bi li
Page 2 of 35
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
forum se i temelji na raspravi,ne jednom stavu.,.to postaje dosadno imponirati na istom misljenju,e sad,ako su Čardak-bojna slabi na umnom nivou oponirati Oponentima,e onda jebi ga..nije problem sveg onog nabrojanog,nego onog sto nije kadar uzvratiti argumentirano..
Guest- Guest
ko su kandidati?kic wrote:volili jos jednog admina, ako da, slusam prijedloge!
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Program je tu, javan i transparentan...
Neka netko drugi iznese svoj, a narod će na koncu odlučiti...
Neka netko drugi iznese svoj, a narod će na koncu odlučiti...
daj malo to revidiraj..o cemu cemo raspravljati i sprdati se ako nema Druge strane?Diviti se sami sebima??
Guest- Guest
T.- Posts : 17557
2014-04-14
zvuci dosadno...nije tu forum radi tebea,nego ti radi foruma..kujis,ti si sluga nama..
zaboravi na drugu polovicu 90tih i prvu 2K..kad su admini bili bogovi za tek orutavjele pishulje...
zaboravi na drugu polovicu 90tih i prvu 2K..kad su admini bili bogovi za tek orutavjele pishulje...
Guest- Guest
2014-04-14
Ali ja govorim istinu! :)Totenkopf wrote:Ja samo nudim ljudima što oni žele...
Za sada sam u vodstvu...
Guest- Guest
gdje pise?Totenkopf wrote:Ja samo nudim ljudima što oni žele...
Za sada sam u vodstvu...
Guest- Guest
Na 1. strani...pismejker wrote:gdje pise?Totenkopf wrote:Ja samo nudim ljudima što oni žele...
Za sada sam u vodstvu...
2014-04-14
Pa netko ti mora biti opozicija, zar ne? :)Totenkopf wrote:Ali ljudi ne žele čuti istinu...
Guest- Guest
mudri ljudi Totenkazu..Istina je negdje na sredini izmedju oponenata...nikako kod biulo koga u potpunosti...Totenkopf wrote:Ali ljudi ne žele čuti istinu...
Guest- Guest
To nije glasanje...noorka i Iskra napisale potvrdu,i to je to...Totenkopf wrote:Na 1. strani...pismejker wrote:gdje pise?Totenkopf wrote:Ja samo nudim ljudima što oni žele...
Za sada sam u vodstvu...
treba onoj brojac staviti i napisati kandidate...
ovo ne prolazi..barem ne legality...
Guest- Guest
naravno...malo se Toten zaigrao,kao ono,Admin bogi batina,a kad ga konsultiraju pravi vlasnici Foruma,onda bude kisela faca..mate wrote:Postoji i viša instanca! :)
Guest- Guest
Page 2 of 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Page 2 of 35