PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
red wolf wrote:A ne...Decentralizacija...Većina novca neka ostane u regijama i tada će biti bolje...vili40 wrote:prvo deratizacija onda ide decentralizacijared wolf wrote:Rješenje je decentralizacija...Osnivanje regija sa svojim parlamentom i vladom...
dedalose, evo ti još jednog mmt-ovca:)
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Deratizacija je skup mjera i postupaka koji se provode u svrhu smanjenja populacije štetnih glodavaca: štakora, miševa i mišolikih glodavaca.Serbinho-3 wrote:Tek je to propast, Srbija primer.red wolf wrote:Rješenje je decentralizacija...Osnivanje regija sa svojim parlamentom i vladom...
Tada imas gomilu lopova i korupcije.
Prokletstvo, svi kradu i svi lazu.
Ovako, imas jednog lopova, pa znaš koga za gusu da 'vatas.
vili40-
2015-08-02
Rad je dobar rad je zdrav neka radi tko je blesav ZA TRI I PO TISUĆE KUNA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa ne znam na što misliš...Korupcija je problem nevezan za to da li živiš u centralističkoj državi, federaciji ili konfederaciji država...Serbinho-3 wrote:Tek je to propast, Srbija primer.red wolf wrote:Rješenje je decentralizacija...Osnivanje regija sa svojim parlamentom i vladom...
Tada imas gomilu lopova i korupcije.
Prokletstvo, svi kradu i svi lazu.
Ovako, imas jednog lopova, pa znaš koga za gusu da 'vatas.
red wolf-
2016-02-10
Iz Hrvatske neće iseliti samo nezaposleni nego i ljudi s malim primanjima tj malim plaćamaRayMabus wrote:Rad je dobar rad je zdrav neka radi tko je blesav ZA TRI I PO TISUĆE KUNA
2014-04-11
Ja sam se školovala za to, a ujedno osjećam empatiju...aben wrote:zoč? da se i ti moreš uhljebiti?mate wrote:Pa da!vili40 wrote:ni jedan ma ama baš ni jedan bolji posao ne možeš dobiti bez jake veze ili ako nisi vjeran član partije i bespogovorno je slijediš.Pa gledaj koliki je prosjek plaća u hrvatskoj,tko to nabija takav prosjek???mate wrote:Što je najgore, novine su pune podataka o uhljebljivanju...Ne navode gdje?!RayMabus wrote:
Tako će i iduće dvije godine isto i domaća nezaposlenosti u Hr će biti nula posto
Pratim svako jutro NN, u cijeloj prošloj godini za Slavoniju, ako je bilo 10 natječaja...
I ta centralizacija, zašto regije ne bi imale ministarstva u području gdje su osnovna pitanja i problemi...?
Min. poljopr. u Slavoniji primjer...
Guest- Guest
hrrrreally? školovani uhljeb?mate wrote:Ja sam se školovala za to, a ujedno osjećam empatiju...aben wrote:zoč? da se i ti moreš uhljebiti?mate wrote:Pa da!vili40 wrote:ni jedan ma ama baš ni jedan bolji posao ne možeš dobiti bez jake veze ili ako nisi vjeran član partije i bespogovorno je slijediš.Pa gledaj koliki je prosjek plaća u hrvatskoj,tko to nabija takav prosjek???mate wrote:
Što je najgore, novine su pune podataka o uhljebljivanju...Ne navode gdje?!
Pratim svako jutro NN, u cijeloj prošloj godini za Slavoniju, ako je bilo 10 natječaja...
I ta centralizacija, zašto regije ne bi imale ministarstva u području gdje su osnovna pitanja i problemi...?
svašta. pa dovoljno ti se bilo upisati u hdssb.
2014-04-16
Nisam nikakav uhljeb niti član ijedne stranke!Serbinho-3 wrote:Uhljeb neki na drzavnoj sisi, kojem kontakt sa realnoscu i nije jača strana
Radim posao koji je težak i zahtjevan i koji nije osobito plaćen-odnosno kojeg nitko drugi nije htio raditi obzirom da nije bilo drugih kandidata.
Doduše plaća mi nije jedini prihod.
Prepuštem sam sam sebi, jer kod nas Slavonaca je takav mentalitet da je svatko za sebe za razliku od npr. Bosanaca, Hercegovaca i Dalmatinaca.
Sve što sam postigao postigao sam vlastitim znanjem i radom. Tu je i Rimac i mnogi drugi koji su uspjeli.
Manje kuknjave i više rada i samim tim manje siromaštva.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Antijunak wrote:
Dosta više sa tim katastrofičnim vijestima.
Ne iseljava se toliko ljudi iz Hrvatske kako se želi prikazati. Dio iseljenih se i vrati, a ima i doseljavanja u Hrvatsku.
Mnogi sa hrvatskim državljanstvom nikad ni nisu bili u Hrvatskoj. Gospodarstvo je u blagom plusu, nezaposlenih je samo 11%, prosječna plaća je 5900kn. Javni sektor više financira PDV i turizam nego privatni sektor. Nije toliko jaka ovisnost javnog sektora o privatnom kao što se želi prikazati.
Dovoljno je pogledati tko piše zlonamjerno da Hrvatska propada i bit će sve jasno koliko ima istine u tome.
Srbija je ta koje propada. Mi smo za njih Amerika, El Dorado.[/quote]
Propada i to istinski, a kriza i raseljavanje s jugoistočne Slavonije ide prema zapadnoj i stigli do krajnje točke Slavonije uz granicu s Moslavinom. Svaki dan sve više obitelji napušta mjesta i gradove.
immortal-
2014-04-16
vili40-
2015-08-02
laku noć,ne mogu više...
vili40-
2015-08-02
Antijunak wrote:Nisam nikakav uhljeb niti član ijedne stranke!Serbinho-3 wrote:Uhljeb neki na drzavnoj sisi, kojem kontakt sa realnoscu i nije jača strana
Radim posao koji je težak i zahtjevan i koji nije osobito plaćen-odnosno kojeg nitko drugi nije htio raditi obzirom da nije bilo drugih kandidata.
