VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
ajde, cvrči kaćo...cvrči samokaja wrote:Pa ti ni ne možes jebat, jel ti je babo otfikario cijelu kitu umjesto pola jer se naroljao.govinda wrote:Ja kaju ne bi' jebo ni da mi plate..
Tak da... možes jedino pisati pa da te noor i ovaj njezin fluidan čitaju i napale se..
Guest- Guest
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:Ova mužu prepričava tračeve sa foruma. A u jebote.Noor wrote:
sve..a ti ništa od toga
ma pitao me muž danas, jel si ona kaja našla muža il bar jebača...reko bit će da nije, mjesecima je puna čemera i jada....ni dildo više ne pomaže
zabadaš nos u njihove svađe
misliš da se kaja ne zna sama
da brani pa joj ti trebaš pomagati
ili jednostavno ne možeš da odoliš prilici
i priključiš se čim se krene po noor
jer ti ide na nerve
a oni su đentlmeni, pa to je to...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daj ne seri. Njih dve se svađaju već mesec dana. Novo je da Norka napujda vas pičkopaćenike na Kaju i onda je kao sve u redu.čardak efendija wrote:jesi uz nogudzango wrote:Nisam ja nikome uz nogu. Nisam Hrvat. Vas petoro navali da sere i onda kažete kako treba da se pusti da se njih dve kolju. Ajde ne serite. Ja sam prvi rekao da se ne treba mešati u žensku svađu. Sve dok je ona ženska svađa. Sočna i kvalitetna.čardak efendija wrote:pusti ženske nek se tukudzango wrote:Ne ide. Ja se sa Norkom uvek lepo podjebavam. Šta tebe boli kurac šta ja pišem i kome?čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
šta guraš nos odma čim kaja napadne nor ili obratno
ne budi stalno nekome uz nogu
nema svađe između njih dve da nisi ugurao svoju nosinu
i napao noor
jesi srbin ali nemoj toliko da nas sramotiš
Nikad mu to necu oprostiti, odsjece mi pola, ostade mi samo 20 centi..kaja wrote:Pa ti ni ne možes jebat, jel ti je babo otfikario cijelu kitu umjesto pola jer se naroljao.govinda wrote:Ja kaju ne bi' jebo ni da mi plate..
Tak da... možes jedino pisati pa da te noor i ovaj njezin fluidan čitaju i napale se..
2016-11-17
Kako uspe da sakupi sav talog sa foruma? Ko da ih je svećom tražila.kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:
Ova mužu prepričava tračeve sa foruma. A u jebote.
jer ti ide na nerve
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Usahla picko, nemoj mene trpati u te vase svadje, ja sam tebi jebo mater prije godinu dana jos..a i sa Noorkom sam znao biti u krvavoj zavadi, tako da mene ne trpaj u te svadje, ja ti jebemmater kad stignem, ne treba mi niko kao ispomoc...kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:
jer ti ide na nerve
2016-11-17
Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:Ova mužu prepričava tračeve sa foruma. A u jebote.Noor wrote:
sve..a ti ništa od toga
ma pitao me muž danas, jel si ona kaja našla muža il bar jebača...reko bit će da nije, mjesecima je puna čemera i jada....ni dildo više ne pomaže
jer ti ide na nerve
lepo ti pišem da se okaneš sranja i da ih pustiš na miru
a ti i dalje sereš i još misliš da je to u redu
ako je neko ker uz nogu onda si to ti
a uz to napadaš samo u čoporu
hrabro kako samo ti znaš i umeš
Nikada rezerva. Uvek prva postava.Piglet wrote:A tko je primarni princ?čardak efendija wrote:django je samo u rezerviPiglet wrote:Evo i princa. Sad je i službeno dzango novi lotka, kaja našla novog šmokljanadzango wrote:Čeka ga tata da ga uspava, kako samo on ume.kaja wrote:
Dečko jel nije tebi malo prekasno za pisati , tata nis ne pita ?
čim se pokefaju njih dve eto i princa na belom konju
Dzango je ionako navikao na rezervu, kako u ratu, tako i u miru.
Nego šta bi sa onom puškom. Jesi li pucao nekada ili si je samo gurao u dupe?
Ti si zamalo olinjali deda znači? O jebote kajadzango wrote:Da. Sa 22 godine. O jebote koji paćenik. Jebote Norka.Piglet wrote:Jadni mali naivci, tata im se opravdava na hrvatskom forumu, a oni čekaju na večernju priču.dzango wrote:Pali bre. Čeka te tata.Piglet wrote:Djecu si već uspavao svojim ratnim pričama?dzango wrote:
Ajde mali odjebi. Smaraš.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
lažeš ko srbin...eva je imala čitavu regimentu uz bok i nije pomoglo....tako i kaja sada, ima tebe, staneta, levija, sveleta, yodu, asilu...šta nije dovoljno?? jutros ste se većina učoporili i mislili oglodat me...šta kmečite sada?dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:Ova mužu prepričava tračeve sa foruma. A u jebote.Noor wrote:
sve..a ti ništa od toga
jer ti ide na nerve
a koji ste jad, to nisu istine...ma fuj!
Guest- Guest
Eto bas tako. Kad ju zaklopi netko onda se on toboz javi - ajde pustite vi njih dvedzango wrote:Daj ne seri. Njih dve se svađaju već mesec dana. Novo je da Norka napujda vas pičkopaćenike na Kaju i onda je kao sve u redu.čardak efendija wrote:jesi uz nogudzango wrote:Nisam ja nikome uz nogu. Nisam Hrvat. Vas petoro navali da sere i onda kažete kako treba da se pusti da se njih dve kolju. Ajde ne serite. Ja sam prvi rekao da se ne treba mešati u žensku svađu. Sve dok je ona ženska svađa. Sočna i kvalitetna.čardak efendija wrote:pusti ženske nek se tukudzango wrote:
Ne ide. Ja se sa Norkom uvek lepo podjebavam. Šta tebe boli kurac šta ja pišem i kome?
i napao noor
Ijs ..
