VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Page 12 of 16
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
govinda wrote:Sta je Srbijancici, niste dugo po picki dobili od balije pa pozeljeli? Hajd, veceras cu biti njezan, svakom po jedan samar, da ne zaboravite kako je kad Ture udara..a sad sikter, rajo..
Samo ti cuclaj Mujo i nema zime
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:Nosom u bulju kao i obično.govinda wrote:hajd da i tebi zeleni jebe mater za laku noc, nisam dugo..dzango wrote:To je bilo naivno zajebavanje. Bez imalo zle namere. Prvo vidi šta ovaj tvoj zeleni piše.Noor wrote:
lažeš, pokvareno lažeš....evo ti pa gledaj...prvo plemeniti levi, onda yodica, pa ti...
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t21669p20-haso-nozem-ubio-dvije-osobe-u-marseillu#971987
zna, baš zato i nećečardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:
Lažeš ko ker
vrati se i pogledaj opet
gde sam se ubacio u raspravu
šta se tiče eve šta sa njom?
ona i ja smo se potukli sami bez igde ikoga sa strane
niti je ona tražila pomoć niti ja
tako da ne znam o čemu laprdaš
bojiš se šta ćeš da vidiš
Guest- Guest
K nozi budaloSerbinho-3 wrote:Ajde ljakse, seljanku na kombi i pravac njiva u kukuruze da mlatis i ti nesto...osim muva sto kidisu na tebečardak efendija wrote:Kužim, ti si sledeći za dresuruSerbinho-3 wrote:Ne baronisi...čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:
Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.
samo reci ima čika efendija znanja i volje da i tebe
dresira
kad već oćeš na dresuru tu sam
za idiote tvoje vrste mora da se
vremena nađe
A sad aport keru srpski
Čovek sluša Dubiozu i totalno je neopterećen nacijom i verom.govinda wrote:Sta je Srbijancici, niste dugo po picki dobili od balije pa pozeljeli? Hajd, veceras cu biti njezan, svakom po jedan samar, da ne zaboravite kako je kad Ture udara..a sad sikter, rajo..
i ti bi došo u Rovinj da imaš mudadzango wrote:Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:Nosom u bulju kao i obično.govinda wrote:hajd da i tebi zeleni jebe mater za laku noc, nisam dugo..dzango wrote:
To je bilo naivno zajebavanje. Bez imalo zle namere. Prvo vidi šta ovaj tvoj zeleni piše.
Guest- Guest
Neka ga cucla jaran...
2014-08-25
je, od balija su bas dobili ... jedino ak ste im se nosom u dupe zabili kad su naglo zakočili kamionom ... koji SFgovinda wrote:Sta je Srbijancici, niste dugo po picki dobili od balije pa pozeljeli? Hajd, veceras cu biti njezan, svakom po jedan samar, da ne zaboravite kako je kad Ture udara..a sad sikter, rajo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vidim, lakšeNoor wrote:zna, baš zato i nećečardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:
Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.
lagati i optuživati nego pogledati
Aha... ono govnarski bas... raja ba..dzango wrote:Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:Nosom u bulju kao i obično.govinda wrote:hajd da i tebi zeleni jebe mater za laku noc, nisam dugo..dzango wrote:
To je bilo naivno zajebavanje. Bez imalo zle namere. Prvo vidi šta ovaj tvoj zeleni piše.
2015-08-15
Ko ce te brani, hrpa seoskih djilkosa i kafanskih protuvaNoor wrote:i ti bi došo u Rovinj da imaš mudadzango wrote:Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:Nosom u bulju kao i obično.govinda wrote:
hajd da i tebi zeleni jebe mater za laku noc, nisam dugo..
