bi li
Page 7 of 35
Page 7 of 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
mislim da je potreban novi admin:
Re: bi li
Stanojko wrote:Aj` dodji kod nas...crvenkasti wrote:Odlučio sam da se bavim ITijem. Bit ću programer. Tu je najbolja lova.
Kolika je tamo plaća za programera?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
I ja bi. Eto vidis. Zena od ukusa!vuksadinare wrote:ja bi kaju...sve bi na trajni ban..sem stanojka...i đanga...
Dosadno ti, ha?! :-D
2014-04-12
Ja znam samo koga ne bih ;-)
2014-04-12
Mislim da ovi seniori tuku oko 1200 (+ 3-4000 bonusa)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Aj` dodji kod nas...crvenkasti wrote:Odlučio sam da se bavim ITijem. Bit ću programer. Tu je najbolja lova.
pomno pratim..@-@Stanojko wrote:Mislim da ovi seniori tuku oko 1200 (+ 3-4000 bonusa)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Aj` dodji kod nas...crvenkasti wrote:Odlučio sam da se bavim ITijem. Bit ću programer. Tu je najbolja lova.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Imamo i rvacki ogranak... Interested?maggie13 wrote:pomno pratim..@-@Stanojko wrote:Mislim da ovi seniori tuku oko 1200 (+ 3-4000 bonusa)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:Aj` dodji kod nas...crvenkasti wrote:Odlučio sam da se bavim ITijem. Bit ću programer. Tu je najbolja lova.
hvala na ponudi, ali vise sam zainteresirana na proviziju od crvenog :-PStanojko wrote:Imamo i rvacki ogranak... Interested?maggie13 wrote:pomno pratim..@-@Stanojko wrote:Mislim da ovi seniori tuku oko 1200 (+ 3-4000 bonusa)crvenkasti wrote:Stanojko wrote:
Aj` dodji kod nas...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Dobro jutro. Evo možete mi i čestitati a i ne morate.
Očekujem pristojnost, ne preveliku da ne bude dosadno.
Probati cu biti objektivna.
Pozz.
Citam vas kasnije da provjerim sto radite.
P.s lijepo sam vam rekla da demokracija nije za vas jer bi izabrali Hdz ..ili Regoca ...
Očekujem pristojnost, ne preveliku da ne bude dosadno.
Probati cu biti objektivna.
Pozz.
Citam vas kasnije da provjerim sto radite.
P.s lijepo sam vam rekla da demokracija nije za vas jer bi izabrali Hdz ..ili Regoca ...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čestitam na imenovanju u nadi da je to bio najbolji mogući izbor. Izbori su bili teški, mučni, no netko je odlučio.
Odustajem od mogućnosti ulaganja prigovora, tj. Žalbe. Sve najbolje u daljnjem radu :)
Odustajem od mogućnosti ulaganja prigovora, tj. Žalbe. Sve najbolje u daljnjem radu :)
Guest- Guest
Ništa. Imati cu te u vidu. Čisto da baciš oko kad imas vremena, ok?Stanojko wrote:Evo ja cu. Sta bi vam falilo...Everything goes!
2015-08-15
Hvalamate wrote:Čestitam na imenovanju u nadi da je to bio najbolji mogući izbor. Izbori su bili teški, mučni, no netko je odlučio.
2015-08-15
Čisto kozmetičke, ne moraju se bojati. Necu obećati krv, znoj, rad i suze a niti vjerodostojnost.kic wrote:
odmah kozmeticke promjene, novo doba!
2015-08-15
issa ti dragog..kic izgubil si vec u startu pola forumasa od ovih sto je ostalo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...ja i na hladno pusem..kaja wrote:Ne boj se..vuksadinare wrote:kaja admin?....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
obecajes boje, bojice, krpe i krpice, jel smijemo pisati na narjecjima? koliko banova za noor ove godine?
Page 7 of 35 • 1 ... 6, 7, 8 ... 21 ... 35
Page 7 of 35