Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Ni za 20 godina nećemo biti uređeno društvo
primjetila sam.michaellcmacha wrote:koliko je meni poznato moji su zadnjih 100 i kusur godina krvarili i sve što su krvavo stjecali gubili, u ratnim vihorima gubili po pola obitelji a pod zadnje "samo" par članova... pa jebiga dosta je bilo sad nek i krvari i gubi što imovinu što krvcu netko drugi, sad je valjda red da se isprse razno razni lezilebovići iz radničke i inih antifa fronti, ionako su oni prekjučer bili najglasniji u slavljenju dana neovisnosti, ako ga i nisu stjecali ali bar im je ovaj apsurdistan netko predao bez ispaljenog metka, pa nek se oni danas sutra jebu i čuvaju svoja ognjišta, moji nek odu kud god samo što dalje odavde, neću im zamjeriti i da jezik zaborave...Triny wrote:I to je to.michaellcmacha wrote:pa ko ga jebe idemo i mi u austriju pa nek afgani žive solo u hrvatskoj, evo ovaj moj najstariji će sad nešto kratko delati tu u hrvatskom apsurdistanu i giba za švicarsku i kasnije nek povuče i srednjeg i najmlađeg za sobom i to je to... ja ih unaprijed odričem obveze obilaska komadićka ledine iznad mojih kostiju...RayMabus wrote:Zašto bi ti srbi došli kad će i Austrija htjeti bijele kršćane
Za vas su Pakistanci
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa da debilbiodebilosto nek zatajiva porez i nek mu partijska gamad izmišlja posao vezan uz kulturu u jebenoj pošti i nek mu se isplaćuju pitaj boga koje i kakve cifre, a to vrijedi za sve partijske gamadi i za sve sorte debilbiodebilostoološa, a oni nek vrište držte lopova dok ja i slični meni posadim-o par struka paradajza i paprike u plasteniku za koji mi nitko, kao ni za bilo šta drugo, nikakvog poticaja nije dao ni u materijalu a kamoli u novcu. ovo naravno nije išlo triny, njoj zbog tenki, atomizera i duvana niš ne zamjeram samo nek dila dok ju ne sfrču....:)kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
vani to nije potrebno raditi jer je porez razuman pa ga obveznici i plaćaju
nerazumno oporezivanje paše jedino čardak uhljebima koji sjede jedan drugom na glavi i primaju plaću iz proračuna
2015-08-08
pripazi, tu bi neki mogli biti jako hudi zbog tih izjava....naime robovi moraju raditi za čardak uhljebistan i političare , a i proslavica neovisnosti košta..michaellcmacha wrote:pa da debilbiodebilosto nek zatajiva porez i nek mu partijska gamad izmišlja posao vezan uz kulturu u jebenoj pošti i nek mu se isplaćuju pitaj boga koje i kakve cifre, a to vrijedi za sve partijske gamadi i za sve sorte debilbiodebilostoološa, a oni nek vrište držte lopova dok ja i slični meni posadim-o par struka paradajza i paprike u plasteniku za koji mi nitko, kao ni za bilo šta drugo, nikakvog poticaja nije dao ni u materijalu a kamoli u novcu. ovo naravno nije išlo triny, njoj zbog tenki, atomizera i duvana niš ne zamjeram samo nek dila dok ju ne sfrču....:)kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
nerazumno oporezivanje paše jedino čardak uhljebima koji sjede jedan drugom na glavi i primaju plaću iz proračuna
jest da su na njoj samo političari i policija koja ih čuva, i tri lude babe i regoč al nema veze...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
meni cura posjetila švedsku.. ima djelova gradova gdje su sami arapi, tamo nitko neide od šveđana, a imaš ostatak grada, tipa štokolma, gdje nemožeš naći nekoga sa smeđim očima.. ono sve šveđani. .. i to je u par gradova.. ostatak švedske uredan, čist, bez divljaka, i funkcionira ko švicarski sat
Guest- Guest
Zato smo i ležerno pali kod Tute Bugara, a 300 iljada ošlo van sa tendencijom još gorega, ali no neka ja svima još gore da bi tebi bilo boljedanni1 wrote:Meni se uglavnom sviđa kako je uređeno ovo društvo
Ima doduše previše četnika i partizana al sve u svemu nije loše.
Imamo zdravu dozu korupcije,nepotizma i ležernosti i baš je OK.
