Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
jebote kad podu falit nesto to sva krirterije za realnost izgubi
jebo Kraljevica Marka I zemlji pade puski oganj dade
jebo Kraljevica Marka I zemlji pade puski oganj dade
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
samo ih cudo moze spasitmarcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
2014-04-19
bice asila I yodaEva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
oni nece nigdje
2014-04-19
Mislim ne ovak kak ju znamo. Svijet se brzo mijenja. U Slavoniji bude Monsanto, npr. a nigdje ljudi, itd. itd.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
evini mokri srpski snovi
prckov wrote:bice asila I yodaEva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
oni nece nigdje
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Realnost, neće biti ljudi da pune proračun. Svi će otić u EU, a bogati Europljani ionak već kupuju nekretnine po HR. Mijenja se svijet.marcellus wrote:Eva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
evini mokri srpski snovi
2017-03-21
marcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
Dobro procijenjeno.
U ostalom nikad nismo ni bili knap u tim standardima, imamo svoje. Kad je i kako je trajalo ovih preko 1000 godina tako i dalje će.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa da, kad bi ih I tjeralo silom to bi se ufatilo za prvu banderu ne bi ih se moglo iscupat a da banderu ne srusisNoor wrote:prckov wrote:bice asila I yodaEva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
oni nece nigdje
2014-04-19
od čega ćeš živjeti onda?Eva_ wrote:Realnost, neće biti ljudi da pune proračun.marcellus wrote:Eva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
evini mokri srpski snovi
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ljudi misle da vani u uredenim drzavama svi imaju limuzine I vile, telephone avione I samo jebu I provode se. Pare ispadaju iz usiju I samo pozelis da zaradis I vec si zaradioepikur37 wrote:marcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
Dobro procijenjeno.
U ostalom nikad nismo ni bili knap u tim standardima, imamo svoje. Kad je i kako je trajalo ovih preko 1000 godina tako i dalje će.
2014-04-19
Ja sam se bogato udala.Noor wrote:od čega ćeš živjeti onda?Eva_ wrote:Realnost, neće biti ljudi da pune proračun.marcellus wrote:Eva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
evini mokri srpski snovi
2017-03-21
Ne misle, ali u HR nema posla i obitelji su priseljene ići van.prckov wrote:ljudi misle da vani u uredenim drzavama svi imaju limuzine I vile, telephone avione I samo jebu I provode se. Pare ispadaju iz usiju I samo pozelis da zaradis I vec si zaradioepikur37 wrote:marcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
Dobro procijenjeno.
2017-03-21
to sigurno, haha :)prckov wrote:pa da, kad bi ih I tjeralo silom to bi se ufatilo za prvu banderu ne bi ih se moglo iscupat a da banderu ne srusisNoor wrote:prckov wrote:bice asila I yodaEva_ wrote:Za 20 godina ni ne bu HR.
oni nece nigdje
ima puno posla da se sredi ali je zakondijagram wrote:Hrvatska je zakon
jos je dobro da vam se ne natrpa hamelja
of multikulti nema nista, svi mi ovdje zivimo jedno pored drugih a ne zajedno
nema osjecaja zajednistva samo sebicni interes.
lojalnost I'm je spansko selo
2014-04-19
dijagram wrote:Hrvatska je zakon
Najbolje mjesto za živjeti :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
u Londonu 40% Britanaca, Engleza još i manje.. zamisli da je u Zagrebu tako..jebeš funte, neka nama ove naše Kifle.
Gost- Guest
nema ni vani osim onog zadnjegEva_ wrote:Ne misle, ali u HR nema posla i obitelji su priseljene ići van.prckov wrote:ljudi misle da vani u uredenim drzavama svi imaju limuzine I vile, telephone avione I samo jebu I provode se. Pare ispadaju iz usiju I samo pozelis da zaradis I vec si zaradioepikur37 wrote:marcellus wrote:ukratko mi za 20 godina možda nećemo bit uređeno društvo po zapadnim standardima al zapad će za 20 godina bit raqqa
Dobro procijenjeno.
problem je sto vi tu necete radit zadnje poslove a vanka morate
jebiga mora se nakurcit kad dode iz svabije necim
onda radi sve
2014-04-19
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
Page 7 of 9