NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
Page 10 of 23
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
To pitaj one koji su svoju djecu ostavili.croatia yes wrote:Triny wrote:Ne moram dolaziti ja pa da to vidim.croatia yes wrote:Triny wrote:
Biološke veze su precijenjene.
na koji način, ti dolaziš iz disfunkcijonalne obitelji pa to zato pretpostavljaš?
tebi su bliža i draža tuđa djeca od tvoj biološke?
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Re: NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
veber wrote:tvoja djeca su, tvoja djeca.
nije bitno krvno srodstvo.
naravno da je bitno, bajke o maćehama nisu tek legenda
evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti, bolesna u smislu kao što je peder ili pedofil mentalno bolestan
muškarac kojem je opao testosteron, pa se pretvorio u tetkicu
kršćanin kojemu je uzor rogonja sv. Josip
Guest- Guest
a zašto uopće veber, triny i ja pokušavamo objasniti nešto
i tako su vam ministrica s placa i njeni predlagači zakona već dobili po nosu i kuš su..ništa od katotalibanske đamahirije ..zaboravite
i tako su vam ministrica s placa i njeni predlagači zakona već dobili po nosu i kuš su..ništa od katotalibanske đamahirije ..zaboravite
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
moja djeca su, moja. ne kao vlasništvo, već su moja. volim ih sve jedino sam s Lnepravedan. tatina kći..marcellus wrote:veber wrote:tvoja djeca su, tvoja djeca.
ženi su njezina deca ona koju rode, a nama su naša deca ona koju rode naše žene... jebiga zato je "maćeha" uvijek bila pojam nečeg negativnog, žene instinktivno štite svoje potomstvo, a mi ono koje nam je na brizi
2014-12-30
E baš me prcate danas, na mogu ni potjeru na miru pogledati...Triny wrote:E, ne znam...jesu li polubraća koja ne žive zajedno obitelj?veber wrote:ne ide to baš tako.Triny wrote:Tvoja djeca s majkama čine jednu obitelj, a ti sa svojom djecom druga obitelj.veber wrote:što su onda moja djeca?Totenkopf wrote:Ma boli me đon za ispravam stav, ja samo iznosim svoj i nikome ne priječim da iznese njegov...
Ali ne može proć bez kockastoglavih, biskupa i baba ministarki, ko da me boli ku*ac za to, nisam izišao na izbore 15 godina...
ili ja njima?
s više žena?
amortizacija?
Tvoja djeca imaju dvije obitelji. Po ovom prijedlogu. :)
Edit: "majka s djetetom odnosno otac s djetetom iako ne žive zajedno,"
kći, zadnja, valjda ne, malo živi s ocem malo s majkom. prvi sin slično. kako ćeš to definirat?
Šta kaže ovaj zakon?
Ili Toten?
Polubraća su smatram obitelj, temeljem krvnog srodstva, kao i braća...
Bez obzira žive li zajedno, isto kao i roditelji, nitko od nas ne smatra da mu roditelji nisu obitelj, bez obzira što 10, 20 ili 30 godina ne živi zajedno s njima...
Smatram dakle da je krvno srodstvo conditio sine qua non da bi se neka zajednica mogla smatrati obitelji, a da su zajedničko stanovanje, privređivanje itd. dodatni uvjeti čijim se ispunjenjem može smatrati članom obitelji i osoba s kojom nismo u krvnom srodstvu u prvom stupnju po uspravnoj odnosno pobočnoj liniji, npr. bračni drug, djed i baka.
T.- Posts : 17600
2014-04-14
deda bu objasnio.kaja wrote:a zašto uopće veber, triny i ja pokušavamo objasniti nešto
2014-12-30
ne sjecam se da su macehe I ocuhi bili nesto na dobrom glasu
rod i obitelj nisu istoznačnica, ne predstavljaju istu stvar
netko može biti u rodu ali nije član obitelji, rod je širi pojam od obitelji
Guest- Guest
preteko si mecroatia yes wrote:veber wrote:tvoja djeca su, tvoja djeca.
naravno da je bitno, bajke o maćehama nisu tek legenda
evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti, bolesna u smislu kao što je peder ili pedofil mentalno bolestan
muškarac kojem je opao testosteron, pa se pretvorio u tetkicu
kršćanin kojemu je uzor rogonja sv. Josip
prckov- Posts : 34563
2014-04-19
deda! opet te jebe gugl. ja s mogu oženiti i posvojit djete. od žene s kojom sam se opet oženio.croatia yes wrote:rod i obitelj nisu istoznačnica, ne predstavljaju istu stvar
2014-12-30
evo, ovo kaže čovjek, kuja othrani mačku da joj daš malu mačku, a čak i nije njena vrstacroatia yes wrote:evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti
jebeš mi sve da sam ja ministar policije samo bi čekala da organizirate neki svoj hod za zajebavanje drugih
tako bi vas nalemala da bi mislili da vam je željka markić mama kad bi se probudili iz nesvjesti a bozanić tata
2015-08-15
smiri se.kaja wrote:evo, ovo kaže čovjek, kuja othrani mačku da joj daš malu mačku, a čak i nije njena vrstacroatia yes wrote:evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti
jebeš mi sve da sam ja ministar policije samo bi čekala da organizirate neki svoj hod za zajebavanje drugih
tako bi vas nalemala da bi mislili da vam je željka markić mama kad bi se probudili iz nesvjesti a bozanić tata
2014-12-30
veber wrote:
deda bu objasnio.
