Puk'o skype
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Puk'o skype
http://www.jutarnji.hr/zbog-kvara-u-ht-u-u-hrvatskoj-od-jutra-kaos-ne-radi-internet--ne-moze-se-telefonirati--a-ni-dizati-novac-na-bankomatima/1423080/
Guest- Guest
evo veselili smo se Ukrajini,siriji,arapskome prolječu a jebe nas samo telekomunikacija.Možda nas nestanak struje rastuži.
4
4
Tony Soprano-
2015-08-15
Ma vi mlade generacije ste obični mekušci.Tony Soprano wrote:evo veselili smo se Ukrajini,siriji,arapskome prolječu a jebe nas samo telekomunikacija.Možda nas nestanak struje rastuži.
4
Ja se sjećam 1983. kad su bile redukcije struje.
Jebaj ga,nisam mogao gledati "Kuda idu divlje svinje",ali je to bila super atmosfera u kući.
Skupio se komšiluk,pa su roditelji i susjedi uz svijeće pili kavicu,ili pivo,igrali šah,kartali.
Danas da nestane struje na par sati izbila bi panika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a tek kako je super bilo voziti par/nepar. ili stajati u redu za deterđent ili kavu.
ma milina.
ma milina.
2014-12-30
Problemi bi mogli biti riješeni do 10.30 sati, doznaje Hina od Andreja Vujića iz Odjela korporativnih komunikacija HT-a.
.......Da. Vidimo.
.......Da. Vidimo.
2014-04-22
Bo! Ne znam ništa,ali imam osjećaj da izbjeglička kriza ima veze sa ovime. Mreže su špreopterećene pozivima izvana i pozivima vani ,a takvo opterećenje naše slabašne i na to nenaviknute telekomunikacije to nisu izdržale.Tony Soprano wrote:kak je na vip-u?
2014-04-22
mda. ajd ne piši bedastoće.albatros wrote:Bo! Ne znam ništa,ali imam osjećaj da izbjeglička kriza ima veze sa ovime. Mreže su špreopterećene pozivima izvana i pozivima vani ,a takvo opterećenje naše slabašne i na to nenaviknute telekomunikacije to nisu izdržale.Tony Soprano wrote:kak je na vip-u?
a kada ti je pol milijuna turista u zemlji onda nema problema. a ovi imaju po pet uređaja ukopčanih na internet.
2014-12-30
Ehhhh redukcije struje... Uvreda za razum normalnog čovjeka, a prodavati priču "bila je to super tvorevina, situacija i sl."albatros wrote:Ma vi mlade generacije ste obični mekušci.Tony Soprano wrote:evo veselili smo se Ukrajini,siriji,arapskome prolječu a jebe nas samo telekomunikacija.Možda nas nestanak struje rastuži.
4
Ja se sjećam 1983. kad su bile redukcije struje.
Jebaj ga,nisam mogao gledati "Kuda idu divlje svinje",ali je to bila super atmosfera u kući.
Skupio se komšiluk,pa su roditelji i susjedi uz svijeće pili kavicu,ili pivo,igrali šah,kartali.
Danas da nestane struje na par sati izbila bi panika.
Jebo me pas ako neka goveda 15-ak godina poslije nisu redukcije okarakterizirala kao mjere zaštite okoliša.
Guest- Guest
Hakeri se zaigrali.
Uzivajte u DDoS napadu 50Gbps na vase routere :D @hrvatskitelekom :*
@24sata_HR @dnevnikhr @jutarnjihr @vecernji_list @CARNetHR
— KuNaNeT (@KuNaNetw0rk) September 22, 2015
Guest- Guest
Skype u znak isprike poklanja 20 minuta besplatnih razgovora
- Stjepan Bilić
- danas
- 13:41
- 2 komentara
- comment
Ponedjeljak 21. rujna bio je crni dan za Microsoft. Skype aplikacija je na više sati u cijelom svijetu bila nedostupna ili u najboljem slučaju je bila otežana komunikacija. Srećom po korisnike Microsoft je u tih par sati otkrio problem te ga ubrzo i ispravio.
No, kako je reakcija korisnika diljem Interneta bila poprilično burna, Microsoft je odlučioponuditi svojim korisnicimaprigodnu ispriku za nastale probleme. Svi korisnici Skypea će dobiti 20 minuta besplatnih razgovora, koje će moći iskoristiti za obavljanje telefonskih poziva prema 60 fiksnih i 8 mobilnih operatera diljem svijeta.
Dobivene minute korisnici će morati potrošiti unutar sedam dana od dana dodjeljivanja ili će iste propasti.
http://www.bug.hr/vijesti/skype-znak-isprike-poklanja-20-minuta-besplatnih/147169.aspx
Trinity-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puko Živi Zid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
Page 2 of 4