Zadar potop
Page 7 of 20
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Re: Zadar potop
to je teško pitanjepismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Puno me pitaš
Ne znam ni ja točno što sve imam
To maloprije je bio samo u grubo osnovni pregled mojih nekretnina
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
POD Longi..pod..plocice,brocki,..??RayMabus wrote:to je teško pitanjepismejker wrote:sto imas u prizemlju?RayMabus wrote:ne ovo mi je prizemlje te pločice su kat iznadpismejker wrote:Pazi da se pločice podne ne dignu i opizde te uglavu.,..
Puno me pitaš
Ne znam ni ja točno što sve imam
To maloprije je bio samo u grubo osnovni pregled mojih nekretnina
Guest- Guest
pismejker wrote:Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.kaja wrote:[quote="Pinochet
slike skoro iste kao sa Floride.. totalna katastrofa..
zanima me par pitanja
1)kako to Ameri par tjedana znaju šta će ih lupiti, točno kolika će biti razina vode u ccentimetar, a Čardak nemože doslovno znati hoće li sutra biti sunce ili će potopiti cijeli grad?
Moras ih razumiti...u zadnje vrijeme Čardak-bojna trpi jake udarce i izdaje iz svojih redova...malo su defokusirani... [/quote]
jel neko od vas troje idiota
zna gdje je šupalj uopšte
govnari jedni ljudima je sve
uništeno vi serete ovakve govnarije
ajte lepo svi troje u sto pički materini
idioti jebeni
Najteže pitanje koje moš postavit lovašu je
ŠTO IMAŠ
Meni meštar ušao u konobu i lik gleda oko sebe
Otvoreno mi je rekao koliko što košta
Predmeti u konobi okolo deset tisuća eura
Ja sam
BREND
ŠTO IMAŠ
Meni meštar ušao u konobu i lik gleda oko sebe
Otvoreno mi je rekao koliko što košta
Predmeti u konobi okolo deset tisuća eura
Ja sam
BREND
2014-04-11
Danas sam inače prvi put stavio šteker u zid
Meštar me učio
Sedam štekera smo stavili plus osmi za telefon
Ja intelekt a on ima hrpu znanja i odmah mu objasnio neke stvari
Tako da sam i to danas naučio
On mi je i učitelj
Meštar me učio
Sedam štekera smo stavili plus osmi za telefon
Ja intelekt a on ima hrpu znanja i odmah mu objasnio neke stvari
Tako da sam i to danas naučio
On mi je i učitelj
2014-04-11
Sve me uči
Skužio što ja oću i sam me zove
Eto sad znam struju stavit tj štekere
Neću ali ako me pošalje samostalno bar znam osnovno
Skužio što ja oću i sam me zove
Eto sad znam struju stavit tj štekere
Neću ali ako me pošalje samostalno bar znam osnovno
2014-04-11
Longi, nemoj se ubiti, svega ti...nemoj lektriku sam, nizaboga...
darth_vader-
2014-04-17
pa ja sam intelektjasambrend wrote:Longi, nemoj se ubiti, svega ti...nemoj lektriku sam, nizaboga...
Kaže on meni ja ću ti postavit štekere
Rekoh ja očeš da ti skinem osiguraće
Kaže on netreba
OK
Ja nastavio pit pivu eto ti njega za pet minuta
. AJ SKINI IH
OK
ZNAŠ ŠTO SAM NAPRAVIO
IZVADIO I STAVIO IZA NJEGA
ISPITAJ SVE S ISPITIVAČEM
ETO
SAD SI MIRAN
STAVIO SAM MU SVOJE OSIGURAĆE IZA LEĐA
DA IH IMA NA OKU
PONUDIO MI DONIT SVOJE JER IH IMA NA BACANJE
ZNAČI ŠTITIM MU ŽIVOT
OSIGURAĆE MU DONIO IZA LEĐA DA IH IMA NA OKU I SVE DA ISPITA
JEL IMA STRUJE
NEMA BRAJKANE
TO TI JE LONGY
2014-04-11
Vrijeme je za spavanje
Maca spava već sat tu na stolici do
Pivu sam popio
Ide mačka gore
Budilica u devet i po
To je to
U deset opet rađa
Skuvam meštru kavicu u konobi
Mi to laganini
Maca spava već sat tu na stolici do
Pivu sam popio
Ide mačka gore
Budilica u devet i po
To je to
U deset opet rađa
Skuvam meštru kavicu u konobi
Mi to laganini
2014-04-11
Ja kuvam kavu sebi uvijek
Ako mi meštar dođe pogotovo prije podne
Fino kavica
Serviram mu ko gospodin čovijeku
Nema kod mene ništa mora se
Nemora se ništa
Opusti se i uživaj
Ako mi meštar dođe pogotovo prije podne
Fino kavica
Serviram mu ko gospodin čovijeku
Nema kod mene ništa mora se
Nemora se ništa
Opusti se i uživaj
2014-04-11
Znam ja to sve, ali krene jedna bira, druga bira, treća pa onda hm...koja je ono faza? Smeđa il plava...idem provjerit(zaslinit prst obavezno)...
darth_vader-
2014-04-17
jel neko od vas troje idiotačardak efendija wrote:pismejker wrote:Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.kaja wrote:[quote="Pinochet
zanima me par pitanja
1)kako to Ameri par tjedana znaju šta će ih lupiti, točno kolika će biti razina vode u ccentimetar, a Čardak nemože doslovno znati hoće li sutra biti sunce ili će potopiti cijeli grad?
