bi li
Page 17 of 35
Page 17 of 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.kofein wrote:dzango wrote:To mi radi Evo.
Zvučiš kao Adolf
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
zato sto sam znao da ovaj izbor na dobro nece ispasti...nema veze sto ej privatni forum..ali s ebar iz neke uljudnosti ili kolegijalnosti moglo pitati kolege koga bi vi predlozili za admina..i to je to...nema tu puno mukeEva_ wrote:Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..Eva_ wrote:Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa ja te pitam opet kaj to fali Kaji? I kaj je to ona loše ikome učinila kao adminica da skačeš na zadnje noge? Koji ti je kurac, imaš mengu?vuksadinare wrote:zato sto sam znao da ovaj izbor na dobro nece ispasti...nema veze sto ej privatni forum..ali s ebar iz neke uljudnosti ili kolegijalnosti moglo pitati kolege koga bi vi predlozili za admina..i to je to...nema tu puno mukeEva_ wrote:Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..Eva_ wrote:Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
Last edited by Eva_ on Thu 5 Oct - 13:19; edited 1 time in total
2017-03-21
previse osobnih sukoba..nije dobra karakteristika za admina..to ej to...dakle smanjena mogucnost nepristarnosti..a zna s ekoliko ej kaja i zapaljivog karaktera...dobro kaze ray dovoljan je i jedan do dva admina sve drugo je anarhija..dakle nisam jedini koji tako misliEva_ wrote:Pa ja te pitam opet kaj to fali Kaji? I kaj je to ona loše ikome učinila kao adminica da skačeš na zadnje noge? Koji ti je kurac, imaš mengu?vuksadinare wrote:zato sto sam znao da ovaj izbor na dobro nece ispasti...nema veze sto ej privatni forum..ali s ebar iz neke uljudnosti ili kolegijalnosti moglo pitati kolege koga bi vi predlozili za admina..i to je to...nema tu puno mukeEva_ wrote:Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..Eva_ wrote:
Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije ovo forum hr pa treba deset admina
Ako već imaš pomoćnik onda oni ne smiju banirati ali mogu zaključati teme privremeno ili trajno
Ako već imaš pomoćnik onda oni ne smiju banirati ali mogu zaključati teme privremeno ili trajno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kao adminica nije učinila niti jednu pogrešku i tvoj prigovor se ne uvažava.vuksadinare wrote:previse osobnih sukoba..nije dobra karakteristika za admina..to ej to...dakle smanjena mogucnost nepristarnosti..a zna s ekoliko ej kaja i zapaljivog karaktera...dobro kaze ray dovoljan je i jedan do dva admina sve drugo je anarhija..dakle nisam jedini koji tako misliEva_ wrote:Pa ja te pitam opet kaj to fali Kaji? I kaj je to ona loše ikome učinila kao adminica da skačeš na zadnje noge? Koji ti je kurac, imaš mengu?vuksadinare wrote:zato sto sam znao da ovaj izbor na dobro nece ispasti...nema veze sto ej privatni forum..ali s ebar iz neke uljudnosti ili kolegijalnosti moglo pitati kolege koga bi vi predlozili za admina..i to je to...nema tu puno mukeEva_ wrote:Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:
jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..
Tebi smeta kaj je žena adminica, a imate dva muška.
Morat ćete prihvatiti emancipirani forum i ti i Longi.
2017-03-21
Eva_ wrote:Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.kofein wrote:dzango wrote:To mi radi Evo.
Zvučiš kao Adolf
Ček, nisam u toku...za admina? :)
Guest- Guest
Meni ne smeta ali ako ćete tako onda pomoćni admini nebi smjeli banirati
Mogu zaključati teme privremeno ili trajno te spajanje tema ako se otvore dvije iste
To je sve
Mogu zaključati teme privremeno ili trajno te spajanje tema ako se otvore dvije iste
To je sve
2014-04-11
Pa da, Totenkofein wrote:Eva_ wrote:Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.kofein wrote:dzango wrote:To mi radi Evo.
