Puk'o skype
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Puk'o skype
Skype communication app is down across the globe
Published time: 21 Sep, 2015 08:47Edited time: 21 Sep, 2015 11:37
Get short URL
© Dado Ruvic / Reuters
10.5K32441
Popular communications application Skype went down across the world on Monday. Numerous users are currently complaining on social media that they are not able to sign in.
“We're a bit overloaded right now...Please try again later, or download Skype to use it anytime,” Skype wrote on its website.
“Affected users will not be able to change their status, their contacts will all show as offline and they will be unable to start Skype calls to them.” However, they added that instant messages “are still being delivered as usual. The status issue also doesn't affect Skype for Web, which can be used to make calls and send instant messages.”
READ MORE: ‘I see dead people’: How Skype outage ‘ruined’ people’s lives on Monday
Published time: 21 Sep, 2015 08:47Edited time: 21 Sep, 2015 11:37
Get short URL
© Dado Ruvic / Reuters
10.5K32441
Popular communications application Skype went down across the world on Monday. Numerous users are currently complaining on social media that they are not able to sign in.
“We're a bit overloaded right now...Please try again later, or download Skype to use it anytime,” Skype wrote on its website.
“Affected users will not be able to change their status, their contacts will all show as offline and they will be unable to start Skype calls to them.” However, they added that instant messages “are still being delivered as usual. The status issue also doesn't affect Skype for Web, which can be used to make calls and send instant messages.”
READ MORE: ‘I see dead people’: How Skype outage ‘ruined’ people’s lives on Monday
Guest- Guest
Re: Puk'o skype
Pa evo i ja čitavu večer pokušavam, čak sam i novi acc napravio, kad vidim onda ovo
Guest- Guest
Uznemirit će te kad otkažu mrižu i mobitele,TV.
STVARNO smo ranjivi užasno.
STVARNO smo ranjivi užasno.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
nek je puko da više nikad ne proradi.da hoće cijeli internet puknut da više odjebem s ovogkompjutera.
Ne mogu se ni ja spojiti.
Idem na Hangouts, mada me nervira.
Idem na Hangouts, mada me nervira.
Trinity-
2014-04-17
:D Dosta da pukneš samo ti.danni1 wrote:nek je puko da više nikad ne proradi.da hoće cijeli internet puknut da više odjebem s ovogkompjutera.
Trinity-
2014-04-17
Starhemberg wrote:Pa evo i ja čitavu večer pokušavam ...
Starhemberg
2014-04-16
ne!
2014-04-16
sta je Bugi bio bolestan?
2014-04-16
Sa Viberom ili WhatsAppom možeš komunicirati jednako sa PCa na nečiji PC ili mob.
Guest- Guest
Probao, loša veza. Pričekat ću do sutra, sredit će se valjda.ostrakon wrote:Sa Viberom ili WhatsAppom možeš komunicirati jednako sa PCa na nečiji PC ili mob.
Guest- Guest
Telekomunikacije su u problemu, ne Skype.Starhemberg wrote:Probao, loša veza. Pričekat ću do sutra, sredit će se valjda.ostrakon wrote:Sa Viberom ili WhatsAppom možeš komunicirati jednako sa PCa na nečiji PC ili mob.
Guest- Guest
Ja danas ne mogu nanke na Fejs.
Max TV ne šljaka,kao ni telefon,a ne mogu dobiti ni agenta na informacijama za otklanjanje teškoća.
Čak su mi i mnogi brojevi mobitela nedostupni.
Ima li tko sličnih "simptoma"?
Max TV ne šljaka,kao ni telefon,a ne mogu dobiti ni agenta na informacijama za otklanjanje teškoća.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Velim, telekomunikacije su u klincu, u velikom dijelu HR. Pokušao sam rano jutros gledati 902 na Max tv, pa se slika smrzla....sad ne radi uopće.albatros wrote:Ja danas ne mogu nanke na Fejs.
Guest- Guest
http://www.jutarnji.hr/zbog-kvara-u-ht-u-u-hrvatskoj-od-jutra-kaos-ne-radi-internet--ne-moze-se-telefonirati--a-ni-dizati-novac-na-bankomatima/1423080/
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puko Živi Zid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
Page 1 of 4