bi li
Page 21 of 35
Page 21 of 35 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Di je drugarica danas da čestita? :)Leviathan2 wrote:ok, al imas zabranu bananja norke u cat fajtovima pa cak i kad fajta s tobomkaja wrote:da.Leviathan2 wrote:cek, nes sam propustio, da ne citam sve
jel to kaja admin?
dogovoreno?
Trinity-
2014-04-17
mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Auuuuu...Bre, ovo ko spanska serija... jedan kuka, drugi sece vene, treci se bacaju pod saobracaj...
Anti-Norka koalicija.kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
jedino ti imaš nešto protiv legalnih izbora
2015-08-15
Zato i jesmo ovde.Stanojko wrote:Auuuuu...Bre, ovo ko spanska serija... jedan kuka, drugi sece vene, treci se bacaju pod saobracaj...
I demokratskih.kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
2014-04-19
da. brojali glasova do jutra. sve jasno, sve transparentnodzango wrote:I demokratskih.kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
ja osobno vadila iz kutije, ja, ja, ja, opet ja
rekoh kic ništa...ja ću biti..
2015-08-15
kako samo ja?..tu je i ray...i levi..toten je tu malo neodlucan..bi ne bi... ...ja nisam protiv tebe kao tebe..neko nacina na koji si izabrana 'preko reda' bez sluzbenog natjecaja..kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kako "preko reda"? Kaja ima najbolje noge. Kraj.vuksadinare wrote:kako samo ja?..tu je i ray...i levi..toten je tu malo neodlucan..bi ne bi... ...ja nisam protiv tebe kao tebe..neko nacina na koji si izabrana 'preko reda' bez sluzbenog natjecaja..kaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
Vuce, kaja će ti doć glave, tebi i tvom radikalizmu....
ublaži malo retoriku
ublaži malo retoriku
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja bih da Vuk bude prva pratilja adminice i da više završi taj plač i naricanje. Ne mogu to više slušat, knedla mi u grlu i suze mi oči.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Legalni su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
Last edited by dzango on 5/10/2017, 15:43; edited 1 time in total
Sad mi javlja s poskok.info da je i Dodik podržao kaju.
znači nema šta da se priča više.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta čeka Tramp?epikur37 wrote:Sad mi javlja s poskok.info da je i Dodik podržao kaju.
2014-04-19
I Volođa Putin tože pozdravljaet Kaćušu i jejo vibor za prezidentku foruma.epikur37 wrote:Sad mi javlja s poskok.info da je i Dodik podržao kaju.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kic nemože sve vremenski povatat pa onda oće još nekog ok ali onda nema samostalnog baniranjadzango wrote:Legelani su jer im je dato pravo da se izjasne. Ali Kic odlučuje.RayMabus wrote:Pa nisu legalni većina je bila protiv još adminakaja wrote:ne mogu kada rovariš protiv mene od jutra, da mi zabiješ nož u leđavuksadinare wrote:mogla si mene nista te ne kosta...kaja wrote:i dosta sa savjetima...ako mi bude trebao savjet pitati ću Evu...imam ja pravo sama svoje savjetnike odabrati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 21 of 35 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 35
Page 21 of 35