NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 17 of 23
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:pretpostavljam.Triny wrote:Zablokirat ce im mozak sada.:)veber wrote:
tko ti veli da sam samac?
i moja "cura" se valjda broji. i kako to ide kada si sa dvije?
jedna službeno, a živiš kod druge?
a sutra idem čuvat djete.
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
evo kod mene se postanski glasa da li smo za homoseksualnu vezu da se zove brakn_razbojnik wrote:Samo dva pedera su obitelj..i kaja i njen pas...eventualno dečko ulazi u igru ako se podčini, njima
ja brate zaokruzio da, jakako, kako ne bi bili
Dragi lastane, sutra idem čuvati diejte a mamu sam kresnuo-, pitanje - jeli novi obiteljski zakon katolibanski i tko je proveo privatizaciju u Slovačkoj?
2014-04-15
je, lako tako..poštanski...nema toga u seluprckov wrote:evo kod mene se postanski glasa da li smo za homoseksualnu vezu da se zove brakn_razbojnik wrote:Samo dva pedera su obitelj..i kaja i njen pas...eventualno dečko ulazi u igru ako se podčini, njima
2014-04-15
Zadovoljenje pohote...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:pretpostavljam.Triny wrote:Zablokirat ce im mozak sada.:)veber wrote:
tko ti veli da sam samac?
i moja "cura" se valjda broji. i kako to ide kada si sa dvije?
jedna službeno, a živiš kod druge?
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
T.- Posts : 17600
2014-04-14
to je pitanje za katolibane.n_razbojnik wrote:Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:pretpostavljam.Triny wrote:
Zablokirat ce im mozak sada.:)
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
slijedom
-oženjen si.
-živiš kod druge
-ideš čuvat djete, a kresno si joj mamu već prije
-ona pod br dva bi se kresnulao isto s mamom
jebga kompicirano,
2014-12-30
vec se zale da su neki vadili z sanducica I zaokruzivali dan_razbojnik wrote:je, lako tako..poštanski...nema toga u seluprckov wrote:evo kod mene se postanski glasa da li smo za homoseksualnu vezu da se zove brakn_razbojnik wrote:Samo dva pedera su obitelj..i kaja i njen pas...eventualno dečko ulazi u igru ako se podčini, njima
jer da je tolerantno I napredno
al sta da ti ja o tome pricam, evo ti veber novi sjw sve objasni dok si reko picajzla
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
ti fukaš samo subotom, kako bi nedjeljom moga u birtiju ili ti se ne diže?Totenkopf wrote:Zadovoljenje pohote...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:pretpostavljam.Triny wrote:
Zablokirat ce im mozak sada.:)
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
ili zadovoljavaš formu kako bi mogao ispunit sadržaj?
2014-12-30
Na žalost, tebi nema pomoći, molit ću se za tvoju dušu...
malo je ovdje 30 "Zdravo Marija "...za pokoru ćeš morati dati podatke od dotičnih , egzorcizam samo tu pomaževeber wrote:to je pitanje za katolibane.n_razbojnik wrote:Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:
pretpostavljam.
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
slijedom
-oženjen si.
-živiš kod druge
jebga kompicirano,
2014-04-15
Tupko to je zato sto prvi imaju lovu a ne zato sto su genetski superiorniji.croatia yes wrote:n_razbojnik wrote:
Brak je relikt prošlosti
samo za niže slojeve društva, kod viših društvenih slojeva stope razvoda i izvanbračne djece su niske oko 5%
dok su stope razvoda kod nižih društvenih slojeva oko 70%
Kužiš, ti ako ces imati lovu i ako ces zajebavati ili varati ženu ona ce si misliti ko te jebe budalo , radi sto hoćeš a dnevnica mi je i tako 100 ili 1000 eura radila ne radila. Ako nećeš imati lovu dobiti ces nogu u guzicu jer kaj ce joj netko tko zajebava, vara i jos nema lovu..
E tako... odi sad malo na zrak i proučavaj zivot puževa ili vec nekoga ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jeveber wrote:to je pitanje za katolibane.n_razbojnik wrote:Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:Babysitter?veber wrote:
pretpostavljam.
a nije moje
kako sada to definiramo?