Prepuštem sam sam sebi, jer kod nas Slavonaca je takav mentalitet da je svatko za sebe za razliku od npr. Bosanaca, Hercegovaca i Dalmatinaca.
Sve što sam postigao postigao sam vlastitim znanjem i radom. Tu je i Rimac i mnogi drugi koji su uspjeli.
Čuj iskreno pokraj toliko stotina tisuća iseljenih kada i dalje ostaješ pri tvrdnji da nema krize i dijeliš nekakve savjete, ne želiš pogledati mogućnosti svih oko sebe i
ispadaš više nego licemjeran...
2014-04-16
Na žalost, ja sam apolitična. Imam previše empatije u sebi da bih se našla u bilo kojoj stranci, iako me nagovaraju godinama. Nisam poslušnik, jesam radnik...aben wrote:hrrrreally? školovani uhljeb?mate wrote:Ja sam se školovala za to, a ujedno osjećam empatiju...aben wrote:zoč? da se i ti moreš uhljebiti?mate wrote:Pa da!vili40 wrote:
ni jedan ma ama baš ni jedan bolji posao ne možeš dobiti bez jake veze ili ako nisi vjeran član partije i bespogovorno je slijediš.Pa gledaj koliki je prosjek plaća u hrvatskoj,tko to nabija takav prosjek???
Guest- Guest
Ha ha ha okvili40 wrote:laku noć,ne mogu više...
Ja se maloprije digao spava od pet do devet, umorio put od imotskog preko mora do Splita
2014-04-11
mortal-joint wrote:Antijunak wrote:Nisam nikakav uhljeb niti član ijedne stranke!Serbinho-3 wrote:Uhljeb neki na drzavnoj sisi, kojem kontakt sa realnoscu i nije jača strana
Čuj iskreno pokraj toliko stotina tisuća iseljenih kada i dalje ostaješ pri tvrdnji da nema krize i dijeliš nekakve savjete, ne želiš pogledati mogućnosti svih oko sebe i
Ma nekoliko milijuna iseljenih. Svuda cvatu ruže a u Hrvatskoj ništa ne valja.
Ako je borba protiv malodušnosti i defetizma licemjerje, onda sam najveći licemjer.
Mogli smo i tako 1991 svi dići sidro i otići jer je JNA bila jača, no nismo.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
a jel znoš čistiti zahode?mate wrote:Na žalost, ja sam apolitična. Imam previše empatije u sebi da bih se našla u bilo kojoj stranci, iako me nagovaraju godinama. Nisam poslušnik, jesam radnik...aben wrote:hrrrreally? školovani uhljeb?mate wrote:Ja sam se školovala za to, a ujedno osjećam empatiju...aben wrote:zoč? da se i ti moreš uhljebiti?mate wrote:
Pa da!
2014-04-16
Licemjer si...Antijunak wrote:mortal-joint wrote:Antijunak wrote:Nisam nikakav uhljeb niti član ijedne stranke!Serbinho-3 wrote:Uhljeb neki na drzavnoj sisi, kojem kontakt sa realnoscu i nije jača strana
Ma nekoliko milijuna iseljenih. Svuda cvatu ruže a u Hrvatskoj ništa ne valja.
Ako je borba protiv malodušnosti i defetizma licemjerje, onda sam najveći licemjer.
Mogli smo i tako 1991 svi dići sidro i otići jer je JNA bila jača, no nismo.
I to veliki...
Jel imaš mirovinu?
Guest- Guest
A, valjda mi treba certifikat i za to...kao potvrda da znam :)aben wrote:a jel znoš čistiti zahode?mate wrote:Na žalost, ja sam apolitična. Imam previše empatije u sebi da bih se našla u bilo kojoj stranci, iako me nagovaraju godinama. Nisam poslušnik, jesam radnik...aben wrote:hrrrreally? školovani uhljeb?mate wrote:Ja sam se školovala za to, a ujedno osjećam empatiju...aben wrote:
zoč? da se i ti moreš uhljebiti?
Guest- Guest
Sutra ću imati tlak od silnih uhljeba i umirovljenika!!!!
Guest- Guest
Nepropada ništa, ljudi su samo otišli za boljim životom koji nisu našli ovdje i to je sve
2014-04-11
:Dmate wrote:Sutra ću imati tlak od silnih uhljeba i umirovljenika!!!!
zas, pa ljudi su se snasli,
istina nema casti utomu al jebiga,
ja ih jednostavno ignoriram
cemu se nervirat, mentalni sklop im je banan onda nije cudno da parazitiranje smatraju vrhuncem u zivotu
pici po svojoj stazi i ne gledaj lijevo desno na smetnje o koje zapinjes
» Propast demografske politike klerikalne poljske vlade koja desnici diljem EU služi kao uzor. Broj stanovnika je sve manji
» Zatvaraju se rudnici u BiH : Bez posla će ostati više od 10.000 ljudi
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Rusija izgubila milion ljudi u historijskom padu broja stanovnika
» Propast demografske politike klerikalne poljske vlade koja desnici diljem EU služi kao uzor. Broj stanovnika je sve manji
» Zatvaraju se rudnici u BiH : Bez posla će ostati više od 10.000 ljudi
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Rusija izgubila milion ljudi u historijskom padu broja stanovnika
Page 5 of 10