NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 11 of 23
Page 11 of 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
tvoji možda neće..al kad te zakopaju tak će ti biti svejedno...croatia yes wrote:
tvoji geni će nestati s lica zemlje
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
ne bi štel mešat.kaja wrote:nisam ja uzrujana, ja totalno mirno mislim da njih treba nalemati..ko židovi one svoje zulufasteveber wrote:smiri se.kaja wrote:evo, ovo kaže čovjek, kuja othrani mačku da joj daš malu mačku, a čak i nije njena vrstacroatia yes wrote:evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti
jebeš mi sve da sam ja ministar policije samo bi čekala da organizirate neki svoj hod za zajebavanje drugih
tako bi vas nalemala da bi mislili da vam je željka markić mama kad bi se probudili iz nesvjesti a bozanić tata
jedino tako ih smiriš
2014-12-30
zato sto je politicki korektnocroatia yes wrote:veber wrote:
deda bu objasnio.
problem je u jeziku, koristite istu riječ da bi opisali različite stvari i različita stanja
umjesto da jednostavno za svaki različit odnos koristite drugi naziv
zašto mora sve biti obitelji, i zašto biti uvrjeđen ako nešto nije obitelj
ako netko ima brojne partnere, zar je onda svako malo u novoj obitelji, a stari partneri mu isto predstavljaju nekakvu produženu obitelj...?
sa filozofijom je uvijek ista stvar, loše definirane jezične kategorije, i onda ne možeš na njih primjeniti logiku, jer npr. riječ obitelj može biti bilo što, nema konkretno značenje, jer želite sve nazvati obitelji, umjesto da se obitelj koristi za konkretan oblik odnosa, a druge riječi, drugi nazivi za druge oblike odnosa
ti npr. živiš u poligamiji, zašto to zvati obitelj?
svi smo mi isti
sve culture su iste
sve veze su obitelj
niko nije odbacen I uplakan
pa eto. poslusaj jekaja wrote:a pa šta, bolje će mu biti nego u domu i takoprckov wrote:
2 homica il lezbe da usvoje dijete I eto ti obitelj ko iz olivuda
ne bi bila u domu enivej jer ima oca
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
veber wrote:
znaš kaj?
najgore je živit kod roditelja, a nemat svoj prihod.
još gore kada financiraš dijete, a ono "ležii" doma i drkakurac.
jebga.
to se sa svetcem obračunavaj, koji je od vas dvojice bogatiji, viši, zgodniji, više jebe, manje drka ...
Guest- Guest
pa nijekaja wrote:moj prijatelj je peder. meni je to smiješno kad kupi rozi mobitel ...ali on je toliko drag i dobar, pa i nekom djetetu bi bilo bolje s njim sigurno nego u domu sa tetom s brkovima ili s tatom koji ga tuče ili tako nešto..
pa šta..nije ni to smak svijeta
sve dok ne postane politicki peder
nego, sumnjam da bi mame dale da I'm peder bude bejbi siter malom djecacicu
sve je ok ali..
moje fotke, cure imaju.croatia yes wrote:veber wrote:
znaš kaj?
najgore je živit kod roditelja, a nemat svoj prihod.
još gore kada financiraš dijete, a ono "ležii" doma i drkakurac.
jebga.
to se sa svetcem obračunavaj, koji je od vas dvojice bogatiji, viši, zgodniji, više jebe, manje drka ...
s nekima sam frend
držim se tvojeg postulata da bez potrošnje nema ni love.
2014-12-30
Ne znam zašto je trend među ženama imati prijatelja pedera?
Zar nije bolje, za razgovore i razmjenu iskustava o ženskim temama imati za prijateljicu ženu?
Zar nije bolje, za razgovore i razmjenu iskustava o ženskim temama imati za prijateljicu ženu?
peder ju ne želi pojebat. di ti živiš?