Najbolja država na svijetu.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Zato smo i ležerno pali kod Tute Bugara, a 300 iljada ošlo van sa tendencijom još gorega, ali no neka ja svima još gore da bi tebi bilo boljedanni1 wrote:Meni se uglavnom sviđa kako je uređeno ovo društvo
on nesvaća da će po ovakvim trendovima, vjerojatno morati skupljati boce za 20ak godina
Guest- Guest
Kolega mi živi tamo već dvije godine i kaže da je to toliko uređeno da zapravo kad odeš vidiš kakva smo mi afrika, on radi kao neki odvjetnik i država mu šalje predmete, a supruga radi u bolnici za 10 000 eura, ali nije to već uvjeti koji su nebo i zemlja, počevši od međuljdskih odnosa, komunikacije, uvjeta i t dPinochet wrote:asilovski wrote:heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
meni cura posjetila švedsku.. ima djelova gradova gdje su sami arapi, tamo nitko neide od šveđana, a imaš ostatak grada, tipa štokolma, gdje nemožeš naći nekoga sa smeđim očima.. ono sve šveđani. .. i to je u par gradova.. ostatak švedske uredan, čist, bez divljaka, i funkcionira ko švicarski sat
ja njega isto zajebavam sa arapima, ali kaže on da su se pravila za iste naglo promijenila i da nema više cile mile, švedi jesu naivni malo, ali kad su shvatili s kim imaju posla nema tu više puno milosti, ovo što marcel lijepi je ono zapravo ista razina agitpropa kao i žutarnji samo druga strana
Kermit-
2014-04-17
kaja wrote:pripazi, tu bi neki mogli biti jako hudi zbog tih izjava....naime robovi moraju raditi za čardak uhljebistan i političare , a i proslavica neovisnosti košta..michaellcmacha wrote:pa da debilbiodebilosto nek zatajiva porez i nek mu partijska gamad izmišlja posao vezan uz kulturu u jebenoj pošti i nek mu se isplaćuju pitaj boga koje i kakve cifre, a to vrijedi za sve partijske gamadi i za sve sorte debilbiodebilostoološa, a oni nek vrište držte lopova dok ja i slični meni posadim-o par struka paradajza i paprike u plasteniku za koji mi nitko, kao ni za bilo šta drugo, nikakvog poticaja nije dao ni u materijalu a kamoli u novcu. ovo naravno nije išlo triny, njoj zbog tenki, atomizera i duvana niš ne zamjeram samo nek dila dok ju ne sfrču....:)kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
jest da su na njoj samo političari i policija koja ih čuva, i tri lude babe i regoč al nema veze...
ironično debelotijesto je i jedan od uhljeba... on je ljeva struja uhljeba, natrpana preko SDPa/HNsa.. iako 80% uhljeba i lopova su katolici i desničari, nekih 20ak% SDPovci i ljevičari..
komunjare ne spominjem jer i HDZovci i SDPovci su komunjare ,.,samo imaš desne i lijeve komuniste
Guest- Guest
Kolega mi živi tamo već dvije godine i kaže da je to toliko uređeno da zapravo kad odeš vidiš kakva smo mi afrika, on radi kao neki odvjetnik i država mu šalje predmete, a supruga radi u bolnici za 10 000 eura, ali nije to već uvjeti koji su nebo i zemlja, počevši od međuljdskih odnosa, komunikacije, uvjeta i t dPinochet wrote:asilovski wrote:heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
ja njega isto zajebavam sa arapima, ali kaže on da su se pravila za iste naglo promijenila i da nema više cile mile, švedi jesu naivni malo, ali kad su shvatili s kim imaju posla nema tu više puno milosti, ovo što marcel lijepi je ono zapravo ista razina agitpropa kao i žutarnji samo druga strana
Kermit-
2014-04-17
Neće, on je najbolji i nikad mu nije bilo bolje, forum podnosi svaku dijagnozu...inače po svim demografskim procijenama ovdje za 10 godina neće biti 3 mil. st. od toga 60% penzionera znači jedino će mu biti dobro ako se bavi lihvom ili staračkim domovimaPinochet wrote:asilovski wrote:Zato smo i ležerno pali kod Tute Bugara, a 300 iljada ošlo van sa tendencijom još gorega, ali no neka ja svima još gore da bi tebi bilo boljedanni1 wrote:Meni se uglavnom sviđa kako je uređeno ovo društvo
on nesvaća da će po ovakvim trendovima, vjerojatno morati skupljati boce za 20ak godina
Kermit-
2014-04-17
"mogo ili ne mogo preživiti" ni argumant protiv poreza.kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
kad te lopov opljačka, ni važno moreš li preživiti s ostatkon koji ti ni ukraden, tvoje pravo je da se opireš kradji bez obzira na neukradeno. važno je općenito, al ne za karakterizaciju opiranja.
2014-04-16
Ima sdp uhljeba i to samo takvih, i ne samo to već vuku pare ko ludiPinochet wrote:kaja wrote:pripazi, tu bi neki mogli biti jako hudi zbog tih izjava....naime robovi moraju raditi za čardak uhljebistan i političare , a i proslavica neovisnosti košta..michaellcmacha wrote:pa da debilbiodebilosto nek zatajiva porez i nek mu partijska gamad izmišlja posao vezan uz kulturu u jebenoj pošti i nek mu se isplaćuju pitaj boga koje i kakve cifre, a to vrijedi za sve partijske gamadi i za sve sorte debilbiodebilostoološa, a oni nek vrište držte lopova dok ja i slični meni posadim-o par struka paradajza i paprike u plasteniku za koji mi nitko, kao ni za bilo šta drugo, nikakvog poticaja nije dao ni u materijalu a kamoli u novcu. ovo naravno nije išlo triny, njoj zbog tenki, atomizera i duvana niš ne zamjeram samo nek dila dok ju ne sfrču....:)kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
ironično debelotijesto je i jedan od uhljeba... on je ljeva struja uhljeba, natrpana preko SDPa/HNsa.. iako 80% uhljeba i lopova su katolici i desničari, nekih 20ak% SDPovci i ljevičari..
