bi li
Page 11 of 35
Page 11 of 35 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Ne može. On se prodaje za sendvič.vuksadinare wrote:zasto en pizzon on je manjinac...eto ja bi bas pizzona za admina..Eva_ wrote:Dobro, mogu još Asila i Jastreb, i to je to. Popunjeno. Eventualno, Ero kao predstavnik manjinaca.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:
najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
ako mi obecas da ces dovesti kolindu,
da sedi pored mene za stolom,
ko pored vucica, ok, pristajem )
Guest- Guest
Jesi...Bices Mis Zabele...pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
Stanojko wrote:Jesi...Bices Mis Zabele...pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
hahahahahahaha
Guest- Guest
eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
2015-09-08
dragi moji birači..ja bi vam pustila svoju pobjedničku pjesmu..ona je malo sjetna kakvi su neki i danas nezadovoljni rezultatom a ujedno i nosi poruku što očekujem od nekih u budućnosti u refrenu :
uživajte!
uživajte!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
ne, hvala vucko
nije meni mesto da budem bilo sta sem clama na ovom forumu
Guest- Guest
Ne može Pizzon, ulažem veto.vuksadinare wrote:eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..e 'bem te...koji si papak...pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
ne, hvala vucko
2015-09-08
Eva_ wrote:Ne može Pizzon, ulažem veto.vuksadinare wrote:eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..pizzon wrote:el sam vec izabran,
da zakazem
inauguraciju )
suvisno
Guest- Guest
Nemoj Tomu ovako rano. Bićemo pijani do podne.kaja wrote:dragi moji birači..ja bi vam pustila svoju pobjedničku pjesmu..ona je malo sjetna kakvi su neki i danas nezadovoljni rezultatom a ujedno i nosi poruku što očekujem od nekih u budućnosti u refrenu :
uživajte!
2014-04-19
Nema kod njega ništa za džabe, Daj sendvič pa da pričate.vuksadinare wrote:..e 'bem te...koji si papak...pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh on sad na šegu...a ovo nije šega...podupirem te kao kandidata tvoje je samo da kazes da ili ne..pizzon wrote:vuksadinare wrote:
bices polako..ni vucic nije odmah uskocio na funkciju samo tako..tvoje je da izrazis zelju d abudes admin i smaim time te se ne moze ignorirati..
ne, hvala vucko
2014-04-19
pa moramo proslaviti malodzango wrote:Nemoj Tomu ovako rano. Bićemo pijani do podne.kaja wrote:dragi moji birači..ja bi vam pustila svoju pobjedničku pjesmu..ona je malo sjetna kakvi su neki i danas nezadovoljni rezultatom a ujedno i nosi poruku što očekujem od nekih u budućnosti u refrenu :
uživajte!
2015-08-15
Da zovemo Norku na žurku?kaja wrote:pa moramo proslaviti malodzango wrote:Nemoj Tomu ovako rano. Bićemo pijani do podne.kaja wrote:dragi moji birači..ja bi vam pustila svoju pobjedničku pjesmu..ona je malo sjetna kakvi su neki i danas nezadovoljni rezultatom a ujedno i nosi poruku što očekujem od nekih u budućnosti u refrenu :
uživajte!
2014-04-19
da, s njim ćemo održavati diplomatske odnose iako on ne prikazuje baš volju narodukic wrote:
pizzon je nas posebni ambasador lose volje preko istocnih rijekah..
ali ni mi pa..:)
2015-08-15
pauzira...da bude uvjerljivija ...shvatila je da ne može biti četri u jedan, a nije nessdzango wrote:Da zovemo Norku na žurku?kaja wrote:pa moramo proslaviti malodzango wrote:Nemoj Tomu ovako rano. Bićemo pijani do podne.kaja wrote:dragi moji birači..ja bi vam pustila svoju pobjedničku pjesmu..ona je malo sjetna kakvi su neki i danas nezadovoljni rezultatom a ujedno i nosi poruku što očekujem od nekih u budućnosti u refrenu :
uživajte!
2015-08-15
kaja wrote:da, s njim ćemo održavati diplomatske odnose iako on ne prikazuje baš volju narodukic wrote:
pizzon je nas posebni ambasador lose volje preko istocnih rijekah..
ali ni mi pa..:)
prepoznali smo se, braca po tiraniji
Page 11 of 35 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 23 ... 35
Page 11 of 35