2015-08-15
Čardak je samostalni igračkaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:
jer ti ide na nerve
do sada si to morala da primetiš
da nisam do sada bi se priključio napadu
a znaš dobro da udaram jako
otpusti djanga i zapovedi mu da šuti i kefaj se sama sa onima sa kojima se posvađaš
istina, gadan si bio...al ćevap iz žute kuće čuda radigovinda wrote:Usahla picko, nemoj mene trpati u te vase svadje, ja sam tebi jebo mater prije godinu dana jos..a i sa Noorkom sam znao biti u krvavoj zavadi, tako da mene ne trpaj u te svadje, ja ti jebemmater kad stignem, ne treba mi niko kao ispomoc...kaja wrote:E to ne moze, odma cvili da me baniraju tada. Ovako Govnija nađe, ovog malog sto ne spava i cardak bi asistirao ali onako izokola ...dzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
Guest- Guest
:)dzango wrote:Nikada rezerva. Uvek prva postava.Piglet wrote:A tko je primarni princ?čardak efendija wrote:django je samo u rezerviPiglet wrote:Evo i princa. Sad je i službeno dzango novi lotka, kaja našla novog šmokljanadzango wrote:
Čeka ga tata da ga uspava, kako samo on ume.
2015-08-15
Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:A zašto ti stalnodzango wrote:
jer ti ide na nerve
Inače samo za one kojima nije poznato referendum o neovisnosti Kosova je održan 1991. i 99,98 posto je bilo za neovisnost, uz izlaznost od preko 87 posto stanovnika pokrajine.
čardak efendija wrote:Znači ti koji nisi oženjenSerbinho-3 wrote:čardak efendija wrote:KužimSerbinho-3 wrote:Generalno je najbolje biti slobodan...
Udate je najlakše povaliti, mašta o slobodi i nekoga sa strane...
Slobodni, imaju slobodu i kad naleti nesto, nema birokratije
ti nisi oženjen i zato
pokušavaš da ovako umiruješ
svoju savest
Sta ti znas Tarzane
Žena u celoj prici moze samo da smeta, ako ti se druge montiraju, dobre cice...
Ako te ne bendaju tri posto, onda ti je žena realno dobar izbor.
znaš sve o braku
i savetuješ oženjene o tome
pa ti si čudo od deteta
Gle Tarzana...
Ja nista nisam rekao a ti citas ko slepac bez cvika...
Vidim ja svako jutro udate u vozu, koje su malo zrikave, gledaju sa strane.
Cak i u teretani, cim se malo okrene, ova gleda.
Koja je poenta.
Lik moze da ima 15 zenski, umesto da glumi da je u braku sa nekom zrikavom.
Slabo ti kapiras, drzi se brkate zene, ionako tesko da imas prodju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
video sam danas kada samdzango wrote:Daj ne seri. Njih dve se svađaju već mesec dana. Novo je da Norka napujda vas pičkopaćenike na Kaju i onda je kao sve u redu.čardak efendija wrote:jesi uz nogudzango wrote:Nisam ja nikome uz nogu. Nisam Hrvat. Vas petoro navali da sere i onda kažete kako treba da se pusti da se njih dve kolju. Ajde ne serite. Ja sam prvi rekao da se ne treba mešati u žensku svađu. Sve dok je ona ženska svađa. Sočna i kvalitetna.čardak efendija wrote:pusti ženske nek se tukudzango wrote:
Ne ide. Ja se sa Norkom uvek lepo podjebavam. Šta tebe boli kurac šta ja pišem i kome?
i napao noor
posle nekoliko dana imao malo vremena za pratiti forum
ko kerovi ste navalili svi a i onaj plemenitaš koji je kao drži
na ignoru a ne propušta priliku zagristi kao i ti
jako si hrabar ko i ostatak ekipe
Deda, svako poštovanje, nisam bio svjestan da si star kao zemlja. Ti ćeš ubrzo i unucima moći početi objašnjavati fine razlike između dezerterstva i povlačenja.dzango wrote:Nikada rezerva. Uvek prva postava.Piglet wrote:A tko je primarni princ?čardak efendija wrote:django je samo u rezerviPiglet wrote:Evo i princa. Sad je i službeno dzango novi lotka, kaja našla novog šmokljanadzango wrote:
Čeka ga tata da ga uspava, kako samo on ume.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Čuj cardak , ti znas zašto se otvoreno nego zatvoreno priključis.
A i ja.
Međutim nisam ludaca ko ova bolesnica pa neka to ostane enigma.
Tako da... nastavi ovako .. kamuflirano
A i ja.
Međutim nisam ludaca ko ova bolesnica pa neka to ostane enigma.
Tako da... nastavi ovako .. kamuflirano
2015-08-15
ti kad si došao na temu prvo si meni skočio za vrat, braneći šajkaču koja govindi napiše da mu jebe dijete i nabija na kolac......pa ja reagiram..dzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.Noor wrote:de pusti čoveka da joj bude uz nogu, dok je bila ustašica svi su bili uz nju, sad kad je antifa vidiš da sem džanga i stanojka jadna nikoga nema.čardak efendija wrote:
A zašto ti stalno
jer ti ide na nerve
ma, tko te zvao? šta se guraš ko gaće u guzicu?
Guest- Guest
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
Page 8 of 16