Puk'o skype
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Puk'o skype
dijagram wrote:aha, maloprije dosao s terena:)Trinity wrote:Dereš da...ne znam kad , visiš tu dan. noć...dijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Dok je tako jebo brojke, samo gusti.
Mi staromodni samo deremo, nista tehnikalije, samo prave stvari.
Ode svijet u kurac, pa tako i stari dobri seks.
No srecom ima cura koje su staromodne, jos kako:)
Guest- Guest
pomagajte, vi ste tu neka vlast, murija, sto li:)Starhemberg wrote:Ne bih se kladio, ima toga još u arsenalu :)Trinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
dijagram-
2015-08-09
Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...dijagram wrote:pomagajte, vi ste tu neka vlast, murija, sto li:)Starhemberg wrote:Ne bih se kladio, ima toga još u arsenalu :)Trinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
Trinity-
2014-04-17
Ništa od toga...S jedne strane imaš dobre želje, ali većina će odmah graknuti - masoni, illuminati...S druge strane imaš ono neizbježno, a dolazi...Ne možeš to promijeniti...Svijet, prirodu, odnose, treba promatrati...Trinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
Guest- Guest
poanta mog upisa je ovoTrinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
ne mogu se nacuditi odraslom covjeku kad poput djeteta sav ozaren lamentira o kakvoj novoj igrackici, ili evo o kakvom bonusu, mobitelu, ovom onom.
meni je to pomalo i zalosno, al nevazno, ne morate se uzbudjivati i reagirati zbog toga:)
dijagram-
2015-08-09
Nismo psihijatri niti psiholozi :)dijagram wrote:pomagajte, vi ste tu neka vlast, murija, sto li:)Starhemberg wrote:Ne bih se kladio, ima toga još u arsenalu :)Trinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
Pa nema veze,gdje su oni sa bijelim tapaciranim kombijem i specijalnom kosuljom :)Starhemberg wrote:Nismo psihijatri niti psiholozi :)dijagram wrote:pomagajte, vi ste tu neka vlast, murija, sto li:)Starhemberg wrote:Ne bih se kladio, ima toga još u arsenalu :)Trinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
dijagram-
2015-08-09
Ali, što ako taj zna što je uzrok tomu, i da će to uskoro promijeniti sve na Zemlji? Pritom je ta '' igračka '' najmanje bitna.dijagram wrote:poanta mog upisa je ovoTrinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
ne mogu se nacuditi odraslom covjeku kad poput djeteta sav ozaren lamentira o kakvoj novoj igrackici, ili evo o kakvom bonusu, mobitelu, ovom onom.
meni je to pomalo i zalosno, al nevazno, ne morate se uzbudjivati i reagirati zbog toga:)
Guest- Guest
A eto ja se ne mogu načuditi kad odrasli, napose muškarci komentiraju ljubavni život Sevke, Vlatke & Co...dijagram wrote:poanta mog upisa je ovoTrinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
Trinity-
2014-04-17
Odgovor ti je bezveze,kao i sevka i te druge pticice,al sto ces, znas da sam u pravu ali tesko si to priznajes.Trinity wrote:A eto ja se ne mogu načuditi kad odrasli, napose muškarci komentiraju ljubavni život Sevke, Vlatke & Co...dijagram wrote:poanta mog upisa je ovoTrinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
navukla si se ko na svicarac:)
dijagram-
2015-08-09
Ne , tvoj komentar je bezveze, programer sam , normalno da "lamentiram" o tim stvarima, doduše s tobom ne mogu lamentirati o tome...
Trinity-
2014-04-17
Ma da, sve upisi o programiranju:)Trinity wrote:Ne , tvoj komentar je bezveze, programer sam , normalno da "lamentiram" o tim stvarima, doduše s tobom ne mogu lamentirati o tome...
Citas li ti sto pisem, il preskaces.
Koristim i ja recimo mobitel al se ne ponasam kao drugi ljudi kad je ta napravica u pitanju.
Kako se to ponasaju drugi, pa po meni djetinjasto, eto, to sam rekao.
Sto te tu smeta?
Meni ne smeta da mi vecina, a bogami ste debela vecina kazete sto god hocete.
Tvoja prva reakcija, staromodan, ma blago meni sto jesam.
Kuzis li razliku?
dijagram-
2015-08-09
U čemu je problem ?
Ti o nečemu imaš jedno mišljenje, ja drugo.
Očito ne voliš da ti se vrati, nije da ti baš ne smeta.
Trinity-
2014-04-17
Nema problema, tek rekoh sto rekoh ,a ti odmah reagiras kako reagiras.Trinity wrote:U čemu je problem ?
Neprimjereno.
Meni ne smeta nista, ali tebi je bogami zasmetao moj pogled na histeriju oko tehnikalija i moje vidjenje iste.
I sto si ti meni vratila? I sto me to zasmetalo? Mozda bi voljela da je tako ali eto nije.
Uzgred, odgovori su ti bili bezvezarije sto i sama znas:)
dijagram-
2015-08-09
pleasered wolf wrote:Ali, što ako taj zna što je uzrok tomu, i da će to uskoro promijeniti sve na Zemlji? Pritom je ta '' igračka '' najmanje bitna.dijagram wrote:poanta mog upisa je ovoTrinity wrote:dijagrame, što je bilo , bilo je...pripremi se za new world sex...ovaj..order... :)red wolf wrote:Ne mogu oni ništa...To nije u njihovoj vlasti...Kao i ovo sa @Skypom...I ostalim...Gore je razlog...
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
dijagram wrote:Uzgred, odgovori su ti bili bezvezarije sto i sama znas:)
Uzgred, bezvezni odgovori na bezvezne komentare ti nisu smetali do jednog trenutka. ;)
Trinity-
2014-04-17
Navedi sto je meni zasmetalo?Trinity wrote:dijagram wrote:Uzgred, odgovori su ti bili bezvezarije sto i sama znas:)
Uzgred, bezvezni odgovori na bezvezne komentare ti nisu smetali do jednog trenutka. ;)
No sto je tebi zasmetalo ne moras uopce reci, zadrzi slobodno za sebe, nikakav problem.
Nisam napisao nista da bi bilo koga zasmetalo,tek iznio stav.
dijagram-
2015-08-09
Istina, nije objašnjeno hoće li svi korisnici Skypea dobiti minute ili samo oni koji plaćaju Skype. Kako god, ako već nije, onda bi narednih dana trebali primiti mail sa besplatnim minutama, koje treba iskoristiti u sedam dana od dana primitka.
http://net.hr/tehnoklik/vijesti-tehnoklik/opipljiva-isprika-skype-daruje-20-besplatnih-minuta-zbog-tehnickih-problema/
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puko Živi Zid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
Page 4 of 4