bi li
Page 19 of 35
Page 19 of 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
Ima mogućnost privremeno ili trajno ključanje tema ako oće
dovoljno je moje prisustvo
Drugo je ako si admin bez mogućnosti samostalno baniranja, onda može
Uostalom privremeno ključanje tema je ok
S druge strane napišeš gore gdje je netko pretjerao pa netko to vidi pa ako je stvarno tako jedan dan hlađenje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pazi ti to....a ja ništa, uopće ne upotrebljavam instrumente prisile...Eva_ wrote:Regoč već sigurno u Austriji traži azil i nosi svoje pečate sa sobom. Cijel čardak uhljebistan bježi ka Bleiburgu.kaja wrote:kic kako si ti pogodio sa mnom, nevjerojatno ..
pazi ja ne moram ni banirati
ništa, samo dođem i kažem dobar dan..
mene treba za predsjednicu staviti..ozbiljno
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Autoritet se ne postiže dernjavom, prijetnjama ili silom. To se osjeti i šutnjom.kaja wrote:pazi ti to....a ja ništa, uopće ne upotrebljavam instrumente prisile...Eva_ wrote:Regoč već sigurno u Austriji traži azil i nosi svoje pečate sa sobom. Cijel čardak uhljebistan bježi ka Bleiburgu.kaja wrote:kic kako si ti pogodio sa mnom, nevjerojatno ..
pazi ja ne moram ni banirati
ništa, samo dođem i kažem dobar dan..
mene treba za predsjednicu staviti..ozbiljno
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ako ćete ovako onda možete i dvadeset žena postaviti za admine i nikakvih problema neće bitRayMabus wrote:Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
S druge strane napišeš gore gdje je netko pretjerao pa netko to vidi pa ako je stvarno tako jedan dan hlađenje
2014-04-11
ma ti ćeš s nama zaboraviti i na emančipačiju i postati ljubitelj žena...RayMabus wrote:Ako ćete ovako onda možete i dvadeset žena postaviti za admine i nikakvih problema neće bitRayMabus wrote:Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
2015-08-15
pa cuj ajmo postaviti stvari na mjesto..nekidan ne nekidan nego iz dana u dan kaja i norka su se vrijeđali na mrtvo ime..padale su teske rijeci...dopslovce teskle rijeci..i sad tko garantira da bi kaja recimo bila nepristrana u slucaju norke da je nema na piku ili zubu i d aje ne bi banirala za neku sitniju stvar..?..tko to moze garantuirati?..kaja?...tesko..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jeste samo me ne smiješ banirati kad ti napišem puši kurackaja wrote:ma ti ćeš s nama zaboraviti i na emančipačiju i postati ljubitelj žena...RayMabus wrote:Ako ćete ovako onda možete i dvadeset žena postaviti za admine i nikakvih problema neće bitRayMabus wrote:Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
2014-04-11
Ja, Kaja je fair play igračica.vuksadinare wrote:pa cuj ajmo postaviti stvari na mjesto..nekidan ne nekidan nego iz dana u dan kaja i norka su se vrijeđali na mrtvo ime..padale su teske rijeci...dopslovce teskle rijeci..i sad tko garantira da bi kaja recimo bila nepristrana u slucaju norke da je nema na piku ili zubu i d aje ne bi banirala za neku sitniju stvar..?..tko to moze garantuirati?..kaja?...tesko..
2017-03-21
drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2015-09-08
..no sto ako s ezakace norka i kaja?..sto nije nemoguce dapace vrlo moguce i cesto..sto onda?Eva_ wrote:Ja, Kaja je fair play igračica.vuksadinare wrote:pa cuj ajmo postaviti stvari na mjesto..nekidan ne nekidan nego iz dana u dan kaja i norka su se vrijeđali na mrtvo ime..padale su teske rijeci...dopslovce teskle rijeci..i sad tko garantira da bi kaja recimo bila nepristrana u slucaju norke da je nema na piku ili zubu i d aje ne bi banirala za neku sitniju stvar..?..tko to moze garantuirati?..kaja?...tesko..
2015-09-08
Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2017-03-21
Ali možeš privremeno zaključati temu radi Nekulturan izražavanjaRayMabus wrote:Jeste samo me ne smiješ banirati kad ti napišem puši kurackaja wrote:ma ti ćeš s nama zaboraviti i na emančipačiju i postati ljubitelj žena...RayMabus wrote:Ako ćete ovako onda možete i dvadeset žena postaviti za admine i nikakvih problema neće bitRayMabus wrote:Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:
ja ni ne trebam banirati, sami se baniraju
15 minuta kjuč
Hlađenje
2014-04-11
Ništa, kao i dosad. Sve u rok službe.vuksadinare wrote:..no sto ako s ezakace norka i kaja?..sto nije nemoguce dapace vrlo moguce i cesto..sto onda?Eva_ wrote:Ja, Kaja je fair play igračica.vuksadinare wrote:pa cuj ajmo postaviti stvari na mjesto..nekidan ne nekidan nego iz dana u dan kaja i norka su se vrijeđali na mrtvo ime..padale su teske rijeci...dopslovce teskle rijeci..i sad tko garantira da bi kaja recimo bila nepristrana u slucaju norke da je nema na piku ili zubu i d aje ne bi banirala za neku sitniju stvar..?..tko to moze garantuirati?..kaja?...tesko..
2017-03-21
nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2015-09-08
da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
2015-08-15
Kaj se ti miješaš u ženske spike. Prava si baba. Bumo ti kiklu kupile.vuksadinare wrote:nije jer znam...rijeci poput odi pusit srpske kurceve ili picketino ofucana..dovoljan su razlog da je fajt zagarantiran i dalje ako norka pristupi forumu..jedino rjesenje..međusobno izbjegavanje..ili trajno baniranje odnosno napustanje foruma sa strane norke..Eva_ wrote:Bujna ti je mašta po običaju.vuksadinare wrote:drugo norka nema namjeru se miriti sa kajom ko ni kaja sa norkom...ali sad je kaja u prednosti ona je admin...i u slucaju nove svađe ode norka u ban...
2017-03-21
Kaja, ex desničarka....sada nabrijana liberalka kao admin zatjerat će strah pravašima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
e čestitam forumskoj kolegici, mi iz hercegbosanskog departmana nadamo se dobroj suradnji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 19 of 35 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 27 ... 35
Page 19 of 35