VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Ne moze se namjestiti izgleda s onom puškom u dupetudzango wrote:Evo ovaj ne odustaje. Najveći pičkopaćenik foruma definitivno.Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Pogledaj i ti gde sam se ubacio u raspravukaja wrote:Čuj cardak , ti znas zašto se otvoreno nego zatvoreno priključis.
A i ja.
Međutim nisam ludaca ko ova bolesnica pa neka to ostane enigma.
Tako da... nastavi ovako .. kamuflirano
ti se posvađaš sa pola foruma i onda kad te pritisnu
dođe django i krene sa niskim udarcima
danas si napala pigleta jer je šamarao djanga i ništa ti nije radio
pružio ti je ruku pomirenja ali si opet udarila po njemu
nemoj da se sad čudiš kad po tebi seva sa
svih strana jer stvaraš sebi neprijatelje
ko na fabričkoj traci
lažeš, pokvareno lažeš....evo ti pa gledaj...prvo plemeniti levi, onda yodica, pa ti...dzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:
Povuci pse i ganjaj se sa Kajom sama. Isto je bilo i sa Evom. Nije u redu.
lepo ti pišem da se okaneš sranja i da ih pustiš na miru
a ti i dalje sereš i još misliš da je to u redu
ako je neko ker uz nogu onda si to ti
a uz to napadaš samo u čoporu
hrabro kako samo ti znaš i umeš
vrati se i pogledaj opet
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21669p20-haso-nozem-ubio-dvije-osobe-u-marseillu#971987
Guest- Guest
E ... sad ce cardak doci pa upozoriti svedzango wrote:E o ovom pričam. Naivna Norka odmah navuče budalu i svaka pomoć joj je dobrodošla.Noor wrote:previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
2015-08-15
Ja sam uvek za trojicu, istina. Nisam kao ovi tvoji što pičku nisu videli od kad su se rodili.Noor wrote:ma ko tri kera...jebo ga Dobrica Ćosićčardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:
vrati se i pogledaj opet
Ja odoh spavat..nego nesto kontam, kad sam preksinoc posl'o kaju u picku materinu ne bi nikog da je brani..cak ni svetozar..ili je svele opet promijenio stranu?
2016-11-17
Piglet ne samara nego pise budalastine ...čardak efendija wrote:Pogledaj i ti gde sam se ubacio u raspravukaja wrote:Čuj cardak , ti znas zašto se otvoreno nego zatvoreno priključis.
A i ja.
ko na fabričkoj traci
Pa sad nisam noor da plješćem tome
2015-08-15
a ne smeta te dok forum čita kad ova koza piše kako u spavačici kuham ajvar? kako mi je muž klinički mrtav? to ne vidiš, pokvarenjače...ajde onda i sad zaklopi labrnju.dzango wrote:E o ovom pričam. Naivna Norka odmah navuče budalu i svaka pomoć joj je dobrodošla.Noor wrote:previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Guest- Guest
Ne laži, pogledajdzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:Eto ga saddzango wrote:
vrati se i pogledaj opet
gde sam se ubacio u raspravu
šta se tiče eve šta sa njom?
ona i ja smo se potukli sami bez igde ikoga sa strane
niti je ona tražila pomoć niti ja
tako da ne znam o čemu laprdaš
nisi, nikad ni nećeš biti...ti si kaja koja voli analizirati pimpeke od forumaša i o tome pisati po forumu.kaja wrote:Piglet ne samara nego pise budalastine ...čardak efendija wrote:Pogledaj i ti gde sam se ubacio u raspravukaja wrote:Čuj cardak , ti znas zašto se otvoreno nego zatvoreno priključis.
A i ja.
ko na fabričkoj traci
Guest- Guest
Evo cilj mi je da stignem tvojih 16 tisuća postova pa možda i ja dobijem priliku kod kaje. Ajme, nakon lotke deda dzango, presmiješnodzango wrote:Evo ovaj ne odustaje. Najveći pičkopaćenik foruma definitivno.Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
To je bilo naivno zajebavanje. Bez imalo zle namere. Prvo vidi šta ovaj tvoj zeleni piše.Noor wrote:lažeš, pokvareno lažeš....evo ti pa gledaj...prvo plemeniti levi, onda yodica, pa ti...dzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:
Eto ga sad
vrati se i pogledaj opet
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21669p20-haso-nozem-ubio-dvije-osobe-u-marseillu#971987
ma melje o mojoj i evinoj svađi...podmeće klipove po običajučardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:
Eto ga sad
vrati se i pogledaj opet
Guest- Guest
sapienti satgovinda wrote:Ja odoh spavat..nego nesto kontam, kad sam preksinoc posl'o kaju u picku materinu ne bi nikog da je brani..cak ni svetozar..ili je svele opet promijenio stranu?
