bi li
Page 16 of 35
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Hm, da, velika dilema...MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
To ti je vjecita muska dilema....."jel bi mogao ti voljeti zenu policajku" :D
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ja bih mogao. Nešto kao Rodni.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
dzango wrote:Ja bih mogao. Nešto kao Rodni.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
To je propalo u istoj epizodi :D
Guest- Guest
Panika. Moraju da se pregrupišu.kaja wrote:kao dok se vratim vidim da se čardak sav odlogiraodzango wrote:Ja ti rekoh da ne počinješ.kaja wrote:dobradzango wrote:Ajde jednu za ženskog admina:
sad bi mogla jednu i popit..
šta ti je strah....
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
tu nitko nije uvlakač..nemoj biti bezobrazanvuksadinare wrote:naprotiv kaja mene voli bas zato sto sam protiv....nisam uvlakac ko drugi...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Naravno, pa onda po toj logici u Izraelu nitko ne bi bil oženjen. Imaš obitelji di žena ima viši čin od muža i zapovijeda mu i doma i u vojsci. To ja Vuku želim.dzango wrote:Ja bih mogao. Nešto kao Rodni.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Moja nema čin uopšte a opet mi komanduje.Eva_ wrote:Naravno, pa onda po toj logici u Izraelu nitko ne bi bil oženjen. Imaš obitelji di žena ima viši čin od muža i zapovijeda mu i doma i u vojsci. To ja Vuku želim.dzango wrote:Ja bih mogao. Nešto kao Rodni.MaximusDecimusMiridije wrote:kaja wrote:pa sumnjiv mi je malo..toliki otpor a zašto ...Eva_ wrote:
A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Totenkopf wrote:Ok, ali nema poslije 'nismo znali' i 'nismo htjeli'...
Jasno vam je kakva su moja uvjerenja i smatranja te što to znači za buduće...
Neće se tolerirati ljevičarenje, antifašizam, ateizam, agnosticizam, feminizam, propagiranje rodne i gay ideologije, propagiranje komunističko-boljševičkih ideja, idolopoklonstvo, propagiranje uživanja narkotika i lakih droga pa i u tzv. medicinske svrhe poput ženskih tampona umočemih u tzv. ljekovito ulje marihuane, svetosavlje, srbizmi te otvaranje tema vezanih isključivo za srbiju a poglavito glede tamošnjeg 'vazduhoplovstva', teme koje afirmativno gledaju na pobačaje, iseljavanje iz domovine, koje u negativnom svjetlu hoće prikazati hrvatske branitelje, domovinski rat i prvog hrvatskog predsjednika, teme koje se prenose s pedofilskog portala 'imbecilex', teme koje nisu vijest, teme koje su stara vijest, povijest, sport i sl., teme koje propagiraju nemoral, bezakonje te općenito ponašanje koje je u suprotnosti s javnim moralom i naputcima HBK, kao i druge teme kojih će se naknadno prisjetiti ili mi se jednostavno neće svidjeti...
marcellus wrote:Totenkopf wrote:Ok, ali nema poslije 'nismo znali' i 'nismo htjeli'...
Jasno vam je kakva su moja uvjerenja i smatranja te što to znači za buduće...
Neće se tolerirati ljevičarenje, antifašizam, ateizam, agnosticizam, feminizam, propagiranje rodne i gay ideologije, propagiranje komunističko-boljševičkih ideja, idolopoklonstvo, propagiranje uživanja narkotika i lakih droga pa i u tzv. medicinske svrhe poput ženskih tampona umočemih u tzv. ljekovito ulje marihuane, svetosavlje, srbizmi te otvaranje tema vezanih isključivo za srbiju a poglavito glede tamošnjeg 'vazduhoplovstva', teme koje afirmativno gledaju na pobačaje, iseljavanje iz domovine, koje u negativnom svjetlu hoće prikazati hrvatske branitelje, domovinski rat i prvog hrvatskog predsjednika, teme koje se prenose s pedofilskog portala 'imbecilex', teme koje nisu vijest, teme koje su stara vijest, povijest, sport i sl., teme koje propagiraju nemoral, bezakonje te općenito ponašanje koje je u suprotnosti s javnim moralom i naputcima HBK, kao i druge teme kojih će se naknadno prisjetiti ili mi se jednostavno neće svidjeti...
Lažna obećanja.
2017-03-21
Da Toten postane admin, tu bi nam nakrcal milijun Arapa, svi banirani po Bliskom istoku, bujrum kod nas.
Wir schaffen das!
Wir schaffen das!
2017-03-21
jok nema...kaja wrote:tu nitko nije uvlakač..nemoj biti bezobrazanvuksadinare wrote:naprotiv kaja mene voli bas zato sto sam protiv....nisam uvlakac ko drugi...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:jok nema...kaja wrote:tu nitko nije uvlakač..nemoj biti bezobrazanvuksadinare wrote:naprotiv kaja mene voli bas zato sto sam protiv....nisam uvlakac ko drugi...Eva_ wrote:A kaj fali Kaji? Ne traži kruha prek pogače. Kaj si ti derpe?vuksadinare wrote:evo predlažem braćalu za admina...graobar je ne voli tovare i cigane..sto znaci da smo moja malenkost,amper,niče i toten najebali je'l k'a tovari...a pizzon i serbinjo je'l kao cigani.. ...bbb-ovci imaju popust kod bracale...
2017-03-21
Mislim da ne treba novi admin, aj ok netko uskoči mjesec dana da ruke ali to je to
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
2015-09-08
Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
2017-03-21
jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..Eva_ wrote:Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
2015-09-08
Ne bi štel, a cijelo jutra cmoljiš ko zadnja pička.vuksadinare wrote:jebiga..rekoh da ce se broj smanjivati a kic me nije slusao...mogao je postaviti referendumsko pitanje koga bi ste birali da imamo jos jednog admina pa i da je kaja postavljena i pobjedila glasovima niko rec ne bi rekel...no kicova posla ne bi se stel mesati..Eva_ wrote:Sami su izabrali taj put. Nije im Kaja ništa nažao učinila.vuksadinare wrote:obavijest:izgubili smo dva forumasa zbog izbora kaje...kao admina..
2017-03-21
Page 16 of 35 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 25 ... 35
Page 16 of 35