Moras ih razumiti...u zadnje vrijeme Čardak-bojna trpi jake udarce i izdaje iz svojih redova...malo su defokusirani...
idioti jebeni[/quote]
stari moj da tako mrze vlastitu drzavu to je nevjerojatno..da zele zlo ljudima gradovima prirodi...ovaj pis je ne zidov ne slovenac ne crnac..on je upravo to sto mislim a uz to lazac teski
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
stari moj da tako mrze vlastitu drzavu to je nevjerojatno..da zele zlo ljudima gradovima prirodi...ovaj pis je ne zidov ne slovenac ne crnac..on je upravo to sto mislim a uz to lazac teski[/quote] oni se hrane mržnjomvuksadinare wrote:jel neko od vas troje idiotačardak efendija wrote:pismejker wrote:Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.kaja wrote:[quote="Pinochet
zanima me par pitanja
Moras ih razumiti...u zadnje vrijeme Čardak-bojna trpi jake udarce i izdaje iz svojih redova...malo su defokusirani...
idioti jebeni
od takvih treba bežati u životu
...pa ruka nije više mirna...jasambrend wrote:Znam ja to sve, ali krene jedna bira, druga bira, treća pa onda hm...koja je ono faza? Smeđa il plava...idem provjerit(zaslinit prst obavezno)...
Trinity-
2014-04-17
stari moj da tako mrze vlastitu drzavu to je nevjerojatno..da zele zlo ljudima gradovima prirodi...ovaj pis je ne zidov ne slovenac ne crnac..on je upravo to sto mislim a uz to lazac teski[/quote]vuksadinare wrote:jel neko od vas troje idiotačardak efendija wrote:pismejker wrote:Gle, mislim da su Srbi krivi za to. Puštali vodu namjerno i to ti je to. Ne moze to cardak predvidjeti jer to je diverzija a policija ih štiti a protiv nas je.kaja wrote:[quote="Pinochet
zanima me par pitanja
idioti jebeni
Dobar je potop...i rat je dobar...ljudi odmah više rade i više troše...
Trinity-
2014-04-17
..pazi on proziva cardaklije a on zamisli cardak i to u njemackoj...naravno napad najbolja obrana plus ulizivanje...
2015-09-08
...biti zadovoljan jer je zadar potopljen je umobolesno...da bolesnije ne moze biti..oblik teske frustracije..
2015-09-08
lažov je on teškivuksadinare wrote:...biti zadovoljan jer je zadar potopljen je umobolesno...da bolesnije ne moze biti..oblik teske frustracije..
ali veći problem je
što je teški licemer
i što se hrani mržnjom
jako bolesni ljudi
...cardaklijačardak efendija wrote:lažov je on teškivuksadinare wrote:...biti zadovoljan jer je zadar potopljen je umobolesno...da bolesnije ne moze biti..oblik teske frustracije..
ali veći problem je
što je teški licemer
i što se hrani mržnjom
jako bolesni ljudi
2015-09-08
Ako slucajno kritiziras Chardak uhljebe iz HDZa koji nam preko poreza ukradu vecinu para, a da isti Chardakovci sa milijardama sto nam ukradu nisu sposobni uzeti normwlna vatrogasna kola(a HDZovci u najvecim vukojebinama sebi uzimaju limuzine od par stotina tisuca kn) niti su sposobni staviti 3cjevi pod zemlju da grad ne poplavi, nego za poplave i pozare krive Srbe, ako im kazes istinu, da bi Chardakovci trebali dio ukradene love uloziti u zastitu a ne u svoju domoljubnu guzicu, odmah mrzis sve bosansko pardon Hrvatsko
Guest- Guest
to je tocno..ali ejdno ej kritika a drugo kad se veselis sto je ejdan grad ili pola dalamcije poplavljeno...to je pak drugi par opanakaPinochet wrote:Ako slucajno kritiziras Chardak uhljebe iz HDZa koji nam preko poreza ukradu vecinu para, a da isti Chardakovci sa milijardama sto nam ukradu nisu sposobni uzeti normwlna vatrogasna kola(a HDZovci u najvecim vukojebinama sebi uzimaju limuzine od par stotina tisuca kn) niti su sposobni staviti 3cjevi pod zemlju da grad ne poplavi, nego za poplave i pozare krive Srbe, ako im kazes istinu, da bi Chardakovci trebali dio ukradene love uloziti u zastitu a ne u svoju domoljubnu guzicu, odmah mrzis sve bosansko pardon Hrvatsko
2015-09-08
Page 7 of 20 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20
Similar topics
» Potop u ZG
» Potop i na Kvarneru
» Potop populističke desnice u Češkoj
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi
» Potop i na Kvarneru
» Potop populističke desnice u Češkoj
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a