ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak  - Page 3 Empty Re: Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak

Post by Guest 9/10/2017, 22:57

dzango wrote:
mutava baštarda wrote:
dzango wrote:
Pinochet wrote:
Triny wrote:A zato forum prazan. :hekla
kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..
Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.
Ukrajinci su naša braća po čardaku i pričamo ikavicom  :D
Ja zaboravio da su i ovi nacisti.

:tu

Guest
Guest

Back to top Go down

Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak  - Page 3 Empty Re: Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak

Post by dzango 9/10/2017, 22:58

Noor wrote:
dzango wrote:
Pinochet wrote:
kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..
peta kolona
Nema ni brata, ni rođene majke dok traje tekma. Kakva kurac braća, strine i šurnjaje.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2017, 22:59

Izbacili turske Ukrajince učinili Putinu uslugu

Daj povoljni kredit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/10/2017, 22:59

dzango wrote:
mutava baštarda wrote:
dzango wrote:
Pinochet wrote:
Ukrajinci su naša braća po čardaku i pričamo ikavicom  :D
Ja zaboravio da su i ovi nacisti.
Kvazinacizam kada su nam vjerovnici židovi  :^0

2015-09-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2017, 23:01

Triba sad žicat kredit u Putina
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 9/10/2017, 23:03

RayMabus wrote:Triba sad žicat kredit u Putina
Može, nek da 999 999 999,99 € Ramljaku i Dalićki

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Guest 9/10/2017, 23:05

pismejker wrote:Kruffa i igara...najdraza zabava roblja.. No
slozio bi se
sada u HRvatskoj vladi razmisljaju da proslave tos a kojim NOVIM porezom da iskoriste euforiju
ja bih volio da smo izgubili vise mi dosta nogometa

dakle kao sto ssir ekao zan idiote KRUHA i IGARA,roblje se najbolje kontrolira kontroliranom euforijom
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2017, 23:05

Praktički smo izbacili turke i ukre a igra se u Rusiji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 9/10/2017, 23:06

RayMabus wrote:Praktički smo izbacili turke i ukre a igra se u Rusiji
To je baš za neki povoljni kreditić he he he
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 9/10/2017, 23:12

http://www.telegraf.rs/sport/fudbal/2902504-popunjeno-17-mesta-za-mundijal-island-uz-srbiju-hrvati-u-baraz-usli-sok-terapijom
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by dijagram 9/10/2017, 23:25

papci, mogli su imati barem 7-8- bodova vise 
al mora to ici kilavo
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 03:49

..ne moze se reci da mamica i sukera ne prati sreca..jebiga...oporba mora cekati bolja i sretnija vremena... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 07:13

realno drugo poluvrijeme smo odigrali mozda najbolje u zadnje 4 godine
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 10/10/2017, 07:21

Mi uterali jedan ali zlata vredan. Jedva.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 07:26

dzango wrote:Mi uterali jedan ali zlata vredan. Jedva.
..pobjedi se ne gleda u zube..no da su kvalifikacije potrajale duze sa ovakvom igrom u zadnje dvije,tri utakmice...ako bi uhvatili baraz puna saka brade
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 07:38

...inace sad ce cacic biti glavni pedro a suker i mamic ce se po obicaju izvuci...po principu..'struka' nam je rekla da ej cacic pravi izbor.. pa eto mi povjerovali inace ni mamic ni suker ga ne bi osobno stavili za trenera reprezentacije... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 07:39

..vec se mamic pravda..cacicu bi aj eto dao otkaz i prije ali tko mene pita.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 07:44

sto zivota mamic ima...ali bas sto...jebiga rođen pod sretnom zvijezdom...da nije sirovina...i previse pohlepan za lovom mogao bi biti vrstan vođa..ali jbg tako kod nas piva ako imas jednu pozitivnu stranu nekoliko drugih negativnih ih poklopi..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 10/10/2017, 08:05

vuksadinare wrote:sto zivota mamic ima...ali bas sto...jebiga rođen pod sretnom zvijezdom...da nije sirovina...i previse pohlepan za lovom mogao bi biti vrstan vođa..ali jbg tako kod nas piva ako imas jednu pozitivnu stranu nekoliko drugih negativnih ih poklopi..
Za našu državu idealan. Malo ga jebe taj vlaški mentalitet u civilizaciji, a ne može mu se osporiti da ima nosa za posao kao i da ga radi u najboljoj namjeri - za sebe. On bez funkcije ima sto puta više moći od Šukija koji je kao predsjednik saveza. To skoro kao Šeki i Plenki ili ukratko čardak

2015-09-14

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 08:09

mutava baštarda wrote:
vuksadinare wrote:sto zivota mamic ima...ali bas sto...jebiga rođen pod sretnom zvijezdom...da nije sirovina...i previse pohlepan za lovom mogao bi biti vrstan vođa..ali jbg tako kod nas piva ako imas jednu pozitivnu stranu nekoliko drugih negativnih ih poklopi..
Za našu državu idealan. Malo ga jebe taj vlaški mentalitet u civilizaciji, a ne može mu se osporiti da ima nosa za posao kao i da ga radi u najboljoj namjeri - za sebe. On bez funkcije ima sto puta više moći od Šukija koji je kao predsjednik saveza. To skoro kao Šeki i Plenki ili ukratko čardak
..e pa problem je mentalitet....suker je prirodno glup...da niej nogometa vjerojatno bi kopao kanal negdje...no negdje bog nagradi negdje te zakine...mamic je ucio zivot na ulici...i jbg s jedne strane pokupio dobro tj nos za posao i snalazljivost ali mentalno ej ostao ulicar..i to je tako kod nas..oni 'intelektualci' nemaju nos za zaraditi lovu pa se okrenuli filozofiji i salonskom nacinu zivota ovaj pak zna posao ali je u glavi sirovina..ne mo's nac sredinu da ga jebes.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/10/2017, 08:12

...zao mi jastreba...nikako da mu se prorocantstva ispune...sto s etice hns-a i mamica...tako blizu a opet tako daleko.. :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics