
fotka je prekokrasna .....
2017-06-06
evo za yodu :Dpismejker wrote:zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
uffff.....prekrasno je tamo zimi..orion wrote:pismejker wrote:zavisi,da li si na obali ili u kontinentalnom dijelu...preferiram kontinentalni,posto je tamo kad je zima ,zima jest..orion wrote:pismejker wrote:zato je zima super....orion wrote:Bez obzira na sve prednosti klima im je užasna .... ljeto za klinac, stalno pušu hladni vjetrovi, puno previše kiše i oblaka - čista depresija .... trebalo bi jako puno para da anulira vanjske utjecaje....
fotka je prekokrasna .....
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Dodo ipak nije pozvan
» Prisilno cjepljenje u Sloveniji!!!! Ili ipak nije ??
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
» Prisilno cjepljenje u Sloveniji!!!! Ili ipak nije ??
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Aleppo ipak nije “zauzet”, nego je oslobođen
» FSS: Novac nije problem, Arsen Venger ipak odbio
Page 6 of 8