bi li
Page 4 of 35
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Opa, konkurencija :)kaja wrote:Nije potrebno.
Eventualno ja :)
Koji je tvoj program? :)
Guest- Guest
Ukratko , sve obrnuto od totenovog.mate wrote:Opa, konkurencija :)kaja wrote:Nije potrebno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tja..isto sto i Veliki Brat u Orwellovoj 1984...i toje to... crno bijeli film i ono sto ti ja dopustim da gledas...kazem komjunizem,no Toten to ne kuzi,posto je odrastao u komjunizmu..refleksno odbija sve sto mu je ideologijom implementirano,iako nema nikakvih stvarnih temelja niti oslonac za takve stavove...mate wrote:Toten nešto nudi, ja ne nudim ništa, osim, ništa :)
Guest- Guest
A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
2015-08-15
Dobro je, nemam konkurencije :)kaja wrote:Ukratko , sve obrnuto od totenovog.mate wrote:Opa, konkurencija :)kaja wrote:Nije potrebno.
Guest- Guest
Imam filling da ga Čardak-.bojna izlaze pritisku,jerbo nepocudni rulaju Forumom,a kao slucajno se tu nasao bas Toten....dajte najte,pa tko je tu naivan...kaja wrote:A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
Kic uvaljuje drugom vrutji krumpir..
Guest- Guest
Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
2015-08-15
Ma neee..pismejker wrote:Imam filling da ga Čardak-.bojna izlaze pritisku,jerbo nepocudni rulaju Forumom,a kao slucajno se tu nasao bas Toten....dajte najte,pa tko je tu naivan...kaja wrote:A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
2015-08-15
Mata je nasa cura,tu na forumu..kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Pa rekoh,Kic je dostatan..atmosfera je uljudjena i to je to...jedino cisto onako da zamjeni Kica u tehnickom smislu..ne nesto sto ce Forum pretvoriti u Euroaziju ili Oceaniju..
evo da lupim u zrak..Villi,sto godina je tu,nikad nikog nije uvrijedio,pitom i objektivan...
Guest- Guest
Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
I najobjektivnija sam od svih predloženih kandidata, pa i onih od sebe :)
Naime, moj program se svodi na delete.
Tko razumio, tko ne!
:)
Guest- Guest
A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Tko razumio, tko ne!
2015-08-15
Da.pismejker wrote:Mata je nasa cura,tu na forumu..kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Pa rekoh,Kic je dostatan..atmosfera je uljudjena i to je to...jedino cisto onako da zamjeni Kica u tehnickom smislu..ne nesto sto ce Forum pretvoriti u Euroaziju ili Oceaniju..
evo da lupim u zrak..Villi,sto godina je tu,nikad nikog nije uvrijedio,pitom i objektivan...
2015-08-15
Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Tko razumio, tko ne!
Smatram da je svima potreban jedan restart :)
Guest- Guest
A cenzura .. ne moze Matemate wrote:Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Tko razumio, tko ne!
2015-08-15
ufff,itekoko,nedavno su ga teta-Mety,Fučina,Regoč uhvatili u skare i proglasili ga komunjarom,izdajicom ovim i onim...kaja wrote:Ma neee..pismejker wrote:Imam filling da ga Čardak-.bojna izlaze pritisku,jerbo nepocudni rulaju Forumom,a kao slucajno se tu nasao bas Toten....dajte najte,pa tko je tu naivan...kaja wrote:A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
Guest- Guest
Treba ukinuti admine...Ionako ne rade svoj posao...
red wolf-
2016-02-10
Dobro njima je izdajica svatko.. osim Mladena Pavkovića i biskupa Kosica..pismejker wrote:ufff,itekoko,nedavno su ga teta-Mety,Fučina,Regoč uhvatili u skare i proglasili ga komunjarom,izdajicom ovim i onim...kaja wrote:Ma neee..pismejker wrote:Imam filling da ga Čardak-.bojna izlaze pritisku,jerbo nepocudni rulaju Forumom,a kao slucajno se tu nasao bas Toten....dajte najte,pa tko je tu naivan...kaja wrote:A tebi se ne radi, ljenčario bi ha?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
2015-08-15
Ma ne cenzura...kaja wrote:A cenzura .. ne moze Matemate wrote:Ne, ne...ja bih sve obrisala :)kaja wrote:A delete .. a nemoj, onda nitko ne bi pisao.mate wrote:Ja sam žensko, al moderna, štob se reklo unisex :)kaja wrote:Osim kica ne vidim nekog objektivnog, orion, Maximum ali on ne pise bas, dzango al bojim se kad bi ga prebacilo na monarhiju :), hmmm... ko jos , matu ne znam bas a kandidirao se vidim, Eva, nemam pojma tko jos
Tko razumio, tko ne!
Protiv nje sam...
Guest- Guest
Page 4 of 35 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35
Page 4 of 35