bi li
Page 20 of 35
Page 20 of 35 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
e čestitam forumskoj kolegici, mi iz hercegbosanskog departmana nadamo se dobroj suradnji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa nisam dosadan iznosim samo cinjenice..koje i ti znas...kaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oni dani u mjesecu su mukaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Zato ne smije samostalno banirativuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
Nekulturno izražavanje =15 minuta ključ na temu
Ohladite
Onda otključaš pa ako se nastavi ključ 30 minuta
Novo hlađenje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
dogovoreno?
2015-09-08
to bi bila zloupotreba položaja a nama oponentima čardaku to nije svojstvenoLeviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
2015-08-15
a msm..kuka od jutra...ne bi da sam ga banirala toliko čangrizav bioEva_ wrote:Oni dani u mjesecu su mukaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2015-08-15
Vi Kaju malo podcjenjujete. Nije ona pizda.Leviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
2017-03-21
hm...zapravo zloupotreba polozaja bi bila agresivno napad forumasa u inferiornom polozaju... ...ti si tu da korigiras a ne da se svađas..moras biti neutralna..kaja wrote:to bi bila zloupotreba položaja a nama oponentima čardaku to nije svojstvenoLeviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
2015-09-08
ko je rekao da je pizda?Eva_ wrote:Vi Kaju malo podcjenjujete. Nije ona pizda.Leviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
ne provociraj ;D
2015-09-08
Ti ko da si žensko...vuksadinare wrote:pa nisam dosadan iznosim samo cinjenice..koje i ti znas...kaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
Ako ja kao jedan od izglednih kandidata šutim, zašuti i ti...
Tako je kako je, hrvati očito još nisu spremni za demokratski iskorak u jednoumlje i autokraciju, pokušao sam ali ne ide...
Kaji želim strpljenja i razbora...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
I ti i Vuk indirektno svojim naputcima i regulama kak postupat kao adminica.Leviathan2 wrote:ko je rekao da je pizda?Eva_ wrote:Vi Kaju malo podcjenjujete. Nije ona pizda.Leviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
ne provociraj ;D
2017-03-21
ne mogu...pravica ispred svega..i moram upozoravati novog admina koje su mu duznosti da ne bi upao u sukob interesa vlastitih naravno..Totenkopf wrote:Ti ko da si žensko...vuksadinare wrote:pa nisam dosadan iznosim samo cinjenice..koje i ti znas...kaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:
Bujna ti je mašta po običaju.
Tako je kako je, hrvati očito još nisu spremni za demokratski iskorak u jednoumlje i autokraciju, pokušao sam ali ne ide...
2015-09-08
Jel da, kupit ćemo mu suknju. Zaslužil je danas.Totenkopf wrote:Ti ko da si žensko...vuksadinare wrote:pa nisam dosadan iznosim samo cinjenice..koje i ti znas...kaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:
Bujna ti je mašta po običaju.
2017-03-21
Totenkopf wrote:Ti ko da si žensko...vuksadinare wrote:pa nisam dosadan iznosim samo cinjenice..koje i ti znas...kaja wrote:dobro daj nemoj biti dosadan..vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2015-08-15
i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
2015-08-15
Page 20 of 35 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 27 ... 35
Page 20 of 35