Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/clanak/id/511016/ukrajina--hrvatska-00-dalic-odmah-napravio-promjene-u-prvom-sastavu-uzivo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Da Bog da ispali Ukrajina vs čardak
Nema golova u prvom poluvremenu
Mamić na aparatima
Mamić na aparatima
2014-04-11
Orjuna ne miruje....
zaboli me za nogomet to je ionako PRIVATNA prcija
da se mene pita ja bih stusio Maksimirskis tadion koliko su love ulupali prokletnicima,mogli napraviti apr stadiona
lijepo srusis maksimir i napravis lijepi atletskis stadion i koja dvorana ide i gimnasticarima,a nogomet ODJEB
da se mene pita ja bih stusio Maksimirskis tadion koliko su love ulupali prokletnicima,mogli napraviti apr stadiona
lijepo srusis maksimir i napravis lijepi atletskis stadion i koja dvorana ide i gimnasticarima,a nogomet ODJEB
Guest- Guest
Kako igraju vasi...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
zaboli me gomila ratmazenih bogatasa,ja to nepratio a i mnogi drugi istoSerbinho-3 wrote:Kako igraju vasi...
ja da sam trener prvi rekvizit bi bio recimo trostruki BIC
Guest- Guest
dzango wrote:Ovi naši ko tetke. Pomozi Bože.
To se oni samo prave da su tetke ...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Mamić: Nogomet je jedna od stožernih vrijednosti hrvatskog identiteta. Branitelji, katolička crkva i hrvatska nogometna reprezentacija
ma neznam za Srpske,ali HRvatski nogometasi farbaju KOSICE;sminkaju se,tetoviraju sv eje to prokletoSerbinho-3 wrote:dzango wrote:Ovi naši ko tetke. Pomozi Bože.
To se oni samo prave da su tetke ...
cim vidim nekoga da farba kosiju jasnoje tko je msilim ono,a tetovaze govore da pripada NECASTIVOM,bez obzira koja
Guest- Guest
GLUPOSTTTTTTTTTTTTTTTmutava baštarda wrote:Mamić: Nogomet je jedna od stožernih vrijednosti hrvatskog identiteta. Branitelji, katolička crkva i hrvatska nogometna reprezentacija
Guest- Guest
Vrijeme ide nema golova Mamić na aparatima
2014-04-11
j bih violio daq na TV i slicno nema nogometa i tenisda ioanko samo toga ima ,maknuti to sranja i rijeseno,sto je PREVISE,previse JE
Guest- Guest
ajmo glasati PROTIV pretplate za TV ionako samo sportska sranja daju an TV,dosadno vise i gledati TV
Guest- Guest
neka nogometa I stadiona
to je jedino mjesto di muskardini mogu ispraznit testeron I izbacit frustracije.
Protiv vlasti ne mozemo - policija pendreci pendrecima,
a doma takode ne mozemo - zena pendreci rijecima
to je jedino mjesto di muskardini mogu ispraznit testeron I izbacit frustracije.
2014-04-19
prckov wrote:neka nogometa I stadiona
Malo si profulo stoljeće...na stadionu danas moraš biti miran ko bubica. Nisu više stara dobra vremena kad si mogao svima jebat mater, došla su politički korektna vremena...
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italijanka se spremala da ispali PROJEKTIL SMRTI na naš manastir, a onda joj se PRIKAZAO njegov lik!
» Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
» ''POSLJEDICE BREXITA Činjenica da su Britanci ispali s liste pet najjačih ekonomija svijeta nije najgora vijest, uskoro su stigle nove crne prognoze ''
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
» Kurdi ispali glupi: Turci prave bufer zonu i prijete uništenjem YPG
» ''POSLJEDICE BREXITA Činjenica da su Britanci ispali s liste pet najjačih ekonomija svijeta nije najgora vijest, uskoro su stigle nove crne prognoze ''
» Čardak sex skalndal
» Čardak šumadija
Page 1 of 6