bi li
Page 10 of 35
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Hvala:)Triny wrote:kaja wrote:Dobro jutro. Evo možete mi i čestitati a i ne morate.
Očekujem pristojnost, ne preveliku da ne bude dosadno.
Probati cu biti objektivna.
Pozz.
Citam vas kasnije da provjerim sto radite.
P.s lijepo sam vam rekla da demokracija nije za vas jer bi izabrali Hdz ..ili Regoca ...
Čestitke !
Ima li koji kardiolog na forumu?
Nemamo, ja cu biti i kardiolog .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vuku crvenkapicu.kaja wrote:Ljudi moji sto da ja radim ovim buntovnicima , sto? Da dovedem biskupa Kosica za admina ..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristranEva_ wrote:Čime? Pa forum je njegov i možete imenovat koga želi. Jesi li ti, Vučino,pri sebi?vuksadinare wrote:kic trazim od tebe da postujes rezultat pitanja koejg si postavio ili raspises novi referendum o izboru novog admina ali ovaj put sa imenima vise kandidata..makar bila i dva,tri imena..ovako kompromitiran si..
2017-03-21
najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristranEva_ wrote:Čime? Pa forum je njegov i možete imenovat koga želi. Jesi li ti, Vučino,pri sebi?vuksadinare wrote:kic trazim od tebe da postujes rezultat pitanja koejg si postavio ili raspises novi referendum o izboru novog admina ali ovaj put sa imenima vise kandidata..makar bila i dva,tri imena..ovako kompromitiran si..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..inace postavit cu forumski sator sa plinskim bocama..
2015-09-08
Norka će da doživi nervni slom.vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
Nije ti ovo demokratija.vuksadinare wrote:u tom je problem...trebao si javno predloziti kandidate za admina pa glasovanje..ovako svega ce biti...kic wrote:
obecajes boje, bojice, krpe i krpice, jel smijemo pisati na narjecjima? koliko banova za noor ove godine?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristranEva_ wrote:Čime? Pa forum je njegov i možete imenovat koga želi. Jesi li ti, Vučino,pri sebi?vuksadinare wrote:kic trazim od tebe da postujes rezultat pitanja koejg si postavio ili raspises novi referendum o izboru novog admina ali ovaj put sa imenima vise kandidata..makar bila i dva,tri imena..ovako kompromitiran si..
2017-03-21
A još da sazna da sam ja vlasnica forumskih dionica, ne gine joj sanatorij.dzango wrote:Norka će da doživi nervni slom.vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
2017-03-21
sve je demokracija...dzango wrote:Nije ti ovo demokratija.vuksadinare wrote:u tom je problem...trebao si javno predloziti kandidate za admina pa glasovanje..ovako svega ce biti...kic wrote:
obecajes boje, bojice, krpe i krpice, jel smijemo pisati na narjecjima? koliko banova za noor ove godine?
2015-09-08
Već je poslala Vuka da minira.Eva_ wrote:A još da sazna da sam ja vlasnica forumskih dionica, ne gine joj sanatorij.dzango wrote:Norka će da doživi nervni slom.vuksadinare wrote:issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristranEva_ wrote:
Čime? Pa forum je njegov i možete imenovat koga želi. Jesi li ti, Vučino,pri sebi?
2015-09-08
Vidiš da nije.vuksadinare wrote:sve je demokracija...dzango wrote:Nije ti ovo demokratija.vuksadinare wrote:u tom je problem...trebao si javno predloziti kandidate za admina pa glasovanje..ovako svega ce biti...kic wrote:
Neka naprave svoj forum, pa neka biraju admine. Ne možeš ti u tuđoj kući da određuješ pravila.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:
..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristran
2014-04-19
Ne može.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:
..jos gore ako je privatni bas bi se trebao izuzeti od nacela posredovanja i pokazati da bez obzira sto je njegov zeli izbor na demokratski nacin i dati sansu drugima...ili bar postivati rezultate vlastitog referendumskog pitanja..ovako ej ispao nevjerodostojan..i pristran
2017-03-21
evo ja zelim pizzona za admina..bez obzira sto se prepucavamo..smatram da ciovjek ima crtu neutralnosti kao admin...da se ne misli da drukam samo za istomisljenike...
2015-09-08
Dobro, mogu još Asila i Jastreb, i to je to. Popunjeno. Eventualno, Ero kao predstavnik manjinaca.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:Ti to ozbiljno?vuksadinare wrote:
2017-03-21
zasto en pizzon on je manjinac...eto ja bi bas pizzona za admina..Eva_ wrote:Dobro, mogu još Asila i Jastreb, i to je to. Popunjeno. Eventualno, Ero kao predstavnik manjinaca.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..Eva_ wrote:
Ti to ozbiljno?
2015-09-08
A ja bih Gerard Piqueavuksadinare wrote:zasto en pizzon on je manjinac...eto ja bi bas pizzona za admina..Eva_ wrote:Dobro, mogu još Asila i Jastreb, i to je to. Popunjeno. Eventualno, Ero kao predstavnik manjinaca.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:
najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..
2017-03-21
moze i jastreb sto da ne...asila vec ima nasilnicku crtu narocito prema neistomisljenicima..to je kao da izaberemo lalovca ili tomasevica...
2015-09-08
Ne može. On se prodaje za sendvič.vuksadinare wrote:zasto en pizzon on je manjinac...eto ja bi bas pizzona za admina..Eva_ wrote:Dobro, mogu još Asila i Jastreb, i to je to. Popunjeno. Eventualno, Ero kao predstavnik manjinaca.vuksadinare wrote:odrasli sam...zasto ne pruziti sansu i drugim forumasima da budu admini..sa napomenom d ane guram sebe..da se razumijemoEva_ wrote:Daj odrasti.vuksadinare wrote:
najozbiljnije..funkcija forumskog admina nije neozbiljna...zato treba biti raspisan natjecaj sa kandidacijskim imenima pa da legalno biramo..ko pobjedi cestitamo..neovisno o zeljama..
2014-04-19
Page 10 of 35 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 22 ... 35
Page 10 of 35