komunjare ne spominjem jer i HDZovci i SDPovci su komunjare ,.,samo imaš desne i lijeve komuniste
Kermit-
2014-04-17
tebi pravo ili krivo, ali nisu ovu zemlju sjebali, i nadalje ju sjebavaju ljudi poput danija, nego ljudi poput tebe... šeks, čedo, marijan turudić... to je ekipa iz tvoje branše i većina korupcije nepotizma, gospodarskog i organiziranog kriminala je vezana uz vas jer vi ste jebiga pametna kasta koji znate kako zajebati sustav koji ste si za sebe i priredili...asilovski wrote:Zato smo i ležerno pali kod Tute Bugara, a 300 iljada ošlo van sa tendencijom još gorega, ali no neka ja svima još gore da bi tebi bilo boljedanni1 wrote:Meni se uglavnom sviđa kako je uređeno ovo društvo
2015-08-08
kaja wrote:pripazi, tu bi neki mogli biti jako hudi zbog tih izjava....naime robovi moraju raditi za čardak uhljebistan i političare , a i proslavica neovisnosti košta..michaellcmacha wrote:pa da debilbiodebilosto nek zatajiva porez i nek mu partijska gamad izmišlja posao vezan uz kulturu u jebenoj pošti i nek mu se isplaćuju pitaj boga koje i kakve cifre, a to vrijedi za sve partijske gamadi i za sve sorte debilbiodebilostoološa, a oni nek vrište držte lopova dok ja i slični meni posadim-o par struka paradajza i paprike u plasteniku za koji mi nitko, kao ni za bilo šta drugo, nikakvog poticaja nije dao ni u materijalu a kamoli u novcu. ovo naravno nije išlo triny, njoj zbog tenki, atomizera i duvana niš ne zamjeram samo nek dila dok ju ne sfrču....:)kaja wrote:svatko tko radi mora zatajivati porez jer inače ne bi mogao od čardak lešinara preživjeti nego bi morao raditi za njih kao rob
jasno da neovisnost košta i koštala je puno previše, ali što to tebi uopće znači...ti ćeš i na godinu 5.kolovoza imati dan žalosti i žalovati skupa s vučićem i ekipom s foruma. no, nije sve tako crno za vas, eno..neki dan ste slavili Mileta Tepića, sigurno još imaš muskulfiber od igranja užičkog.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ha, tko bi rekel da su ovi Marčelovi vickasti.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
je, I ruzicasti slonovi lete iznad krovovaasilovski wrote:Kolega mi živi tamo već dvije godine i kaže da je to toliko uređeno da zapravo kad odeš vidiš kakva smo mi afrika, on radi kao neki odvjetnik i država mu šalje predmete, a supruga radi u bolnici za 10 000 eura, ali nije to već uvjeti koji su nebo i zemlja, počevši od međuljdskih odnosa, komunikacije, uvjeta i t dPinochet wrote:asilovski wrote:heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
asilovski wrote:Kolega mi živi tamo već dvije godine i kaže da je to toliko uređeno da zapravo kad odeš vidiš kakva smo mi afrika, on radi kao neki odvjetnik i država mu šalje predmete, a supruga radi u bolnici za 10 000 eura, ali nije to već uvjeti koji su nebo i zemlja, počevši od međuljdskih odnosa, komunikacije, uvjeta i t dPinochet wrote:asilovski wrote:heheh 3 četvrti, inače Hrvati bježe u Švedsku ne obrnuto, ali no to se ne uklapa u glupu pričumarcellus wrote:uređeno društvo
šerijat se širi, 50 godina i ostat će im dva takva kvarta gdje nema čađavih, ako
ostatak švedske će bit mogadišu, da ne usele više ni jednog, ovi se razmnožavaju ko zecovi a šveđanke imaju jedno dijete ko i kod nas
kvaka je da se u većini gradova zapadne europe broj klanjača muhamedu udsvostruči svakih deset godina, a to je geometrijska progresija
jebote kad podu falit nesto to sva krirterije za realnost izgubi
jebo Kraljevica Marka I zemlji pade puski oganj dade
jebo Kraljevica Marka I zemlji pade puski oganj dade
2014-04-19
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
» Nećemo moći bez stranaca : U 10 godina u Hrvatskoj nestalo pola milijuna radnika
» Fico bijesan na Ukrajinu zbog sankcija Lukoilu: ‘Nećemo biti vaš talac!‘
» Crno vam se piše? U penziju ćemo tek sa 67 godina, a bez hitnih mjera uskoro nećemo ni imati za mirovine
» Vučićeva serija bisera:"Za koga ti radiš,Jerg?Ako baš nećemo biti uz bok Nemcima i Austrijom po BDP ima da bidnemo uz bok Francuskoj i Italiji"
Page 6 of 9