Mogu li prirodne katastrofe stimulirati ekonomiju?
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mogu li prirodne katastrofe stimulirati ekonomiju?
zemunicu negdje do kraja ljeta sledece godine, mislio sam vec ove godine al sam imao nekih hitnijih obveza, mozda cak i stazu i most uspijem slozit, vodenicu necu ja renovirat nego pradeda, on je u tom fahu a i on voli te majstorske nostalgicarske poslove,Noor wrote:kad sve to završiš molim te stavi slike.Leviathan2 wrote:ima hobit rjesenje za vlagu, a kontajner mi se ne isplati jer ga moram isto komplet izoliratizvana a i iznutra, plus sto je ogranicen kockastim dizajnom, ja vise volim krivine i kupolepismejker wrote:
Visina 160...mal i zajeban,jak i kreativan,zajebant...Hobbit???
Kontejner je za duze planiranje..mos i njega pod zemlju,kao sod haus,odnosno posuto gore zemlja,ali procelje otvoreno...
definitivno bolje,jer ne navlaci vlagu...s holtzom ces teze zadrzati vlagu naprotiv..
kontam da cu dovrsit kucicu do sledece jeseni,
vec sam obezbjedio potrebno drvo kamen i armaturu, cement cu kad krene betoniranje jer jedan dio moram izbetonirat, jedan zid koji mi se naslanja na izvor, s tim da ce biti rupa u zidu tako da imam u kuci vodu odmah s izvora :D
uglavnom bit ce opako lijepa, ispod kuce je do potoka nekih 50 metara i idu kamene stepenice, bez betona, samo kamene ploce a onda preko potoka do vodenice koja se tu nalazi ide mostic sa onim lukovima, kameni naravno, ostaje mi isto renovirat vodenicu a poslije idem radit jedan atelje koji ce bit u zraku, izmedju tri hrasta, bit ce ovjesen na sajle a pristup ce biti jedino na nacin tarzanove lijane :D
kad planiraš?
atelje vjerovatno one godine iza, mozda sve zavrsim prije , sve ovisi da li ce mi iskocit kakav posao sa strane koji necu moci odbit, ovak uzmeme neplaceno u firmi dva tri mjeseca i pici
kad bude gotovo budem slikao
uglavnom, ufatio me imjetnicki napadaj :D
ciji?Noor wrote:ma čiji pradjeda?! :))
pa moj valjda, nije od grabe, njegov je ljen ko ko direk
To im je on i predložio.aben wrote:croatia yes wrote:
zašto ne bi trošili na Hrvatski svemirski program...
a, ča misliš o akcijskon planu hdz-a da
osigura tutora svakon učeniku? recimo da zaposli 500 000 radnikov?
Trinity-
2014-04-17
nemoj zezat, pa koliko ima godina?Leviathan2 wrote:ciji?Noor wrote:ma čiji pradjeda?! :))
pa moj valjda, nije od grabe, njegov je ljen ko ko direk
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Komšić: Sarajevom mogu šetati svi dobronamjerni ljudi, upitno je mogu li Srbi šetati Zagrebom
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Začarani krug demografske katastrofe
» "Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe"
» Tko stoji iza predstojeće katalonske i španjolske katastrofe?
» kad mogu svi ostali mogu i srbi
» Začarani krug demografske katastrofe
» "Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe"
» Tko stoji iza predstojeće katalonske i španjolske katastrofe?
Page 5 of 5