Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
hrvatski državljanin je hrvatski državljanin. ala tebe, on ima sva prava kao ti, i nitko negleda koje je vjere.jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
govorim o ovima preko granice, hrpa ih je na crno u RH od bosnaca do srba
Guest- Guest
Koliko ja znam ovdje kod mene radi na građevini masa Srba iz Vukovara i okolice. Svi su uredno prijavljeni i imaju papire.vuksadinare wrote:gdje pisu da su svi dravljani...jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
Ima ih i kao sezonaca u turizmu i sve su hrvatski Srbi.
Sa strancima ti se više nitko ne žweli zajebavat. Pa na bauštelama već odavno nećeš naći Bosance.
Ljudi su plaćali masne kazne i opametili se,tako da Bosanac bez papira nema šanse,a i Slavonci su odavno preuzeli primat.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sumnjam. Već sam ti i napisao odgovor.Pinochet wrote:hrvatski državljanin je hrvatski državljanin. ala tebe, on ima sva prava kao ti, i nitko negleda koje je vjere.jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
2014-04-22
i nisu svi srbi iz hrvatske koji rade u hr na crno...osobno sam cuo da ima dosta srbije inarocito iz bosne koji tu rade na crno...Pinochet wrote:hrvatski državljanin je hrvatski državljanin. ala tebe, on ima sva prava kao ti, i nitko negleda koje je vjere.jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nije garant. Mislim vjerovatno ih ima,ali jako malo.vuksadinare wrote:i nisu svi srbi iz hrvatske koji rade u hr na crno...osobno sam cuo da ima dosta srbije inarocito iz bosne koji tu rade na crno...Pinochet wrote:hrvatski državljanin je hrvatski državljanin. ala tebe, on ima sva prava kao ti, i nitko negleda koje je vjere.jastreb wrote:Kako ne mogu dobit dozvole,kad su naši državljani???Pinochet wrote:pa ove godine ih pun kurac radi na jadranu, naravno na crno, jer nemogu dobiti legalne dozvole, ali rade..Triny wrote:Znači Srbi nazad.
Ja da sam vlasnik nekog objekta ili obrta nikad na crno ne bih zaposlio stranca.
Prvo,jer su kazne prepaprene da bih se sa time išo zajebavat,ili da riskiram da mi usred sezone zatvore lokal.
I drugo imaš naših ljudi masa(Slavonija naročito,a zatim i Zagorje,Podravina,Kordun i Karlovac,Prigorje...)koji traže posla.
Ja Bosanca na baušteli(Mujo i Haso iz Bosne,bez papira) nisam vidio godinama,.
2014-04-22
Treba planski naseliti one narode koji i onako nemaju svoju državu,poput Kurda,Palestinaca,Jezida.Ne vjerujem da bi Baski došli iz lošeg u gore.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Bi Ukrajinci.Iknar je gay wrote:Treba planski naseliti one narode koji i onako nemaju svoju državu,poput Kurda,Palestinaca,Jezida.Ne vjerujem da bi Baski došli iz lošeg u gore.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Znači Malorusima je loše u Ukrajini i došli bi u još gore,u Hrvatsku?Eroo wrote:Bi Ukrajinci.Iknar je gay wrote:Treba planski naseliti one narode koji i onako nemaju svoju državu,poput Kurda,Palestinaca,Jezida.Ne vjerujem da bi Baski došli iz lošeg u gore.
2014-04-22
Pa čuj, ljudi idu za poslom...jastreb wrote:Znači Malorusima je loše u Ukrajini i došli bi u još gore,u Hrvatsku?Eroo wrote:Bi Ukrajinci.Iknar je gay wrote:Treba planski naseliti one narode koji i onako nemaju svoju državu,poput Kurda,Palestinaca,Jezida.Ne vjerujem da bi Baski došli iz lošeg u gore.
Slično ste razmišljali svojevremeno i o Česima, Poljacima...
