PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
Guest- Guest
Re: PROPAST HRVATSKE: Ljudi masovno beže iz zemlje, broj stanovnika se smanjuje, ljudi ostaju bez posla
Ima posla ako hoćeš radit. Doduše, ne plaćenog toliko kao vani. ALI IMA!mortal-joint wrote:i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
Guest- Guest
cassanowa wrote:Naslov je kontradiktoran. Ako ljudi masovno bježe, a broj stanovnika se smanjuje, ljudi će sve manje ostajati bez posla...
tocno to se i dogodilo. Recimo u Dubrovniku restorani morali u 9 i 10mjesecu zatvarati , iako ima posla, jer nema ljudi da rade. fali im dolje sve radne snage. radi im dosta srba i bosanaca na crno, a niti približno dovoljno. Čak i u Splitu bilo tko sa dvi ruke i dvi noge je mogao naći barem kakav takav posao - za razliku prije 3-4godine kada si se morao tući i povlačiti veze za najgadniji posao od 3000kn.. ekipa se iselila, a nama koji se nismo iselili čak i nije loše sada. ekonomija nam je realno ostala ista, a broj radnika se iselo za 200 - 300 000 , tako da je super...
samo problem je što će radi toga država propasti za 10ak godina, neće biti niti za penzije niti za uhljebe, ali tko živ tko mrtav.. ako budemo trajali kao druga Yugoslavija, biti će uspjeh..
Guest- Guest
I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
Guest- Guest
tuji auti su ti parkironi isprid kuće?!cassanowa wrote:I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
2014-04-16
zimi u splitu mozes gdje hoces prakirati.... a ostatak jadranske obale pustinja.. slavonija je pustinja cilu godinu.. zagreb (kao centar države koji siše sve) dobro živicassanowa wrote:I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
Guest- Guest
Jesan ti reka....Pinochet wrote:cassanowa wrote:Naslov je kontradiktoran. Ako ljudi masovno bježe, a broj stanovnika se smanjuje, ljudi će sve manje ostajati bez posla...
tocno to se i dogodilo. Recimo u Dubrovniku restorani morali u 9 i 10mjesecu zatvarati , iako ima posla, jer nema ljudi da rade. fali im dolje sve radne snage. radi im dosta srba i bosanaca na crno, a niti približno dovoljno. Čak i u Splitu bilo tko sa dvi ruke i dvi noge je mogao naći barem kakav takav posao - za razliku prije 3-4godine kada si se morao tući i povlačiti veze za najgadniji posao od 3000kn.. ekipa se iselila, a nama koji se nismo iselili čak i nije loše sada. ekonomija nam je realno ostala ista, a broj radnika se iselo za 200 - 300 000 , tako da je super...
samo problem je što će radi toga država propasti za 10ak godina, neće biti niti za penzije niti za uhljebe, ali tko živ tko mrtav.. ako budemo trajali kao druga Yugoslavija, biti će uspjeh..
I ne boj se da će država propast...To ne odgovara vampirima iz EU...
Guest- Guest
Yoda pemzije se pune od onih koji rade a ne od nezaposlenih
.
Umij se i ne pričaju gluposti
.
Umij se i ne pričaju gluposti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jebeš zimu...Život je liti...A ja liti moram pješačit nekad i po 700-800 metara od mista di sam parkira, pa do kuće...Pinochet wrote:zimi u splitu mozes gdje hoces prakirati.... a ostatak jadranske obale pustinja.. slavonija je pustinja cilu godinu.. zagreb (kao centar države koji siše sve) dobro živicassanowa wrote:I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
Guest- Guest
gdje ima i šta ima ?cassanowa wrote:Ima posla ako hoćeš radit. Doduše, ne plaćenog toliko kao vani. ALI IMA!mortal-joint wrote:i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
immortal-
2014-04-16
Ja imam svoj parking do kuće tj dva parkinga, popločen ograđencassanowa wrote:Jebeš zimu...Život je liti...A ja liti moram pješačit nekad i po 700-800 metara od mista di sam parkira, pa do kuće...Pinochet wrote:zimi u splitu mozes gdje hoces prakirati.... a ostatak jadranske obale pustinja.. slavonija je pustinja cilu godinu.. zagreb (kao centar države koji siše sve) dobro živicassanowa wrote:I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako si Slavonac onda vam je jad i čemer. Imate dva izbora - ići na Jadransku obalu gdje je lutrija.. možete nešto i zaraditi i nekako životariti ili naiđete na debile, ili u Njjemačku i Irsku gdje možete startati iz početka.. Švabe obožavaju Hrvate. Par mojih frendova, otišlo u Njemačku preporodili se.. ovdje ako su radili za 3000-4000kn, radili 10-12h , bez slobodnog dana, gazde ih vrijeđale , zakidale zha pare, u Njemačkoj - 8h , gazda ti i neda radit više, ako vidi da si dobar, svi vrhunski prema tebi - Hrvate obožavaju u Njemačkoj , Hrvati koriste manje socijalu od Njemaca :D radišniji smo od švaba. Da umjesto HDZ/SDP i Čardak , imamo Njemačku vlast, mogli bi biti bolji od Njemačke u roku 20godina koliko je narod vridan..mortal-joint wrote:cassanowa wrote:I boli me kurac što netko odlazi ili ostaje... Ima posla ovdje i vani... Birajte di ćete...EU vas je naguzila i to omogućila... Ja bi volio da odete vani... Bit će više prostora za mene... A domoljublje i patriotizam vam ionako ništa ne znače...Ipak, ima još budala poput mene, koje ne daju nikome da ih potjera s rodne grude... Pa makar i gladan bio...OVDJE MI JE SVE!
