Dodo ipak nije pozvan
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Dodo ipak nije pozvan
Sarajevo -- Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da predsednik RS Milorad Dodik nije dobio nikakav zvaničan poziv za Trampovu inauguraciju.
Pozivajući se na izvore iz Vašingtona mediji iz RS su objavili da je Dodik dobio poziv da prisustvuje inauguraciji Trampa. Ovu informaciju potvrdila je i premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović.
Iz Ambasade SAD u BiH je saopšteno je da će na inauguraciju Trampa biti pozvan ambasador BiH u SAD, kao zvanični predstavnik te zemlje.
"Desetine hiljada ljudi će se taj dan sjatiti u taj grad. Moguće da će i Dodik biti među njima. Ako je tako onda je i to dobro, jer treba da se otvaramo, a ne da se zatvaramo. Ipak, definitivno nikakvog zvaničnog poziva američke administracije za Dodika nema", zaključio je Crnadak.
B92
Pozivajući se na izvore iz Vašingtona mediji iz RS su objavili da je Dodik dobio poziv da prisustvuje inauguraciji Trampa. Ovu informaciju potvrdila je i premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović.
Iz Ambasade SAD u BiH je saopšteno je da će na inauguraciju Trampa biti pozvan ambasador BiH u SAD, kao zvanični predstavnik te zemlje.
"Desetine hiljada ljudi će se taj dan sjatiti u taj grad. Moguće da će i Dodik biti među njima. Ako je tako onda je i to dobro, jer treba da se otvaramo, a ne da se zatvaramo. Ipak, definitivno nikakvog zvaničnog poziva američke administracije za Dodika nema", zaključio je Crnadak.
B92
Re: Dodo ipak nije pozvan
Provo se ponadao, kaj tebe dodo toliko frustrira.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi se osjeća kao da s Dodom i sam putuje.
Pozvan očito nije, a odletjeti mogu i ja.
Regoč wrote:Epi se osjeća kao da s Dodom i sam putuje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Epio i ova cetnicka smrdljiva bagra skupa na aparatima :)))) neprocjenjivo:))) za sve ostalo vehabi master bomb :)))))
2016-11-17
Idi kod Alije da ti supak zalije...Roki wrote:Jalne balije
2016-11-17
Vec zamiljam scenu, Dodo u masi turista, mase americkom zastavicom dok gospodja Dodo pravi selfije...
2016-11-17
Uopće me ne frustrira ali me ali i ne impresionira kao tebe npr. Na curac mi ide smeće od čovjeka koji moju državu proglašva zločinačkom i govori da je nastala na genocidu a opće poznato je da je ta njegova republika šumska tvorevina nastala upravo na genocidu.epikur37 wrote:Provo se ponadao, kaj tebe dodo toliko frustrira.
Podsjeti me koliko je ono Hrvata protjerano iz te tzv. republike šumske.
Za hercegsrbe to su Alijini Hrvati...provocator wrote:Uopće me ne frustrira ali me ali i ne impresionira kao tebe npr. Na curac mi ide smeće od čovjeka koji moju državu proglašva zločinačkom i govori da je nastala na genocidu a opće poznato je da je ta njegova republika šumska tvorevina nastala upravo na genocidu.epikur37 wrote:Provo se ponadao, kaj tebe dodo toliko frustrira.
Podsjeti me koliko je ono Hrvata protjerano iz te tzv. republike šumske.
2016-11-17
Niti jedan čovjek iz vlasti Republike Srpske (uključujući Dodu) nikada nije priznao genocid, a mogao bih se zakleti da nije ni tu riječ prevalio preko usana. Od rata naovamo nije se pojavila nijedna politička stranka, opcija, skupina, grupica ljudi u Republici Srpskoj, koja je javno priznala genocid, kako u samoj tzv. republici tako i u Srebrenici. Ni naznake nije bilo, a niti nema, da će se takvo što dogoditi.
Jel se to ti samom sebi rugaš? Tebi smeta što nije pozvan.epikur37 wrote:Neka pati koga smeta :)
provocator wrote:Niti jedan čovjek iz vlasti Republike Srpske (uključujući Dodu) nikada nije priznao genocid, a mogao bih se zakleti da nije ni tu riječ prevalio preko usana. Od rata naovamo nije se pojavila nijedna politička stranka, opcija, skupina, grupica ljudi u Republici Srpskoj, koja je javno priznala genocid, kako u samoj tzv. republici tako i u Srebrenici. Ni naznake nije bilo, a niti nema, da će se takvo što dogoditi.
2016-11-17
pusi q vise
pobili ste sve zivo srpsko oko srebrenice i posle, jaoj,
ne bi me cudilo da i poginule sa prostora IS sahranjujete na toj lokaciji
Guest- Guest
Ma jašta, i u vukovaru i u škabrnji i u kusonjama.....pizzon wrote:pusi q vise
Guest- Guest
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» ‘Milanović ovaj put nije pozvan…’
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
» Rusija besna na Poljsku:Zasto Putin nije pozvan?
» Dodik pozvan na inauguraciju Putina, Vučko nije pa isti dan ide kod Erdogana
» Island ipak nije bajka
» U SDP-u ljuti na Milanovića:Bernardić je ljuti i razočaran što nije pozvan na inauguraciju a on se slika još sa Vasom Brkićem
Page 1 of 15