2014-12-30
pa ne isključuje jedno drugoTotenkopf wrote:Ne znam zašto je trend među ženama imati prijatelja pedera?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
prckov wrote:pa nijekaja wrote:moj prijatelj je peder. meni je to smiješno kad kupi rozi mobitel ...ali on je toliko drag i dobar, pa i nekom djetetu bi bilo bolje s njim sigurno nego u domu sa tetom s brkovima ili s tatom koji ga tuče ili tako nešto..
sve je ok ali..
kak je to zapravo bezveze ... ako je netko homić nije pedofil.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
pedofilija i homoseksualnost nisu iste.orion wrote:prckov wrote:pa nijekaja wrote:moj prijatelj je peder. meni je to smiješno kad kupi rozi mobitel ...ali on je toliko drag i dobar, pa i nekom djetetu bi bilo bolje s njim sigurno nego u domu sa tetom s brkovima ili s tatom koji ga tuče ili tako nešto..
sve je ok ali..
kak je to zapravo bezveze ... ako je netko homić nije pedofil.
no homosksualci su skloni i pedofilili.
heteroseksualci nisu.
tanke su te crte.
2014-12-30
U tome i jest kvaka.Totenkopf wrote:E baš me prcate danas, na mogu ni potjeru na miru pogledati...Triny wrote:E, ne znam...jesu li polubraća koja ne žive zajedno obitelj?veber wrote:ne ide to baš tako.Triny wrote:Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:
što su onda moja djeca?
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
Tvoja djeca imaju dvije obitelji. Po ovom prijedlogu. :)
Edit: "majka s djetetom odnosno otac s djetetom iako ne žive zajedno,"
kći, zadnja, valjda ne, malo živi s ocem malo s majkom. prvi sin slično. kako ćeš to definirat?
Šta kaže ovaj zakon?
Ili Toten?
Polubraća su smatram obitelj, temeljem krvnog srodstva, kao i braća...
Bez obzira žive li zajedno, isto kao i roditelji, nitko od nas ne smatra da mu roditelji nisu obitelj, bez obzira što 10, 20 ili 30 godina ne živi zajedno s njima...
Smatram dakle da je krvno srodstvo conditio sine qua non da bi se neka zajednica mogla smatrati obitelji, a da su zajedničko stanovanje, privređivanje itd. dodatni uvjeti čijim se ispunjenjem može smatrati članom obitelji i osoba s kojom nismo u krvnom srodstvu u prvom stupnju po uspravnoj odnosno pobočnoj liniji, npr. bračni drug, djed i baka.
Što svatko oda nas drugačije smatra tko spada u obitelj i što o tome kaže zakon.
Pa će tako svaki pravnik, svaki sudac tumačiti zakon kako mu paše.
Trinity-
2014-04-17
Toliko o biološkim vezama.kaja wrote:a nisu, al ja znam jednog koji je oženio mamu od moje prijateljice , žena je umrla kad je ova ima tri godine i on joj je sve, samo joj je on ostao i brinuo za nju, pravi otac nije nikad ni pitao za njuprckov wrote:ne sjecam se da su macehe I ocuhi bili nesto na dobrom glasu
tak da..sve ti je to relativno..
Trinity-
2014-04-17
moje djete je moje djete.
bez brojanja krvnih zrnaca.
bez brojanja krvnih zrnaca.
2014-12-30
od frenda cura ima, nažalost, alzheimera. u nedjelju sam ju vodio pišat.
a, 29g jebote.
a, 29g jebote.
2014-12-30
Eto povućen nakaradni prijedlog zakona
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Obitelj je primarno bračna zajednica u kojoj se rađaju i podižu djeca.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Petrov-Ne-bi-bilo-dobro-da-ako-supruznici-ne-mogu-imati-djece-budu-automatski-iskljuceni?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
2014-04-11
U ideali da no to ne znači da dvoje u vezi i to nisu obiteljska zajednicaepikur37 wrote:Obitelj je primarno bračna zajednica u kojoj se rađaju i podižu djeca.
2014-04-11
Totenkopf wrote:Ne znam zašto je trend među ženama imati prijatelja pedera?
peder im nije konkurencija kod frajera. A i iskreno će im reć jel im nešto stoji, frendica će kad izgleda ko klaun reć "draga ovo ti super stoji"
Similar topics
» Niste vjencani, a krstili biste dijete
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
Page 11 of 23