bi li
Page 18 of 35
Page 18 of 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Šta im je ovaj uradio? Nije ih valjda opalio?kaja wrote:išli su me prijaviti biskupu Košiću da se tako više ne da živjeti, da je agresija i da sam udba..dzango wrote:Gde su se zagubili?vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Prvo to pa na posao ..prijedlog obiteljskog zakona...- E sada, možemo dalje i samo da se zna staviti u cl.3 stavak 4. da zena mora vjerna muzu i obrnutodzango wrote:Šta im je ovaj uradio? Nije ih valjda opalio?kaja wrote:išli su me prijaviti biskupu Košiću da se tako više ne da živjeti, da je agresija i da sam udba..dzango wrote:Gde su se zagubili?vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
code name: mehkoprdnivuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
ne treba..nece se vise ukljucit...primjetit ce seRoy_Bean wrote:code name: mehkoprdnivuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Oki dokivuksadinare wrote:ne treba..nece se vise ukljucit...primjetit ce seRoy_Bean wrote:code name: mehkoprdnivuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
Autocenzururali su se znaci kao i crveni kmeri nakon pada njihovog rezima
2015-08-15
Meni savršeno jasno da kicu dopizdilo trčati za erom spajati njegove teme o kraljici
I meni bi
Al previše admina na broj korisnika nije baš ok riješenje
U biti onda nebi smjeli banirati mogu spajanje tema i ključ na temu privremeno ili trajno
I meni bi
U biti onda nebi smjeli banirati mogu spajanje tema i ključ na temu privremeno ili trajno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longi, opusti se. Neš ni osjetit Kajin bič. Ima nježnu žensku ručicu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja sam još jučer glasa protiv tako da to nema veze s kajom ili nekim posebno
Previše admina nevalja a ako ćete već stavljati onda stavite ovako tj nemože samostalno banirati
Previše admina nevalja a ako ćete već stavljati onda stavite ovako tj nemože samostalno banirati
2014-04-11
Uopće se nerad o njoj isto bi vrijedilo i za svakog drugogEva_ wrote:Longi, opusti se. Neš ni osjetit Kajin bič. Ima nježnu žensku ručicu.
2014-04-11
Eru ja hendlam.RayMabus wrote:Meni savršeno jasno da kicu dopizdilo trčati za erom spajati njegove teme o kraljici
I meni bi
2017-03-21
Ma znam, malo te zezam. Ali, trebala je Kaju uhljebit.RayMabus wrote:Uopće se nerad o njoj isto bi vrijedilo i za svakog drugogEva_ wrote:Longi, opusti se. Neš ni osjetit Kajin bič. Ima nježnu žensku ručicu.
2017-03-21
zapravo ray hoce dati savjet kicu d austedi na adminima a ne jos da uhljebljuje i to zene..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije riječ o kaji, previše admina nevalja a ako već ideš na to onda nema samostalno banirati može spajanje tema, promjene naslovna te ključanje tema privremeno ili trajno
2014-04-11
Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
Ima mogućnost privremeno ili trajno ključanje tema ako oće
2014-04-11
ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
dovoljno je moje prisustvo
2015-08-15
kic kako si ti pogodio sa mnom, nevjerojatno ..
pazi ja ne moram ni banirati
ništa, samo dođem i kažem dobar dan..
mene treba za predsjednicu staviti..ozbiljno
2015-08-15
kaja wrote:kic kako si ti pogodio sa mnom, nevjerojatno ..
Regoč već sigurno u Austriji traži azil i nosi svoje pečate sa sobom. Cijel čardak uhljebistan bježi ka Bleiburgu.kaja wrote:kic kako si ti pogodio sa mnom, nevjerojatno ..
2017-03-21
Nisi bitna ti nego previše admina nevaljakaja wrote:ja ni ne trebam banirati, sami se banirajuRayMabus wrote:Pa može kaja bit admin samo onda nema samostalno banirati
dovoljno je moje prisustvo
Drugo je ako si admin bez mogućnosti samostalno baniranja, onda može
Uostalom privremeno ključanje tema je ok
S druge strane napišeš gore gdje je netko pretjerao pa netko to vidi pa ako je stvarno tako jedan dan hlađenje
2014-04-11
Page 18 of 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Page 18 of 35