i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
Guest- Guest
Boli me kurac čiji su...Prije sam moga birat di ću parkirat....a sad nemam di...aben wrote:tuji auti su ti parkironi isprid kuće?!cassanowa wrote:I ne samo to...Oslobodit ćemo i dosta parkirnih mjesta....Ja dođem iz noćnog života i nemam di prkirat auto... Ajte ća... Oću normalno parkirat auto isprid svoje kuće...cassanowa wrote:Za Hrvatsku bi bilo bolje da svi odete. Rješit ćemo problem nezaposlenosti...
Guest- Guest
Ima san i ja dva mista dok san živija u Kaštilima...RayMabus wrote:Ja imam svoj parking do kuće tj dva parkinga, popločen ograđen
Guest- Guest
Ima dosta toga... Samo se trebaš potrudit nać...Eto npr. moš imat 200 kn na dan ako ti se beru mandarine...mortal-joint wrote:gdje ima i šta ima ?cassanowa wrote:Ima posla ako hoćeš radit. Doduše, ne plaćenog toliko kao vani. ALI IMA!mortal-joint wrote:i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
Guest- Guest
a biti ćemo kao Grčka.. ono vegetirati ćemo , malo prostitucije i droge , i malo će uhljebi i od toga živjeti i to je to.. vegetirati ćemo tako idućih 50ak godina.. samo molimo boga da se ne zaratimo sa nikim, jer državu u takvom stanju bi i Slovenska mornarica okupirala.. molimo Boga da Nato bude još u dobrom stanju i da Njemačka bude jaka , i mi ćemo nekako vegetirati na aparatima.. sa 2,5milijuna stanovnika, i penzićima koji će skupljati boce i ostalima -njih 500 000 koji će uglavnom raditi na crno.. to nam je budućnost nakon 2030cassanowa wrote:Jesan ti reka....Pinochet wrote:cassanowa wrote:Naslov je kontradiktoran. Ako ljudi masovno bježe, a broj stanovnika se smanjuje, ljudi će sve manje ostajati bez posla...
I ne boj se da će država propast...To ne odgovara vampirima iz EU...
Guest- Guest
ma da ... a gdjecassanowa wrote:Ima dosta toga... Samo se trebaš potrudit nać...Eto npr. moš imat 200 kn na dan ako ti se beru mandarine...mortal-joint wrote:gdje ima i šta ima ?cassanowa wrote:Ima posla ako hoćeš radit. Doduše, ne plaćenog toliko kao vani. ALI IMA!mortal-joint wrote:i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
ja imam svoju struku i hoću u svojoj struci posao :-D
immortal-
2014-04-16
Ma daj molim te...Koliko nas danas vegetira???...Pogledaj vozne parkove u bilo kojem hrvatskom gradu i mjestu...pa i u selu...Jebote led, svaki drugi visoke klase...Pinochet wrote:a biti ćemo kao Grčka.. ono vegetirati ćemo , malo prostitucije i droge , i malo će uhljebi i od toga živjeti i to je to.. vegetirati ćemo tako idućih 50ak godina.. samo molimo boga da se ne zaratimo sa nikim, jer državu u takvom stanju bi i Slovenska mornarica okupirala.. molimo Boga da Nato bude još u dobrom stanju i da Njemačka bude jaka , i mi ćemo nekako vegetirati na aparatima.. sa 2,5milijuna stanovnika, i penzićima koji će skupljati boce i ostalima -njih 500 000 koji će uglavnom raditi na crno.. to nam je budućnost nakon 2030
Najlakše je kukat...Mi smo mentalitetom podložni kukanju...Zato se i ne volimo...Zato i ne znamo da nam je dobro, u odnosu na veliku većinu svijeta... Zato smo govna.... govna kojima je kukanje skoro pa profesija...
