Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak
Mamić se opet izvukao od javnog linča
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jebiga.. nadajmo se da će Čardak ispast u kvalifikacijama negdje
Guest- Guest
Pola Države navija da ispadnu
2014-04-11
Nekad se znalo zavrnut glavu pivcu, a danas bi te razapeli svi od uefe do zelenih...jasambrend wrote:prckov wrote:neka nogometa I stadiona
to je jedino mjesto di muskardini mogu ispraznit testeron I izbacit frustracije.
Protiv vlasti ne mozemo - policija pendreci pendrecima,
a doma takode ne mozemo - zena pendreci rijecima
Malo si profulo stoljeće...na stadionu danas moraš biti miran ko bubica. Nisu više stara dobra vremena kad si mogao svima jebat mater, došla su politički korektna vremena...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
Guest- Guest
Ako odemo na prvenstvo u Rusiju ovalit će nam porez na nekretnine do 3.kola.Pinochet wrote:jebiga.. nadajmo se da će Čardak ispast u kvalifikacijama negdje
Gledan onog Konopljaka po podlaktici arabicon nešto ispisano...Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ukrajinci su naša braća po čardaku i pričamo ikavicomdzango wrote:Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
mutava baštarda wrote:Gledan onog Konopljaka po podlaktici arabicon nešto ispisano...Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
Ko jedan Bosanac,odnosno Hrvat od brčkog,pitao nekoh arapa da mu napise nesto lijepo na arapskom,da on to iztetovira na podlaktici,.,..
odnio on to u salon i mestar mu istetovirao...
ide bosanac ulicom..ljetos,a Kozojebi ,kad prodje mu se smiju.,..liku nis jasno nije..pita on ponovno tog poznanika,sto je napiisao,a ovaj kaze..ja sam dobar arapin..
Guest- Guest
Možda Rusi sad daju koji povoljniji kredit...
2014-04-11
peta kolonadzango wrote:Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja zaboravio da su i ovi nacisti.mutava baštarda wrote:Ukrajinci su naša braća po čardaku i pričamo ikavicomdzango wrote:Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
dzango wrote:Ja zaboravio da su i ovi nacisti.mutava baštarda wrote:Ukrajinci su naša braća po čardaku i pričamo ikavicomdzango wrote:Jebem ti sunce. Ovi Hrvati uvek navijaju za protivničku reprezentaciju.Pinochet wrote:kada su moji (Ukrainci) primili drugi gol, bio sam kod frenda, otiša sam doma.. nisam moga više gleadt..Triny wrote:A zato forum prazan.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italijanka se spremala da ispali PROJEKTIL SMRTI na naš manastir, a onda joj se PRIKAZAO njegov lik!
» Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
» ''POSLJEDICE BREXITA Činjenica da su Britanci ispali s liste pet najjačih ekonomija svijeta nije najgora vijest, uskoro su stigle nove crne prognoze ''
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
» ''POSLJEDICE BREXITA Činjenica da su Britanci ispali s liste pet najjačih ekonomija svijeta nije najgora vijest, uskoro su stigle nove crne prognoze ''
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
Page 2 of 6