problem je u jeziku, koristite istu riječ da bi opisali različite stvari i različita stanja
umjesto da jednostavno za svaki različit odnos koristite drugi naziv
zašto mora sve biti obitelji, i zašto biti uvrjeđen ako nešto nije obitelj
ako netko ima brojne partnere, zar je onda svako malo u novoj obitelji, a stari partneri mu isto predstavljaju nekakvu produženu obitelj...?
sa filozofijom je uvijek ista stvar, loše definirane jezične kategorije, i onda ne možeš na njih primjeniti logiku, jer npr. riječ obitelj može biti bilo što, nema konkretno značenje, jer želite sve nazvati obitelji, umjesto da se obitelj koristi za konkretan oblik odnosa, a druge riječi, drugi nazivi za druge oblike odnosa
ti npr. živiš u poligamiji, zašto to zvati obitelj?
Last edited by croatia yes on 9/28/2017, 18:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
a nisu, al ja znam jednog koji je oženio mamu od moje prijateljice , žena je umrla kad je ova ima tri godine i on joj je sve, samo joj je on ostao i brinuo za nju, pravi otac nije nikad ni pitao za njuprckov wrote:ne sjecam se da su macehe I ocuhi bili nesto na dobrom glasu
tak da..sve ti je to relativno..
2015-08-15
tako jekaja wrote:a zašto uopće veber, triny i ja pokušavamo objasniti nešto
zato treba napredno
2 homica il lezbe da usvoje dijete I eto ti obitelj ko iz olivuda
evo ovoj je mama napravila novu obitelj po svim zakonskim propisima, doduse nije pitala dijete al ko dijete sljivi
nisam ja uzrujana, ja totalno mirno mislim da njih treba nalemati..ko židovi one svoje zulufasteveber wrote:smiri se.kaja wrote:evo, ovo kaže čovjek, kuja othrani mačku da joj daš malu mačku, a čak i nije njena vrstacroatia yes wrote:evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti
jedino tako ih smiriš
2015-08-15
a pa šta, bolje će mu biti nego u domu i takoprckov wrote:
2 homica il lezbe da usvoje dijete I eto ti obitelj ko iz olivuda
2015-08-15
kaja wrote:evo, ovo kaže čovjek, kuja othrani mačku da joj daš malu mačku, a čak i nije njena vrstacroatia yes wrote:evolucijski nema nikakvog smsla podizati tuđe potomstvo, to može samo bolesna osoba htjeti
ti hrani mačke, nemoj imat djece
to ti je najpametnije
tvoji geni će nestati s lica zemlje
ignoriraj evoluciju i biološke temelje života, pravi se da to nije bitno, svi smo isti, sve je jednako vrijedno
Guest- Guest
znaš kaj?croatia yes wrote:veber wrote:
deda bu objasnio.
problem je u jeziku, koristite istu riječ da bi opisali različite stvari i različita stanja
umjesto da jednostavno za svaki različit odnos koristite drugi naziv
zašto mora sve biti obitelji, i zašto biti uvrjeđen ako nešto nije obitelj
ako netko ima brojne partnere, zar je onda svako malo u novoj obitelji, a stari partneri mu isto predstavljaju nekakvu produženu obitelj...?
sa filozofijom je uvijek ista stvar, loše definirane jezične kategorije, i onda ne možeš na njih primjeniti logiku, jer npr. riječ obitelj može biti bilo što, nema konkretno značenje, jer želite sve nazvati obitelji, umjesto da se obitelj koristi za konkretan oblik odnosa, a druge riječi, drugi nazivi za druge oblike odnosa
ti npr. živiš u poligamiji, zašto to zvati obitelj?
najgore je živit kod roditelja, a nemat svoj prihod.
još gore kada financiraš dijete, a ono "ležii" doma i drka kurac.
jebga.
2014-12-30
moj prijatelj je peder. meni je to smiješno kad kupi rozi mobitel ...ali on je toliko drag i dobar, pa i nekom djetetu bi bilo bolje s njim sigurno nego u domu sa tetom s brkovima ili s tatom koji ga tuče ili tako nešto..
pa šta..nije ni to smak svijeta
pa šta..nije ni to smak svijeta
2015-08-15
tvoji možda neće..al kad te zakopaju tak će ti biti svejedno...croatia yes wrote:
tvoji geni će nestati s lica zemlje
2015-08-15
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Similar topics
» Niste vjencani, a krstili biste dijete
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
» Ruski zakon protiv teorizma: Uhitit će vas ako niste "tradicionalne" vjere
» Novi obiteljski zakon bez definicije obitelji...
» Kad će pas u obiteljski zakon?
» "Vi niste Split"
Page 10 of 23