Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/616968/Vucic-Za-koga-ti-radis-Jerg
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
ovaj je definitivno otisao na kvasinu....
2015-09-08
Re: Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
a cuj komentara
Gospode bože,nacionalne sramote!!!Totalna blamaža...
Ludilo uzima sve više maha....
Gospode bože,nacionalne sramote!!!Totalna blamaža...
Ludilo uzima sve više maha....
2015-09-08
ma nema mu izjave do one o mančesteru i njihovim klubovima...
2015-08-08
vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
Guest- Guest
on i svetozar ko da su išli u istu srednju....;))
2015-08-08
a evo nam i prosvjetitelja pizzdića... jel se slego ručak hrvatino... :)))michaellcmacha wrote:on i svetozar ko da su išli u istu srednju....;))
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..pizzon wrote:vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
2015-09-08
red je da popijem kaficu, posle ruckamichaellcmacha wrote:a evo nam i prosvjetitelja pizzdića... jel se slego ručak hrvatino... :)))michaellcmacha wrote:on i svetozar ko da su išli u istu srednju....;))
Guest- Guest
ne znam odakle vam to, da sam bot,vuksadinare wrote:kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..pizzon wrote:vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
nema veze
Guest- Guest
..aha..startesko izvlacenje..vrijeme je za novog sefa...pizzon wrote:ne znam odakle vam to, da sam bot,vuksadinare wrote:kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..pizzon wrote:vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
nema veze
2015-09-08
svako ko dobije izbore, u srbiji, jeste moj predsednik i premijer,vuksadinare wrote:..aha..startesko izvlacenje..vrijeme je za novog sefa...pizzon wrote:ne znam odakle vam to, da sam bot,vuksadinare wrote:kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..pizzon wrote:vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
nema veze
posebno van srbije
prica se da ce vucic prihvati izbore,
Guest- Guest
znaci ovo je potvrda da ej vucko gotov....pizzon wrote:svako ko dobije izbore, u srbiji, jeste moj predsednik ili premijer,vuksadinare wrote:..aha..startesko izvlacenje..vrijeme je za novog sefa...pizzon wrote:ne znam odakle vam to, da sam bot,vuksadinare wrote:kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..pizzon wrote:vucko, dodji kod nas, ti si bre srbin, od glave do pete.
nema veze
posebno van srbije
2015-09-08
ne verujem, pre da ce promeniti adresu, sluzbenuvuksadinare wrote:znaci ovo je potvrda da ej vucko gotov....pizzon wrote:svako ko dobije izbore, u srbiji, jeste moj predsednik ili premijer,vuksadinare wrote:..aha..startesko izvlacenje..vrijeme je za novog sefa...pizzon wrote:ne znam odakle vam to, da sam bot,vuksadinare wrote:
kakav god da jesi vidim da ej i tebi vec postalo neugodno oko vucicevih izjava..makar si njegov bot..jbg..s kim si takav si..
nema veze
posebno van srbije
Guest- Guest
misliš da će on za europarlamentarca... e jebiga pa to bi mu bilo s konja na morskog krastavca... :))pizzon wrote:ne verujem, pre da ce promeniti adresu, sluzbenuvuksadinare wrote:znaci ovo je potvrda da ej vucko gotov....pizzon wrote:svako ko dobije izbore, u srbiji, jeste moj predsednik ili premijer,vuksadinare wrote:..aha..startesko izvlacenje..vrijeme je za novog sefa...pizzon wrote:
ne znam odakle vam to, da sam bot,
nema veze
posebno van srbije
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Doašo je u krajnji stadijum psihoze i bolesti.. Ne zna se šta sledeće možemo da očekujemo
hahahahaa gledam kurir
isusatipagdje ih nađete džangooooo
Filip
30.11.2016. u 17:28
Rast od 4% je dobar plan za iduću godinu. Ako ga Vučić toliko planira, verujem da će biti i veći. To su već ozbiljne brojke, garantuju bolji život u Srbiji.
(104)
80
(24)
Odgovori
Darko
30.11.2016. u 16:30
Mnogi su se smejali ciljevima koji su bili postavljeni pre par godina a sad kada su ti ciljevi premaseni svi cute.
(99)
59
(40)
Odgovori
Maja
30.11.2016. u 15:50
Vucic je u biti spontan i ume da bude duhovit. Dopada mi se to.
isusatipagdje ih nađete džangooooo
Filip
30.11.2016. u 17:28
Rast od 4% je dobar plan za iduću godinu. Ako ga Vučić toliko planira, verujem da će biti i veći. To su već ozbiljne brojke, garantuju bolji život u Srbiji.
(104)
80
(24)
Odgovori
Darko
30.11.2016. u 16:30
Mnogi su se smejali ciljevima koji su bili postavljeni pre par godina a sad kada su ti ciljevi premaseni svi cute.
(99)
59
(40)
Odgovori
Maja
30.11.2016. u 15:50
Vucic je u biti spontan i ume da bude duhovit. Dopada mi se to.
inače uz rast BDP-a od 4% godišnje, obzirom da Francuska i Italija bilježe rast od oko 0-0,5%, stići ćete ih do 2358. godine
negdje cca
a ako je htio reći da će rast u srbiji premašiti rast u italiji i francuskoj, to nije problem, rast je veći nego tamo, jer tamo rasta nema.
negdje cca
a ako je htio reći da će rast u srbiji premašiti rast u italiji i francuskoj, to nije problem, rast je veći nego tamo, jer tamo rasta nema.
Vučić svaki kvartal bira onoga kome najgore ide i zatim se "uspoređuje" sa tim zemljama. Pametno je počeo izbjegavati usporedbe sa "regionom" jer stvarno sramota da Srbija na tako nisku bazu ima manji rast od Albanije, RH ili Crne Gore.marcellus wrote:inače uz rast BDP-a od 4% godišnje, obzirom da Francuska i Italija bilježe rast od oko 0-0,5%, stići ćete ih do 2358. godine
negdje cca
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
dzango wrote:Doašo je u krajnji stadijum psihoze i bolesti.. Ne zna se šta sledeće možemo da očekujemo
samoubojstvo?
Similar topics
» Serija 'bisera' srpskih vlastodržaca!Vulin:'Hrvati prestanite obilježavat Oluju pa neče te biti ustaše'
» Bisera Turković plaši svet: „Evo šta će biti na Balkanu“
» Embargo. I nećemo slušati ni Berlin, ni Lajenovu, niti bilo koga
» Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
» Bisera Turković plaši svet: „Evo šta će biti na Balkanu“
» Embargo. I nećemo slušati ni Berlin, ni Lajenovu, niti bilo koga
» Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
Page 1 of 2