Zvučiš kao Adolf
2017-03-21
Ustavnom su žene jednake s muškarcima i nema kaj za Kaju vrijedit neka ograničenja. To ti ograničavaj svoju mačku, a ne žensku predstavnicu na forumu. Svašta!RayMabus wrote:Meni ne smeta ali ako ćete tako onda pomoćni admini nebi smjeli banirati
To je sve
2017-03-21
Eva_ wrote:Pa da, Totenkofein wrote:Eva_ wrote:Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.kofein wrote:dzango wrote:To mi radi Evo.
Zvučiš kao Adolf
Glasovao sam "Ne" u neznanju. Bila bi fora da imamo admina "konanskog" tipa, pa da nas malo udruži protiv sebe, ovako...Kic ljudina, nemoš ga pravo ni izvrijeđat jer je ljudstvo.
Guest- Guest
Predlažem Marčela. Joj, kaj bi se iživljavalakofein wrote:Eva_ wrote:Pa da, Totenkofein wrote:Eva_ wrote:Forumski Wolfie nam je rezigniran jer je opet izgubio.kofein wrote:
Zvučiš kao Adolf
Glasovao sam "Ne" u neznanju. Bila bi fora da imamo admina "konanskog" tipa, pa da nas malo udruži protiv sebe, ovako...Kic ljudina, nemoš ga pravo ni izvrijeđat jer je ljudstvo.
2017-03-21
I on je voleo BG sindikat?kofein wrote:dzango wrote:To mi radi Evo.
Zvučiš kao Adolf
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ovo nije vezano uz nju nego općenitoEva_ wrote:Ustavnom su žene jednake s muškarcima i nema kaj za Kaju vrijedit neka ograničenja. To ti ograničavaj svoju mačku, a ne žensku predstavnicu na forumu. Svašta!RayMabus wrote:Meni ne smeta ali ako ćete tako onda pomoćni admini nebi smjeli banirati
To je sve
2014-04-11
Eva_ wrote:Kao adminica nije učinila niti jednu pogrešku i tvoj prigovor se ne uvažava.vuksadinare wrote:previse osobnih sukoba..nije dobra karakteristika za admina..to ej to...dakle smanjena mogucnost nepristarnosti..a zna s ekoliko ej kaja i zapaljivog karaktera...dobro kaze ray dovoljan je i jedan do dva admina sve drugo je anarhija..dakle nisam jedini koji tako misliEva_ wrote:Pa ja te pitam opet kaj to fali Kaji? I kaj je to ona loše ikome učinila kao adminica da skačeš na zadnje noge? Koji ti je kurac, imaš mengu?vuksadinare wrote:zato sto sam znao da ovaj izbor na dobro nece ispasti...nema veze sto ej privatni forum..ali s ebar iz neke uljudnosti ili kolegijalnosti moglo pitati kolege koga bi vi predlozili za admina..i to je to...nema tu puno mukeEva_ wrote:Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:
jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..
Tebi smeta kaj je žena adminica, a imate dva muška.
Morat ćete prihvatiti emancipirani forum i ti i Longi.
takoo je... osim toga žene moraju biti zastupljene u nekom postotku a što je pozitivna diskriminacija
mi se eto..samo pridržavamo zakona
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Gde su se zagubili?vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
pokušavate me znači svrgnuti tihom agresijom i migracijamavuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
samo mi nemojte pisati iz njemačke da vam je super i zbogom hrvatska
i tko su ta dva? :)
2015-08-15
išli su me prijaviti biskupu Košiću da se tako više ne da živjeti, da je agresija i da sam udba..dzango wrote:Gde su se zagubili?vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
2015-08-15
Šta im je ovaj uradio? Nije ih valjda opalio?kaja wrote:išli su me prijaviti biskupu Košiću da se tako više ne da živjeti, da je agresija i da sam udba..dzango wrote:Gde su se zagubili?vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 17 of 35 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35
Page 17 of 35