VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
ti kad si došao na temu prvo si meni skočio za vrat, braneći šajkaču koja govindi napiše da mu jebe dijete i nabija na kolac......pa ja reagiram..dzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
zabadaš nos u njihove svađe
misliš da se kaja ne zna sama
da brani pa joj ti trebaš pomagati
ili jednostavno ne možeš da odoliš prilici
i priključiš se čim se krene po noor
jer ti ide na nerve
a oni su đentlmeni, pa to je to...
lepo ti pišem da se okaneš sranja i da ih pustiš na miru
a ti i dalje sereš i još misliš da je to u redu
ako je neko ker uz nogu onda si to ti
a uz to napadaš samo u čoporu
hrabro kako samo ti znaš i umeš
ma, tko te zvao? šta se guraš ko gaće u guzicu?
Guest- Guest
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Ovde je tema o kurvanju, kakvo sada Kosovo i referendum imaju vezemarcellus wrote:Inače samo za one kojima nije poznato referendum o neovisnosti Kosova je održan 1991. i 99,98 posto je bilo za neovisnost, uz izlaznost od preko 87 posto stanovnika pokrajine.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kajo nađi gde se ja to mešam u vaše svađekaja wrote:Eto bas tako. Kad ju zaklopi netko onda se on toboz javi - ajde pustite vi njih dvedzango wrote:Daj ne seri. Njih dve se svađaju već mesec dana. Novo je da Norka napujda vas pičkopaćenike na Kaju i onda je kao sve u redu.čardak efendija wrote:jesi uz nogudzango wrote:Nisam ja nikome uz nogu. Nisam Hrvat. Vas petoro navali da sere i onda kažete kako treba da se pusti da se njih dve kolju. Ajde ne serite. Ja sam prvi rekao da se ne treba mešati u žensku svađu. Sve dok je ona ženska svađa. Sočna i kvalitetna.čardak efendija wrote:
pusti ženske nek se tuku
šta guraš nos odma čim kaja napadne nor ili obratno
ne budi stalno nekome uz nogu
nema svađe između njih dve da nisi ugurao svoju nosinu
i napao noor
jesi srbin ali nemoj toliko da nas sramotiš
Ijs ..
ako se družiš sa srbima ne moraš da lažeš
kao i oni
nesto se nije svidio pripadnicima kraljevske vojske u otadzbini na ovom forumu ali sta cu im ja...vise vole usahlu picku nego socan cevap...Noor wrote:istina, gadan si bio...al ćevap iz žute kuće čuda radigovinda wrote:Usahla picko, nemoj mene trpati u te vase svadje, ja sam tebi jebo mater prije godinu dana jos..a i sa Noorkom sam znao biti u krvavoj zavadi, tako da mene ne trpaj u te svadje, ja ti jebemmater kad stignem, ne treba mi niko kao ispomoc...kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:
de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.
2016-11-17
Koji referendum? Ko ga je organizovao i ko su bili poslamtrači? Ko je verifikovao rezultate?marcellus wrote:Inače samo za one kojima nije poznato referendum o neovisnosti Kosova je održan 1991. i 99,98 posto je bilo za neovisnost, uz izlaznost od preko 87 posto stanovnika pokrajine.
ma to on pise svoju kolumnu, stipu ga...Serbinho-3 wrote:Ovde je tema o kurvanju, kakvo sada Kosovo i referendum imaju vezemarcellus wrote:Inače samo za one kojima nije poznato referendum o neovisnosti Kosova je održan 1991. i 99,98 posto je bilo za neovisnost, uz izlaznost od preko 87 posto stanovnika pokrajine.
2016-11-17
talog foruma je u vašem čoporu, smrdite na kilometredzango wrote:Kako uspe da sakupi sav talog sa foruma? Ko da ih je svećom tražila.kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
Guest- Guest
Govni, nisi mi zanimljiv prije spavanja . Klanjaj se tamo, zavijaj s vukovima, sanjaj meku i jebi si mater..govinda wrote:Usahla picko, nemoj mene trpati u te vase svadje, ja sam tebi jebo mater prije godinu dana jos..a i sa Noorkom sam znao biti u krvavoj zavadi, tako da mene ne trpaj u te svadje, ja ti jebemmater kad stignem, ne treba mi niko kao ispomoc...kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
vrati se i pogledaj opet
reci marcu hvala sto te spasi od samaranja..heheh, kako se prebaci na Kosovo ko iz picke :Ddzango wrote:Koji referendum? Ko ga je organizovao i ko su bili poslamtrači? Ko je verifikovao rezultate?marcellus wrote:Inače samo za one kojima nije poznato referendum o neovisnosti Kosova je održan 1991. i 99,98 posto je bilo za neovisnost, uz izlaznost od preko 87 posto stanovnika pokrajine.
2016-11-17
Ako se njih dve svadjaju, vi muske kalasture, barem imajte postovanja, pa pustite bez da pomazete nekoga.
Vama to objasniti...astrofizika...
Vama to objasniti...astrofizika...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nema čopora. Ja sam raterao ove podrepaše pa sad izvoli sama.Noor wrote:talog foruma je u vašem čoporu, smrdite na kilometredzango wrote:Kako uspe da sakupi sav talog sa foruma? Ko da ih je svećom tražila.kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:
de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.
Ili izvoli skoči na mene. Možemo i tako. Samo malo drugačije.
ma eto ti si zanimljiva, ustasice antifasistickih opredjeljenja i zavodnice srbijanskih muzjaka...jbt, ista si ko ona Stefica Cvek...ne znam ko dodje Bata u ovoj tvojoj prici...kaja wrote:Govni, nisi mi zanimljiv prije spavanja . Klanjaj se tamo, zavijaj s vukovima, sanjaj meku i jebi si mater..govinda wrote:Usahla picko, nemoj mene trpati u te vase svadje, ja sam tebi jebo mater prije godinu dana jos..a i sa Noorkom sam znao biti u krvavoj zavadi, tako da mene ne trpaj u te svadje, ja ti jebemmater kad stignem, ne treba mi niko kao ispomoc...kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:
2016-11-17
Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
ma ko tri kera...jebo ga Dobrica Ćosićčardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:
vrati se i pogledaj opet
Guest- Guest
Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:
vrati se i pogledaj opet
previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Guest- Guest
Evo ovaj ne odustaje. Najveći pičkopaćenik foruma definitivno.Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Ovaj jos ne spava ...Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
2015-08-15
E o ovom pričam. Naivna Norka odmah navuče budalu i svaka pomoć joj je dobrodošla.Noor wrote:previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Ne moze se namjestiti izgleda s onom puškom u dupetudzango wrote:Evo ovaj ne odustaje. Najveći pičkopaćenik foruma definitivno.Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
2015-08-15
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
Page 9 of 16