Guest- Guest
Ne baronisi...čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:
Eto ga sad
vrati se i pogledaj opet
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Zaklopim ti ja... Pisala je tebi i ti joj odgovaraj. Jesam li se mešao u to?Pišeš i ti razne otrove pa ništa. Ni u to se ne mešam.Noor wrote:a ne smeta te dok forum čita kad ova koza piše kako u spavačici kuham ajvar? kako mi je muž klinički mrtav? to ne vidiš, pokvarenjače...ajde onda i sad zaklopi labrnju.dzango wrote:E o ovom pričam. Naivna Norka odmah navuče budalu i svaka pomoć joj je dobrodošla.Noor wrote:previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
oh, pa ja ovo nisam ni vidio...elem, da razjasnim odmah, nemam ja nista sa noorkom niti se ona meni nabacuje niti ja njoj, ja kaji jebemmater onako iz zabave, pogotovo sad kad vidim da ne dijele banove zbog toga...a kaja, sta ce jadna, nada se naci kakav kurac da je jebe na ovom forumu...dakle, ja odoh spavat, vi se svadjajte i dalje, ja cu kad naletim opet nekom jebat mater cist da ne bude dosadno..hajd cao..Noor wrote:lažeš, pokvareno lažeš....evo ti pa gledaj...prvo plemeniti levi, onda yodica, pa ti...dzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.čardak efendija wrote:
Eto ga sad
vrati se i pogledaj opet
2016-11-17
zajebavanje veliš? zajebavaj si tako kevu, ili kaju...meni siđi s kičme.dzango wrote:To je bilo naivno zajebavanje. Bez imalo zle namere. Prvo vidi šta ovaj tvoj zeleni piše.Noor wrote:lažeš, pokvareno lažeš....evo ti pa gledaj...prvo plemeniti levi, onda yodica, pa ti...dzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:Lažeš ko kerdzango wrote:
Ja kada sam došao na temu, već vas je bilo trojica uz Norkinu nogu. I tako svaki put. Pun mi je kurac tog linčovanja. Što ne možete da držite tempo Kajin i moj, druga je stvar. Onda počnete da kukate kako ste jadni i kako to nije u redu i da sam ja na Kajinoj strani. Nisam se mešao kada su se njih dve same fajtale.
vrati se i pogledaj opet
Guest- Guest
Već su se golupčići počeli nadopunjavati, awwww. Lijepo je vidjeti i u trećoj životnoj dobi nove ljubavikaja wrote:Ne moze se namjestiti izgleda s onom puškom u dupetudzango wrote:Evo ovaj ne odustaje. Najveći pičkopaćenik foruma definitivno.Piglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Budalaštine ili ne napala si gakaja wrote:Piglet ne samara nego pise budalastine ...čardak efendija wrote:Pogledaj i ti gde sam se ubacio u raspravukaja wrote:Čuj cardak , ti znas zašto se otvoreno nego zatvoreno priključis.
A i ja.
ko na fabričkoj traci
jer je udarao po djangu i još nastavila
kad ti je pružio ruku pomirenja i okrenio na zezanciju
sad si tu gde jesi
Dobro, to kad nisam znala da sjedi kraj tebe dok pišešNoor wrote:a ne smeta te dok forum čita kad ova koza piše kako u spavačici kuham ajvar? kako mi je muž klinički mrtav? to ne vidiš, pokvarenjače...ajde onda i sad zaklopi labrnju.dzango wrote:E o ovom pričam. Naivna Norka odmah navuče budalu i svaka pomoć joj je dobrodošla.Noor wrote:previše, ko i svaka usamljena i ogorčena usidjelicaPiglet wrote:Čekaj malo, koliko kaja ima godina ako lovi olinjalog dedu dzanga?
:)
2015-08-15
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
Page 10 of 16