Puk'o skype
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Puk'o skype
Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
dijagram-
2015-08-09
A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Trinity-
2014-04-17
Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Trinity-
2014-04-17
Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Dok je tako jebo brojke, samo gusti.
dijagram-
2015-08-09
Da...Trinity wrote:Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Guest- Guest
Nek ' si ja mislim, jel... :)red wolf wrote:Da...Trinity wrote:Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Trinity-
2014-04-17
Recimo to ovako, internet kakvog poznaješ, teško da će biti takav u budućnosti...Pa preslobodni ste...hahahahahahahaTrinity wrote:Nek ' si ja mislim, jel... :)red wolf wrote:Da...Trinity wrote:Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Last edited by red wolf on 9/10/2015, 21:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Trinity-
2014-04-17
Uh, naravno da neće...osim toga ja sam bila prije interneta... :)red wolf wrote:Recimo to ovako, internet kakovog poznaješ, teško da će biti takav u budućnosti...Pa preslobodni ste...hahahahahahahaTrinity wrote:Nek ' si ja mislim, jel... :)red wolf wrote:Da...Trinity wrote:Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Trinity-
2014-04-17
Pa dobro...Glede @skypa, nije samo on u pitanju...Bilo je toga u zadnje vrijeme više i za druge stvari vezano...Mislim da razlog nije na Zemlji...Trinity wrote:Uh, naravno da neće...osim toga ja sam bila prije interneta... :)red wolf wrote:Recimo to ovako, internet kakovog poznaješ, teško da će biti takav u budućnosti...Pa preslobodni ste...hahahahahahahaTrinity wrote:Nek ' si ja mislim, jel... :)red wolf wrote:Da...Trinity wrote:Samo smajlić... ?red wolf wrote:Trinity wrote:Šta sad opet wolf ? :)
Guest- Guest
Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Mi staromodni samo deremo, nista tehnikalije, samo prave stvari.
Ode svijet u kurac, pa tako i stari dobri seks.
No srecom ima cura koje su staromodne, jos kako:)
dijagram-
2015-08-09
Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
Dereš da...ne znam kad , visiš tu dan. noć...dijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Trinity-
2014-04-17
Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Trinity-
2014-04-17
Ne bih se kladio, ima toga još u arsenalu :)Trinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
heheheheheheheTrinity wrote:Sad si ga dotuk'o... :)red wolf wrote:Uskoro ćeš upražnjavati seks s robotima...Dok im intelignecija ne poraste i shvate tko su ljudi i podignu revoluciju...hehehehehehehedijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
aha, maloprije dosao s terena:)Trinity wrote:Dereš da...ne znam kad , visiš tu dan. noć...dijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:aha, maloprije dosao s terena:)Trinity wrote:Dereš da...ne znam kad , visiš tu dan. noć...dijagram wrote:Zato i kazem gore, bezvezarija.Trinity wrote:A dobro ako je tako...samo moraš se malo modernizirat...cyber sex i tako to...dijagram wrote:Kako kome, bitnije je da prasim isto ko i u dvadesetima, nema razlike:)Trinity wrote:A ti si star !dijagram wrote:Pa ovo je djetinjasto, ti si onda djetinjastaTrinity wrote:Ti si staromodan.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puko Živi Zid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
Page 3 of 4