2014-08-25
Šta da pogledam? Kako vas Norka loži a vi sa strane podbadate? Eto, pusti njih dve pa da vidimo. Bez zelenih brigada iza Norkinih leđa.čardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:Ne lažem. Nisam bio neko vreme i imam šta da vidim kada sam došao na temu. Pajebote, opet isto. Tako je bilo i sa Evom.čardak efendija wrote:
Lažeš ko ker
vrati se i pogledaj opet
Pa eto pogledaj i todzango wrote:Šta da pogledam? Kako vas Norka loži a vi sa strane podbadate? Eto, pusti njih dve pa da vidimo. Bez zelenih brigada iza Norkinih leđa.čardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:
samo pogledaj
budi hrabar i pogledaj
ko se gde ubacio u raspravu
blentone, zelene brigade si je kaja sama još sinoć navukla na vrat, nemam ti ja veze s time...meni nisu potrebne nikakve brigade, a kaja je kurac na bicikludzango wrote:Šta da pogledam? Kako vas Norka loži a vi sa strane podbadate? Eto, pusti njih dve pa da vidimo. Bez zelenih brigada iza Norkinih leđa.čardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:Ne laži, pogledajdzango wrote:
Guest- Guest
Ja sam sa Rovinjom davno završio. Ne pada mi na pamet da jedno pišem po forumu, pa da onda odem u Rovinj i drugo pričam ljudima u facu i čudim se ko nas je zavadio.Noor wrote:i ti bi došo u Rovinj da imaš mudadzango wrote:Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:Nosom u bulju kao i obično.govinda wrote:
hajd da i tebi zeleni jebe mater za laku noc, nisam dugo..
A tko drugi , i to je upitno.Serbinho-3 wrote:Ko ce te brani, hrpa seoskih djilkosa i kafanskih protuvaNoor wrote:i ti bi došo u Rovinj da imaš mudadzango wrote:Nivo klasične pičketine koja posle dođe u Beograd na Bir fest i sa svima je kao jaran.govinda wrote:hajde wannabe ratni heroj, dabogda ti djeca u Zutu kucu doktoru isla...dzango wrote:
Nosom u bulju kao i obično.
2015-08-15
Od ovog balije dobiju samar uvijek a ti glupa kucko upamti da ja ovdje pisem samo u svoje ime i samo svoj stav iznosim i ne treba mi copor zastitnika...kontas? Ne kontas..hajd sad idi budi ustasica antifasistkinja monarhistickog opredjeljenja, mozda ti neko od ovih wannabe cetnika posalje sliku svog penisa..da ga i ti najzad vidis pa makar na slici..sad kad ne budem na forumu slobodno se razmasite.kaja wrote:je, od balija su bas dobili ... jedino ak ste im se nosom u dupe zabili kad su naglo zakočili kamionom ... koji SFgovinda wrote:Sta je Srbijancici, niste dugo po picki dobili od balije pa pozeljeli? Hajd, veceras cu biti njezan, svakom po jedan samar, da ne zaboravite kako je kad Ture udara..a sad sikter, rajo..
2016-11-17
Blento te po čelu. Kako uvek iskoče ispod tvoje suknje?Noor wrote:blentone, zelene brigade si je kaja sama još sinoć navukla na vrat, nemam ti ja veze s time...meni nisu potrebne nikakve brigade, a kaja je kurac na bicikludzango wrote:Šta da pogledam? Kako vas Norka loži a vi sa strane podbadate? Eto, pusti njih dve pa da vidimo. Bez zelenih brigada iza Norkinih leđa.čardak efendija wrote:Teško ti pogledati jeldadzango wrote:Sami? Po vas deset se naređa i jedete govna. Još žensko. Pa jebote.čardak efendija wrote:
Ne laži, pogledaj
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nista od cuclanja za laku noc
Krenite i dalje u coporu na nekoga, pa ce da padne cuclanje a vidim krvni pritisak ti i nije za pozavideti
Krenite i dalje u coporu na nekoga, pa ce da padne cuclanje a vidim krvni pritisak ti i nije za pozavideti
2014-08-25
Još uvijek mi nije jasno zašto mame i djecu uvlačite uvlačite u svoja forumska preseravanja ...
Guest- Guest
Još uvijek mi nije jasno zašto mame i djecu uvlačite u svoja forumska preseravanja ...
Guest- Guest
Page 12 of 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» Zasto Kosovo moze se odcjepiti a recimo Skotska i Katalonija ne mogu? Zato jer su Albanci svi ili bar 99% za neovisnost dok se za skote i katalonce to ne moze reci
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
» NIKO NAM NE MOŽE NIŠTA JER SE SAMO PUTIN PITA ZA SVE!
» Kako se može uspostaviti palestinska država ako ne može kurdska?
» Ako može Kosovo može i R.Srpska
» Vučić: "Ne idem na Kosovo, neće mi oni naređivati"
Page 12 of 16