"Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe"
Page 1 of 11
Page 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
"Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe"
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/velika-klimatska-prijevara-nas-model-globalnog-zatopljenja-bio-je-pogresan-stvari-nisu-ni-blizu-tako-katastrofalne-1066320/
2014-04-16
Re: "Zajebali smo se, ništa od klimatske katastrofe"
Izmišljene klimatske promjene su jako dobar business, što katastrifičnija predviđanja to je veći prihod.
Zato je tu Agrokor da popravi stvari. Taj tsunami tek treba stić.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jednom u studiju kada je paar pričao o mini ledenom dobu koje je sad na redu, jer se klima na planeti mijenja ciklički, ona babetina holi mu išla nešto nabit na nos kao da je u vezi s naftnim lobijem.
Ni uragani u SAD nisu učestali zbog poremećaja klime, nego jer puše vjetar.
Zašto puše, tko bi ga znao?
U svakom slučaju, možemo slobodno nastaviti zagađivat.
Zašto puše, tko bi ga znao?
U svakom slučaju, možemo slobodno nastaviti zagađivat.
crvenkasti-
2014-04-17
Možda više štete napravi 50 vjetroelektrana koje usporavaju strujanje zraka, nego termo koja stvara efekt staklenika...
Možda bi mogli bi staviti taj propeler u uragan? Jednim potezom ugasiš uragan i dobiješ struju.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne da mi se guglati koliko ih ima, ali u nekim filmovima vidiš nepregledna polja vjetroelektrana. Možda baš to usporeno strujanje zraka uzrokuje uragane u meksičkom zaljevu.
Ja bih u "oko" uragana bacio "majku svih bombi". Kod nas su zvonom ustavili tuču, valjda bi i ovo funkcioniralo.crvenkasti wrote:Možda bi mogli bi staviti taj propeler u uragan? Jednim potezom ugasiš uragan i dobiješ struju.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Uragane uzrokuje previše energije koja stiže na Zemlju sa Sunca.
crvenkasti-
2014-04-17
što se tiče klime, nećete vjerovati, jedan srpski znanstvenik prije skoro 100 godina je napravio odličan matematički model.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Milutin_Milankovi%C4%87
Guest- Guest
Di si ti, crveni?
2014-04-12
Pinochet wrote:što se tiče klime, nećete vjerovati, jedan srpski znanstvenik prije skoro 100 godina je napravio odličan matematički model.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/velika-klimatska-prijevara-nas-model-globalnog-zatopljenja-bio-je-pogresan-stvari-nisu-ni-blizu-tako-katastrofalne-1066320/
Gdje početi...
... prvo Rimski klub nikad nije tvrdio to što ti govoriš niti je prognozirao nestanak nafte, dapače ti nisi ni pročitao njihova izvješća, nego kao i vaša Zrinka kopiraš gluposti sa drugih portala koji se bave teorijama zavjere
...Rimski klub nije stvorio poskupljenje nafte niti određuje njenu cijenu...
ne možeš citirati niti jednu jedinu rečenicu koja bi potkrijepila te tvoje fantazije
...prvi film iz serijala Mad Max nije smješten u postapokaliptični svijet i ne bavi se propašću civilizacije nakon nestanka nafte, tema prvog Mad Maxa je huliganstvo bandi tipičnih za 70e, 80e i divljanje na cesti, film je bio usmjeren ka mladima kao subliminalna poruka da ne bi trebali divljati na cesti s automobilima
to je samo iz prvog paragrafa, dalje mi se nije dalo čitati
Guest- Guest
maggie13 wrote:Di si ti, crveni?
I meni nedostajem, što bi rekla moja kćerkica.
crvenkasti-
2014-04-17
Znam da sam i ja tebi nedostajala @-)crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Di si ti, crveni?
I meni nedostajem, što bi rekla moja kćerkica.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mutava baštarda wrote:Jednom u studiju kada je paar pričao o mini ledenom dobu koje je sad na redu, jer se klima na planeti mijenja ciklički, ona babetina holi mu išla nešto nabit na nos kao da je u vezi s naftnim lobijem.
da, da, svaki klimatski realist je na plaći naftnog lobija... diskusija riješena.
tako antifašistički
Pinochet wrote:što se tiče klime, nećete vjerovati, jedan srpski znanstvenik prije skoro 100 godina je napravio odličan matematički model.
to uzima u ubzir samo izduženost zemljine putanje i njen nagib prema suncu, nije potpun model
ne obuhvaća solarnu aktivnost ni sastav atmosfere, tj. promjenu toplinskog kapaciteta zraka
Guest- Guest
U tih desetak godina koje su tebi preostale, globalna se klimatska katastrofa, nadaš se, neće dogoditi. A za tvoju djecu i unuke (koje teško da ćeš dočekati), ma ko ih jebe. Nek mutiraju u Aquamane, Lagoon Boye, Aquagirle i ostale Marvelovce. Ti ćeš stoga ko Vitomir Škakljivdžija doviknuti ženi: - Marva, dajdere bačvu bencina da pripalim cigaru! Moram nečim malo da plaknem pluća...marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/velika-klimatska-prijevara-nas-model-globalnog-zatopljenja-bio-je-pogresan-stvari-nisu-ni-blizu-tako-katastrofalne-1066320/
Similar topics
» Bidenov izaslanik John Kerry u Moskvi: Imamo samo osam godina da spasimo planet od klimatske katastrofe!
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Tegnell: Zajebali smo se
» Rusi zajebali plenkovića
» Suljo optuzio drzavnu televiziju Srbije nista manje nista vise zbog - izdaje
» BELIH NIŠTA SOK, NIŠTA KAVA, EVO IDE DIMITRIJEVIĆ ČAVA
» Tegnell: Zajebali smo se
» Rusi zajebali plenkovića
Page 1 of 11