čisto pravno pitam?
slijedom
-oženjen si.
-živiš kod druge
jebga kompicirano,
evo ja se sasro razmisljajuci I nemerem skontat
jel može skonto?n_razbojnik wrote:malo je ovdje 30 "Zdravo Marija "...za pokoru ćeš morati dati podatke od dotičnih , egzorcizam samo tu pomaževeber wrote:to je pitanje za katolibane.n_razbojnik wrote:Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:a, ako kresneš mamu, kaj je to?Totenkopf wrote:
Babysitter?
čisto pravno pitam?
slijedom
-oženjen si.
-živiš kod druge
jebga kompicirano,
ono malo popusta, 25%
2014-12-30
Nismo u sustavu pedevea, 25% manje ionako..nemoj mi se ovdje cjenkati oko spasenja duševeber wrote:jel može skonto?n_razbojnik wrote:malo je ovdje 30 "Zdravo Marija "...za pokoru ćeš morati dati podatke od dotičnih , egzorcizam samo tu pomaževeber wrote:to je pitanje za katolibane.n_razbojnik wrote:Ovo su mozgalice za redakciju indexa, ne pomaže tu pravnik...veber wrote:
a, ako kresneš mamu, kaj je to?
čisto pravno pitam?
slijedom
-oženjen si.
-živiš kod druge
jebga kompicirano,
ono malo popusta, 25%
2014-04-15
pa sta ja znam, ovo nije lose...
a, u biti smo kao naši političari.
raspravljamo o gluposti,a, a nitko ne gleda na djecu.
što je sa svim onim majkama. i djecom, čiji otac ne plaća alimentaciju. on je otišao pa kao djete može živjet od zraka.
kaj je s onim ženama koje muževi zatuku, na dnevnoj bazi.
nikaj.
osobno znam čovjeka kojeg žena maltretira svaki dan, ja bi ju upucao, no on šuti i trpi.
raspravljamo o gluposti,a, a nitko ne gleda na djecu.
što je sa svim onim majkama. i djecom, čiji otac ne plaća alimentaciju. on je otišao pa kao djete može živjet od zraka.
kaj je s onim ženama koje muževi zatuku, na dnevnoj bazi.
nikaj.
osobno znam čovjeka kojeg žena maltretira svaki dan, ja bi ju upucao, no on šuti i trpi.
2014-12-30
ok, 30%, platim unaprijedn_razbojnik wrote:Nismo u sustavu pedevea, 25% manje ionako..nemoj mi se ovdje cjenkati oko spasenja duše
2014-12-30
Sablasno jbt...za ovo smo se borili??kic wrote:
2014-04-15
jel to dio tog prijedloga sto je odbijen?kic wrote:
dijete ti uvijek, ja svoju nisam nikad klepio. samo sam promjenio itonaciju.kic wrote:
i sve pet.
2014-12-30
kaja wrote:Tupko to je zato sto prvi imaju lovu a ne zato sto su genetski superiorniji.croatia yes wrote:n_razbojnik wrote:
Brak je relikt prošlosti
samo za niže slojeve društva, kod viših društvenih slojeva stope razvoda i izvanbračne djece su niske oko 5%
dok su stope razvoda kod nižih društvenih slojeva oko 70%
Kužiš, ti ako ces imati lovu i ako ces zajebavati ili varati ženu ona ce si misliti ko te jebe budalo , radi sto hoćeš a dnevnica mi je i tako 100 ili 1000 eura radila ne radila. Ako nećeš imati lovu dobiti ces nogu u guzicu jer kaj ce joj netko tko zajebava, vara i jos nema lovu..
E tako... odi sad malo na zrak i proučavaj zivot puževa ili vec nekoga ..
a zašto niži slojevi društva nemaju lovu i nisu uspješni?
nisam znao da novac čini ljude boljima
svi govore kako novac kvari ljude
Guest- Guest
Page 17 of 23 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23
Similar topics
» Niste vjencani, a krstili biste dijete
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
Page 17 of 23