Guest- Guest
ako standard procjenjuješ preko autov kih vidiš na cesti, grišiš:cassanowa wrote:Ma daj molim te...Koliko nas danas vegetira???...Pogledaj vozne parkove u bilo kojem hrvatskom gradu i mjestu...pa i u selu...Jebote led, svaki drugi visoke klase...Pinochet wrote:a biti ćemo kao Grčka.. ono vegetirati ćemo , malo prostitucije i droge , i malo će uhljebi i od toga živjeti i to je to.. vegetirati ćemo tako idućih 50ak godina.. samo molimo boga da se ne zaratimo sa nikim, jer državu u takvom stanju bi i Slovenska mornarica okupirala.. molimo Boga da Nato bude još u dobrom stanju i da Njemačka bude jaka , i mi ćemo nekako vegetirati na aparatima.. sa 2,5milijuna stanovnika, i penzićima koji će skupljati boce i ostalima -njih 500 000 koji će uglavnom raditi na crno.. to nam je budućnost nakon 2030
Najlakše je kukat...Mi smo mentalitetom podložni kukanju...Zato se i ne volimo...Zato i ne znamo da nam je dobro, u odnosu na veliku većinu svijeta... Zato smo govna.... govna kojima je kukanje skoro pa profesija...
imati auto je zapravo velika skalina, a vozni park onih ki nemaju auto nikad ne ćeš viditi na cestami.
2014-04-16
Pa u Metkoviću, Opuzenu...u dolini Neretve...mortal-joint wrote:ma da ... a gdjecassanowa wrote:Ima dosta toga... Samo se trebaš potrudit nać...Eto npr. moš imat 200 kn na dan ako ti se beru mandarine...mortal-joint wrote:gdje ima i šta ima ?cassanowa wrote:Ima posla ako hoćeš radit. Doduše, ne plaćenog toliko kao vani. ALI IMA!mortal-joint wrote:i meni je tu sve, ali sam opet bez posla, a bez kuna ne možeš ni u javni wc
ja imam svoju struku i hoću u svojoj struci posao :-D
I budi realnija...imam i ja svoju profesiju...20 godina sam radio posao koji nikakve veze s njom nema... Profesiju smo birali s 14 godina...kad ni ne znaš tko ti glavu nosi...Kakva profesija?!...Radi ono što možeš i znaš...Jebeš profesiju...Ja svoju čak i mrzim...
Guest- Guest
Ma nisu samo auta...pogledaj sve drugo...Obalu npr....Jebote, sve vila do vile....Pogledaj satelitske antene...pogledaj broj klima uređaja...pogledaj BROJ PRIPAMETNIH TELEFONA, jebote mislim da smo po tome prvaci Europe...Ima još parametara, jel ti triba nvodit ih?aben wrote:ako standard procjenjuješ preko autov kih vidiš na cesti, grišiš:cassanowa wrote:Ma daj molim te...Koliko nas danas vegetira???...Pogledaj vozne parkove u bilo kojem hrvatskom gradu i mjestu...pa i u selu...Jebote led, svaki drugi visoke klase...Pinochet wrote:a biti ćemo kao Grčka.. ono vegetirati ćemo , malo prostitucije i droge , i malo će uhljebi i od toga živjeti i to je to.. vegetirati ćemo tako idućih 50ak godina.. samo molimo boga da se ne zaratimo sa nikim, jer državu u takvom stanju bi i Slovenska mornarica okupirala.. molimo Boga da Nato bude još u dobrom stanju i da Njemačka bude jaka , i mi ćemo nekako vegetirati na aparatima.. sa 2,5milijuna stanovnika, i penzićima koji će skupljati boce i ostalima -njih 500 000 koji će uglavnom raditi na crno.. to nam je budućnost nakon 2030
imati auto je zapravo velika skalina, a vozni park onih ki nemaju auto nikad ne ćeš viditi na cestami.
Guest- Guest
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Neki ostaju bez posla , nekima se smanjuje plaća
» Propast demografske politike klerikalne poljske vlade koja desnici diljem EU služi kao uzor. Broj stanovnika je sve manji
» Zatvaraju se rudnici u BiH : Bez posla će ostati više od 10.000 ljudi
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Rusija izgubila milion ljudi u historijskom padu broja stanovnika
» Propast demografske politike klerikalne poljske vlade koja desnici diljem EU služi kao uzor. Broj stanovnika je sve manji
» Zatvaraju se rudnici u BiH : Bez posla će ostati više od 10.000 ljudi
» 1200 ljudi ostalo bez posla na jugu Srbije
» Rusija izgubila milion ljudi u historijskom padu broja stanovnika
Page 7 of 10