2016-07-22
Ne vredi, drugi mentalitet. Ni ne krstim se šapom. Ništa vama bez Šiptara. Una fazzia, una razza.Eroo wrote:Džango, mislim da si ti kršćanin, prijavi se pravovremeno...dzango wrote:Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Važno je da imigranti dolaze iz kulturološki i civilizacijski sličnih zemalja, prije svega iz kršćanskih, kaže demograf Dražen Živić
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ukrajinci napred, dzango stoj
2014-04-19
Uff.. Sad se setih:prckov wrote:ukrajinci napred, dzango stoj
2014-04-19
Skenderbeg vam je zajednički, šta znam...Jebote, oni vaši na Kosovu su vam više Šiptari nego Srbi.dzango wrote:Ne vredi, drugi mentalitet. Ni ne krstim se šapom. Ništa vama bez Šiptara. Una fazzia, una razza.Eroo wrote:Džango, mislim da si ti kršćanin, prijavi se pravovremeno...dzango wrote:Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Važno je da imigranti dolaze iz kulturološki i civilizacijski sličnih zemalja, prije svega iz kršćanskih, kaže demograf Dražen Živić
Kad govore srpski uvijek mislim da se radi o Šiptarima. Bogami.
2016-07-22
Ono i vas Hercegovce neki nazivaju Turcima i beločarapašima. Sve je stvar percepcije i opšte kulture.Eroo wrote:Skenderbeg vam je zajednički, šta znam...Jebote, oni vaši na Kosovu su vam više Šiptari nego Srbi.dzango wrote:Ne vredi, drugi mentalitet. Ni ne krstim se šapom. Ništa vama bez Šiptara. Una fazzia, una razza.Eroo wrote:Džango, mislim da si ti kršćanin, prijavi se pravovremeno...dzango wrote:Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Kad govore srpski uvijek mislim da se radi o Šiptarima. Bogami.
2014-04-19
uzmite pizona ako treba platicemo
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Šta se mene tiče netreba ništa uvoziti, doći će oni sami
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Možda je i bolje da nam niko i ne dolazi.RayMabus wrote:Šta se mene tiče netreba ništa uvoziti, doći će oni sami
A,ja!
Ne volim ti ja gužvu i krkljanac.
Često mislim kad i ako mi neka zemlja uđe u građevinsko(a postoje dobre šanse)to prodati i kupiti neku kuću u Lici. U nekom selu. Zimi uživati gledajući kroz prozor,furunom zagrijane prostorije kako pada snijeg,a ljeti ležati na travi uz bokal hladne ličke vode i gledati zeleni Velebit,ili Plješivicu.
Nedavno sam o tome divanio sa jednim prijateljem,Bodulom,koji mi je rekao da i on sanja o tome. Njegovo bivše selo,u kojem i danas živi,a bivše zato jer to više nije selo,postalo je mješavina bezukusnih i jednoličnih građevina u kojima ljeti dolaze dokoni Mađari i Slovenci. Nema više ni mukanja krava,ni roktanja svinja. Ujutro se ne čuju pijevci,a sve se manje čuje i blejanje ovaca. Na asfaltu više ne mnoraš paziti da ne ugaziš u svinjsku balegu i to nije ono moje selo iz djetinjstva-kaže mi Bodul.
Čuvajmo ono malo autenti...uh zvoni mi mob. nastavlja se
2014-04-22
...Dakle čuvajmo još ono malo autentičnoga što imamo. Apartmanizacija uništava,a ne unapređuje naše krajeve,napose naša sela.
A o onim gnjusnim bazenima koji su poslednjih godina poplavili našu obalu i zaleđe da se i ne govori.
A o onim gnjusnim bazenima koji su poslednjih godina poplavili našu obalu i zaleđe da se i ne govori.
2014-04-22
Mi smo bolji u iseljavanju, što planski, što neplanski...
Jaka muda, kako se krstiš. To samo znači da nemaš pojma o kršćanstvu.dzango wrote:Ne vredi, drugi mentalitet. Ni ne krstim se šapom. Ništa vama bez Šiptara. Una fazzia, una razza.Eroo wrote:Džango, mislim da si ti kršćanin, prijavi se pravovremeno...dzango wrote:Kosovo i Albanija.Eroo wrote:Hrvatska treba planski useliti oko 50.000 ljudi
Ti si kršćanin iz običaja...za Božić pucaš iz pištolja i Kalaša, a neki bome i s buradima za naftu- s karbitom.
2016-07-22
Kod Ere u Erinjak useliti bar 20 000 sirotih islamskih dušaa..
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» treba li Hrvatska priznati Kataloniju
» Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."
» Guverner Vujčić : Ljudi odlaze , nema radnika , treba povećati plaće
» Hrvatska: Imaju li ti ljudi duse?
» Hrvatska treba prestati biti talac INA-e
» "Hrvatska treba povući Srbiju na zapad..."