bi li
Page 5 of 35
Page 5 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Ma ne cenzura...kaja wrote:A cenzura .. ne moze Matemate wrote:Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
I najobjektivnija sam od svih predloženih kandidata, pa i onih od sebe :)
Naime, moj program se svodi na delete.
Tko razumio, tko ne!
:)
Smatram da je svima potreban jedan restart :)
Protiv nje sam...
Guest- Guest
Bez cenzure,no svatk omora sebi granice postaviti..kultura i dobar ukus..kaja wrote:A cenzura .. ne moze Matemate wrote:Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Tko razumio, tko ne!
Guest- Guest
A to bi jedino bilo moguće u savršeno uređenom ljudskom društvu --> Anarhiji.pismejker wrote:Bez cenzure,no svatk omora sebi granice postaviti..kultura i dobar ukus..kaja wrote:A cenzura .. ne moze Matemate wrote:Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:
Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)
Tko razumio, tko ne!
red wolf-
2016-02-10
kaja wrote:Dobro njima je izdajica svatko.. osim Mladena Pavkovića i biskupa Kosica..pismejker wrote:ufff,itekoko,nedavno su ga teta-Mety,Fučina,Regoč uhvatili u skare i proglasili ga komunjarom,izdajicom ovim i onim...kaja wrote:Ma neee..pismejker wrote:Imam filling da ga Čardak-.bojna izlaze pritisku,jerbo nepocudni rulaju Forumom,a kao slucajno se tu nasao bas Toten....dajte najte,pa tko je tu naivan...kaja wrote:
A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?
Kic uvaljuje drugom vrutji krumpir..
Guest- Guest
Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Reci im istinu, demokracija je farsa...hahahahahahahahahahahahakaja wrote:Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
red wolf-
2016-02-10
Pa sretno ti bilo...mate wrote:Ne moraš, ja ću biti admin! :)
red wolf-
2016-02-10
I mene si nasmijao s tim svojim napisanim smijehom :)red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Reci im istrinu, demokracija je farsa...hahahahahahahahahahahahakaja wrote:Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
Guest- Guest
Vama ljudima se treba smijati...mate wrote:I mene si nasmijao s tim svojim napisanim smijehom :)red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Reci im istrinu, demokracija je farsa...hahahahahahahahahahahahakaja wrote:Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
red wolf-
2016-02-10
Ja sam uvjerena u to :Dred wolf wrote:Pa sretno ti bilo...mate wrote:Ne moraš, ja ću biti admin! :)
Guest- Guest
Nedostajem ti na tvojoj temi :)red wolf wrote:Vama ljudima se treba smijati...mate wrote:I mene si nasmijao s tim svojim napisanim smijehom :)red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Reci im istrinu, demokracija je farsa...hahahahahahahahahahahahakaja wrote:Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
A, joooj....:)
Guest- Guest
Ne zanima me...Brinu me druge stvari...mate wrote:Ja sam uvjerena u to :Dred wolf wrote:Pa sretno ti bilo...mate wrote:Ne moraš, ja ću biti admin! :)
red wolf-
2016-02-10
veber-
2014-12-30
Pa ne baš...Vaš svijet ide nepovratno ka svom...mate wrote:Nedostajem ti na tvojoj temi :)red wolf wrote:Vama ljudima se treba smijati...mate wrote:I mene si nasmijao s tim svojim napisanim smijehom :)red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...Reci im istrinu, demokracija je farsa...hahahahahahahahahahahahakaja wrote:Sutra cu vam reci tko ce biti admin. Ne trebate glasati , nije demokracija za svakoga.
A, joooj....:)
red wolf-
2016-02-10
veber wrote:Zakaj nema i treća mogućnost, jebe mi se za admine?
red wolf-
2016-02-10
Neki dan sam bila u tvom gradu. Zašto se more tamo ne osjeti?red wolf wrote:Ne zanima me...Brinu me druge stvari...mate wrote:Ja sam uvjerena u to :Dred wolf wrote:Pa sretno ti bilo...mate wrote:Ne moraš, ja ću biti admin! :)
Guest- Guest
Pa pokušaj se dokazati i u toj opciji :)veber wrote:Zakaj nema i treća mogućnost, jebe mi se za admine?
Guest- Guest
Page 5 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35
Page 5 of 35